אולי תאהבו :)

אולי תאהבו :)

למרות שטכנית הוא לא באמת היה ברוטוס כי כנראה מהרגע הראשון הכניס את הסכין עמוק עמוק.

תגובות של מאמנים בליגה לפיטורין של בלאט

Greg Popovich - “All of us in the business know how it works,” San Antonio coach Gregg Popovich said before Friday’s Spurs victory against the Lakers. “We all feel badly when it happens to a colleague. He (Blatt) is a heck of a coach (but) circumstances often dictate what happens to certain coaches that have nothing to do with their record.”

Rick Carlisle - “Teams have a right to make changes, but David Blatt is going to be a highly sought-after coach this summer if and when there are openings — if he chooses to stay. You know, after this, you just hope a guy like this is still open to coaching in the NBA.... I'm embarrassed for our league that something like this could happen like this. It's just bizarre.”

“It's a shocker. It's just a real shocker.”
“He's done some phenomenal things adjusting to this league. I'm embarrassed for our league that something like this could happen. It's just bizarre. Now is Tyronn Lue going to coach the All-Star Game? It just leaves you with a bit of an empty feeling. Because Blatt's a great guy and he did a great job there.”

Byron Scott - “This is a very, very tough business and sometimes very thankless business as well,” Lakers coach Byron Scott said. “You could be on a team doing extremely well like Cleveland and still you lose your job.
“So again it goes back to sometimes you don’t know what guys are looking for, what owners are looking for, what GMs are looking for. I feel bad for David. He’s a great guy. Obviously, from the outside looking in, you try to figure out what he didn’t do, or what did he do in this case, that was so wrong that he got fired.”

Steve Kerr - “The fact that Kevin McHale and David Blatt - two of the final four participants last year - have both been fired, it's crazy. Maybe Mike Budenholzer and I should be worried about our jobs,
It's a shame, but it's a different organization. They have to do what they're going to do. I feel for David. It just seems crazy that he would be fired after having so much success, but that's the business we're in.”

Brad Stevens - “He’s a really good coach. Obviously, we talked about it when Lionel (Hollins) got fired last week, there’s a lot of really good coaches in this league. It’s probably not the most secure profession to choose. But David Blatt did a heck of a job and he wont a ton of games. He handled himself, I thought, with great grace all the way through. His team got all the way to the Finals, a team that had to change the way they played to get there. I read his statement afterwards. I stole a play from him that we got an open 3 on the other day. I would think he’s not going to be unemployed long. He’s a heck of a coach now.”

Fred Hoiberg - “He’s such a good man. Last year at Iowa State, he welcomed me to his training camp," Hoiberg said. "I went there and sat in his office. He talked to me and gave me film on a bunch of stuff. He’s just a really good person and I think a hell of a basketball coach. It’s a tough day. He was great to me when I got into this league.”

עוד שתי תגובות של מאמנים

George karl - "It's embarrassing and a tragedy. It seems like coaches now have more ability to get fired if they win but don't exceed expectations, and losing coaches don't get fired," Karl said prior to the game. "But I am mystified of it. It's a sad, sad day for coaching."
&nbsp
Budenholzer -
“It’s just hard in our league to see somebody who has had that much sucess, that’s done that well, that’s that well-respected, not just among coaches but the whole basketball world has great respect for David Blatt,” Budenholzer said. “That’s hard anytime you see a coach go when they make a change. Hopefully, he’ll get another opportunity. He deserves another opportunity. He’s a great coach.

TheReturn23

New member
סרטון שמנתח את הפיטורים של בלאט

מראים גם קטעים איך לברון דופק את ההגנה
שורה תחתונה אני חושב שבלאט יצא מזה הכי טוב שהוא יכל, הוא כבר יקבל את ההזדמנות שלו לקחת כמו צעירה שאפשר לאמן בלי אגו מנייאקים
https://www.youtube.com/watch?v=IbO_505V3Uo

rapgamer4ever

New member
כשקואץ' ניק מנסה להעביר נקודה הוא תמיד מגמתי

ומציג תמונה מעוותת. חלק מהנקודות נכונות וחלק לא קשורות.
זה נכון שקליבלנד לא התאמצה במשחק מול פורטלנד (שהיה גם בבק טו בק אחרי הווריורס). היא כן התאמצה ב-8 הניצחונות הרצופים שחיברה אחר כך.
&nbsp
כבר שנה+ שלברון עושה פדיחות בהגנה.
אגב אפשר לחבר קליפ הגנתי מביך כמעט לכל כוכב בליגה. אני אומר את זה בלי קשר ללברון, שהרוויח קליפ מביך ביושר.
&nbsp
קליבלנד היא קבוצת הגנה טופ 5 בליגה. אתה לא מגיע לשם בטעות אלא בגלל שאתה עובד קשה. להשמיע מוזיקה דרמטית וצחוקים של ג'ייאר סמית' יכול לשרת תאוריית קונספירציה אבל לא את המציאות.
לברון לא רצה את בלאט, זה נכון. אני בטוח שהזלזול של לברון בבלאט מחלחל גם לשאר השחקנים. אבל התמונה שהוא הציג כאילו שמדובר בשביתה איטלקית קולקטיבית של הקבוצה- פשוט לא נכון. גם ההתקפה היצירתית והיפה שבלאט כביכול הציג באירופה היא הנפצה.
&nbsp
ניתוח המהלכים מול גולדן וסאן אנטוניו יפה כמו תמיד ב-bballbreakdown.

