אולי תאהבו :)

Nirwood

New member
למה לברון לא מקודם לתפקיד המאמן?

הרי גם ככה בNBA שחקנים יכולים לבקש פסק מן באמצע המשחק...

TheReturn23

New member
הגיוני מאוד

אחרי שראיתי שלברון עדיין לא קיבל את בלאט באופן רשמי גם העונה ידעתי שזה לא יחזיק עוד עונה

מה הגיוני?

אני מדבר על עניין מקצועי גרידא.
אם מאמן מחזיק במאזן הכי טוב במזרח אין סיבה אמיתית שהוא יפוטר.
האופי התינוקי של לברון לא צריך לשחק פה עניין, לעזאזל, הוא מקבל מליוני דולרים וגם צריך לעבוד עם חברים בלבד?
הלוואי על כולנו את הפריבילגיה הזאת.

TheReturn23

New member
אין פה שום עניין מקצועי

לברון לא מוכן לעבוד תחת בלאט נקודה
מאיזה סיבה? הכל יכול להיות
לא מעט שחורים בארצות הברית לא אוהבים יהודים, ברגע שיש לשחור יותר כוח מהיהודי הוא ידרוס אותו, לא גזען אבל זו האמת

rapgamer4ever

New member
אתה מודע לכך שדן גילברט יהודי?

נראה לי קצת קלוש לתרץ באנטישמיות. הכל יכול להיות אבל בחרת באפשרות שאין לה ביסוס.

TheReturn23

New member
ומה זה קשור שגילברט יהודי?

הם חברים מחוץ למגרש? זה הכל ביזנס
גם מיקי אריסון יהודי אתה חושב שהיה בניהם איזה שהוא קשר חוץ מביזנס?
אם אני לא טועה לברון התחתן בתקופה שהיה במיאמי ויום החתונה היה ביום כיפור, נראה לך שמיקי הוזמן לחתונה?
הכל אינטרסים מעבר לזה כלום

rapgamer4ever

New member
אתה לא קצת סותר את עצמך?

מצד אחד טוען שלברון פיטר את בלאט מטעמי אנטישמיות ומצד שני אומר שהכל זה ביזנס.
&nbsp
לברון לא חיבב את בלאט ולא הייתה להם שפה משותפת. אנטישמיות היא ספקולציה שלך שלא טובה יותר מ-10 ספקולציות אחרות, כי היא לא מתבססת על שום ראיה פרט לכך שלברון שחור ובלאט יהודי.

TheReturn23

New member
אמרתי שהכל יכול להיות ואין פה שום סתירה

מבחינה מקצועית זה בטח לא
הכל ביזנס ואינטרסים בין לברון לבעלי הקבוצות
לבלאט אין טיפה של כוח בכל המערכת הזאת אז היה קל ללברון למעוך אותו בלי בעיה

נו באמת..

יותר הגיוני שלברון לא הסתדר איתו בגלל שהוא היה מאמן טרי מהניילון וללברון לא היה רצון או חשק למאמן רוקי כשכל מה שהוא חושב זה איך לשפר את מעמדו עוד יותר ואיך לקחת אליפויות.
למען האמת, עכשיו שאני חושב על זה.. לברון לא באמת הסתדר עם שום מאמן בקריירה שלו,אז כנראה שבאמת אי אפשר לאמן אותו. אפשר להאשים אולי את המעבר מהתיכונים ישירות לNBA, דופק לשחקנים את המעבר מגיל ההתבגרות. קרה גם לקובי ולדוויט הווארד הקטע הזה של הפינוק בלי לספור אחרים.

TheReturn23

New member
לפי איך שלוברון נראה העונה יש סיכוי טוב שאפילו את המזרח

הם לא לוקחים
אני חשבתי שהוא משחק חלש התקפי בגלל בלאט אבל אחרי שראיתי את המשחק אתמול הוא פשוט נחלש בסיומת מתחת לסל ועוד יותר בקליע מבחוץ, אומנם הוא שיחק חזק יותר בהגנה ובהתקפה אבל כבר אין לו את המהירות והכוח בחדירה והקליע מבחוץ זה קטסטרופה
כמו שאמרתי כבר לוברון אוברייטד העונה ונראה שזה הולך להתפוצץ להם בפנים עוד לפני הפיינלס.

למעלה