אולי תוכלו לעזור....

polegra

New member
אולי תוכלו לעזור....

אני מחפשת חזיה...שתהיה נוחה שתהיה יפה שתהיה גדולה )היקף 100 ומעלה( ובמידת הקאפ אני בין B-C למרות שלי בכלל נראה שאני A...אני לא ממש מבינה בזה פשוט קוראת מה רשום בעקרון אני לא אוהבת בכלל ללבוש חזיות...יש לי כמה שאני ממש סובלת בהן ויש לי חזיות ספורט אבל זה רק מעלים את הציצ שלי שקטן גם ככה... אה...וכמובן , חשוב לי שלא יהיה יקר....בכל זאת..המצב...אתן יודעות תודה מראש טלי

DREAM111

New member
היי טלי

האמת אני ממליצה על השוק בראש העין. השבוע הייתי בשוק ואחת החברות שגם היא בעלת חזה ממוצע רכשה חזיות וכבר שמעתי שהיא ממש מרוצה מהן. הדוכן הוא במרכז השוק ככה שאני בדיוק לא יודעת להסביר אבל הוא גדול מלא חזיות תחתונים ודברים טובים. המוכרים הם זוג נשוי גבר עם כיפה ורעייתו.

מתה על שווקים...

באיזה יום ובאילו שעות השוק מתקיים? אני חולת שווקים... ואגב,למה לא להפנות מחפשות חזיות למאדם?

DREAM111

New member
בשמחה אני מפנה גם למאדאם אבל

החסרון היחיד אצלה הוא שהמידות שלה הן לגדולות. בעלות החזה הקטן נתקלות בבעיה קצת. ולמה לא להמליץ על כל מי שרק ניתן
השוק ביום שישי לגבי השעות אני לא יודעת בדיוק אבל אני מניחה שכמו כולם בשעה 09.30 בערך עד הצהריים המאחורות. 14.00 לפחות.

ענבר 23

New member
השוק בראש העין והמדאם

לגבי המדאם, כמה שאני אוהבת אותה, המחירים שלה מרקיעיי שחקים. אם דיברת על ראש העין, שם אני בעצמי קניתי כמה וכמה חזיות במידה גדולה ב-30-50 ש"ח. אני קונה שם כבר יותר מ-6 שנים ומאוד מאוד מרוצה. מה שכן, למי שיש חזה גדול יחסית, זה לא פשוט למצוא שם מידות כאלו בשפע, צריך לבחוש ולחפש בדוכנים, וכאן באה המדאם-למי שבאמת צריכה. לגבי השוק, החורף הוא נסגר מוקדם יחסית בגלל כניסת השבת. את יכולה להגיע אף ב-12:00-13:00 ולהסתובב חופשי מבלי לדאוג לזמן. חנייה בשפע ובחינם. אם את צריכה כיוון למקום ברכב, את מוזמנת לפנות אליי במסרים. ענבר

הי טלי אני החברה

קניתי 4 חזיות מדהימות במידה 95 C אני חושבת בצבע בורדו, סגול בהיר (מדהים), לבן ושחור אחת יותר יפה מהשניה וכל זאת במחיר מציאה של 50 ש"ח. החזיות עם ברזל, זה מה שאני אוהבת כי אחרת לא יהיה מה שיחזיק. אין לי מצלמה לצלם, קדמה עוד לא הגיעה למחוזותינו, אבל שווה בהחלט...

DANDI 30

New member
גם אני קניתי 4 ב- 50 ש"ח

אחלה חזיות בצבעים מדליקים של בורדו, ירוק, כחול כהה, שחור, לבן, תכלת וסגול

DREAM111

New member
יו גם את קנית וגם היא קנתה

ומה אני קניתי
טוב האמת גם אני קניתי אבל אצלי בגלל הגודל ה"קטן" שלי אני אצטרך להחזיר אותן.

למעלה