תכלס כן, אני סתם ברייג' כרגע

הקטע בסוף הסרטון עם מכבי באמת היה מצחיק.. אילו הם רק היו יודעים איזה משחק מגעיל מכבי שיחקה בתקופתו. כדורסל שמנצח משחקים אבל מגעיל.
משום מה האמריקאים חושבים גם שהוא מאמן התקפה, אין לי מושג למה.

Nirwood

New member
מכבי הייתה זוועתית בתחילת העונה וברמת NBA בסופה...

המשחקים שלהם בפיינל 4 היו פסיכים, טייריס רייס היה פשוט אלוהי במאני טיים.

לא מצליח להבין איך הם ויתרו על כזה שחקן נדיר, פשוט הנהלת פח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועוד יש כאלה שמעיזים להשוות אותו למייקל

ג'ורדן היה חותך לעצמו אצבע לפני שהוא היה משליך משחק לפח רק בשביל שיפטרו את המאמן
&nbsp

מייקל/קובי/מג'יק/w/e פשוט היו באים להנהלה בהתחלה

ואומרים להם שהם לא רוצים את המאמן הזה וזהו.. במקום למרר לבנאדם את החיים שנה וחצי ועוד לשחק אותה תמים ולא קשור

מייקל ומג'יק לא היו במקום כזה

אני חושב שאתה ממהר להאשים.
לברון נחת בקאבס דקה וחצי אחרי שהחתימו את בלאט. הוא לא יכול לבוא ולהגיד: חבר'ה תעיפו אותו עכשיו! מייקל חיכה כמה עונות, גם מג'יק, יש עניין של טיימינג - אתה לא רוצה לצאת תינוק בכיין. אז לברון חיכה עונה שלמה, והגיע לגמר. עכשיו קשה לדרוש פיטורין אחרי גמר NBA... אז הוא חיכה עוד קצת. והקבוצה ממשיכה לנצח אז בסוף הוא ביקש את השינוי עכשיו.
&nbsp
אנחנו מסתכלים על שחקן בשם דוראנט ומבינים למשל שאת ברוקס פיטרו מאוחר מדי. אולי היה עדיף להם להיות עכשיו שנה שניה תחת דונובן\מאמן אחר. לדעתי לברון עשה את מה שהיה הגיוני מבחינתו.
&nbsp
הבעיה האמיתית של לברון, לפחות כפי שזה נראה, היא שהוא uncoachable. הוא בטוח שהוא יודע יותר טוב מכולם, וזה חוזר ומכה בו.

יכל לפטר אותו אחרי שהפסידו בגמר

הפיטורין עכשיו לא הגיוניים בשיט, לא באים על רקע מקצועי וגם מורידים עוד יותר את מעמד המאמן בליגה.
המאמנים שואלים את עצמם- אם אנחנו מנצחים עדיין יכולים לפטר אותנו? אני לא מקנא בהם..
ארגון המאמנים שם כל כך חלש וחסר אונים.
ובכל מקרה הוא יצא עכשיו תינוק בכיין אז מזה משנה? כשהוא לקח חופש שבועיים בטענה שהוא "פצוע" הוא יכל לפטר את בלאט באותו זמן כבר.

יש גם צד שני לעניין הזה

הפסידו בגמר. אולי הוא העדיף לתת לבלאט עוד צ'אנס, ולשמור את הפיטורין כאופציה לזעזוע במשך העונה. בסך הכל אין דרך נעימה לעשות את זה. אני חושב שעדיף עכשיו מחודש לפני הגמר או להפסיד עוד גמר בגלל זה.
אני חושב שהתנאים של לברון היו כאלה שלא אפשרו טיפול נכון בסוגיית המאמן.
הדבר הנכון באמת מבחינת לברון היה לחתום בקאבס יום אחרי שנפתחו ההחתמות ב 2014. אז הוא היה יכול להכתיב מאמן ולהפסיד בגמר עם המאמן שהוא בחר

יש לי תאוריה קצת מטומטמת למה פיטרו את בלאט דווקא עכשיו

נכון הם החתימו את בלאט ל5 מליון דולר לעונה?
אז הם העדיפו לפטר אותו עכשיו שהערך שלו גבוה (בדיוק כמו עם שחקנים שרוצים להעביר בטרייד ונותנים להם הרבה דקות רגע לפני)
כך שקבוצה אחרת תיקח אותו ותשלם את החוזה שלו.
בהנחה שזה עובד בדיוק כמו עם שחקנים.. אין לי מושג בשיט בחוזה מאמנים בליגה

למיטב ידיעתי, הם משלמים לו את כל הכסף

ואם ימצא קבוצה חדשה היא תשלם לו בנפרד. חוזי מאמנים אינם סחירים כמו חוזי שחקנים. החתמת מישהו לתקופה - אלא אם יש לך סעיף ביטול (ובאמצע עונה אף פעם אין סעיף כזה) אתה תצטרך לשלם את כל החוזה למאמן. למאמנים אין CBA כמו לשחקנים.
&nbsp
אחרי זה הוא חופשי מכל התחייבות. הוא יכול לאמן קבוצה אחרת, ההכנסה תזקף לזכותו ובטח שלא תגרע מכספי הפיצויים.
&nbsp
החסכון היחיד (ואולי זה לא מעט) הוא הבונוסים. אני מניח שהבונוס על גמר הוא די גבוה (מעל מיליון דולר לכל פעם), כשהחתימו אותו לא ידעו שזה יהיה ברור מאליו.
&nbsp

למעלה