אולי תוכלו לעזור לי

may m1

New member
אולי תוכלו לעזור לי

מחפשת אתר או מאמרים או ידע כלשהו של מישהו על מגיה שחורה וכשפים שבטים אינדיאנים בדרום אמריקה או בכלל יודעת שגם בקבלה מוזכר הנושא הזה אודה מאד אם תוכלו לעזור או להפנות אודה לכם מאד מתנצלת מראש אם זה לא הפורום המתאים

yidan

New member
אין שום קשר

בין האינדיאנים לכישוף שחור ועצם העבדוה שאת חושבת שיש זו דעה קדומה ומגעילה שהדביקו להם בני האדם הלבנים אשר באו לגרשם מאדמתם!!!

devil lady

New member
תנגוס בה למה לא?!

דבר ראשון יש קשר! האינדיאנים עושים שימוש רב בטקסים רפואיים על בסיס מאגי! ודבר שני חומר ומאמרים בנושא אפשר למצוא פה...

yidan

New member
לכישוף שחור

כישוף שחור היא מנסה למצוא קשר לא קיים האינדיינים לא השתמשו בכישוף שחור.נקודה.

האפור

New member
אוי....

קודם כל לכל מטבע יש שתי צדדים.. האינדיינים ריפאו אחד את השני בצורה מאגית ובאותה צורה גם הטילו קללות על אויביהם.. ואומנם האדם בא ו"ריטש" אותם.. אבל הם לא היו מלאכים לפני זה, כמו כל חברה אנושית באשר היא, יש רעים יש טובים ויש ממש ממש רעים:) ונגיד האתר הזה שניתן בשרשור ממש ממש לא אמין.. אבל אני מודה, אין לי קישור יותר טוב בקשר לאינדינים.. אז את רשאית ללכת לגוגל. והנה אתר ממש טוב על קבלה מודרנית: http://hjem.get2net.dk/333/qabalah/index.html

CastroBoy

New member
הייי פעם הבאה

שאתם עונים בעקצנות, תקראו את כל ההודעה, היא רוצה לקבל מידע על מאגיה שחורה וגם על כשפים שבטיים אינדיאנים. זהו. היא לא אמרה שיש שום קשר בין שני הדברים...

למעלה