אולי שמישהי תגיד לי מתי יהיה הפרק שלנו אצל מיקי ? כי כבר נמאס לי לעקוב אחרי הסדרה המפגרת הזו! תדה
א אודליה מממ New member 19/7/04 #1 אולי שמישהי תגיד לי מתי יהיה הפרק שלנו אצל מיקי ? כי כבר נמאס לי לעקוב אחרי הסדרה המפגרת הזו! תדה
ד דיקלוש99 New member 21/7/04 #6 בקשר למיקי בתוכנית על המשקל מישהו ראה את הפרק אתמול על הכדורי דיאטה??? בדיוק כשהעברתי ראיתי שראיינו איזה רופא על הכדורים ולא הספקתי לשמוע מה הוא אמר... מישהי יודעת??
בקשר למיקי בתוכנית על המשקל מישהו ראה את הפרק אתמול על הכדורי דיאטה??? בדיוק כשהעברתי ראיתי שראיינו איזה רופא על הכדורים ולא הספקתי לשמוע מה הוא אמר... מישהי יודעת??
D DREAM111 New member 21/7/04 #7 שכל הכדורים האלה הם בולשיט אחד גדול ושהם מסוכנים ולא טבעיים כמו שהרופא מספר.
ד דיקלוש99 New member 21/7/04 #8 אני יודעת.. גם אני "נפלתי" בפח אצל הרופא ונתתי לו סתם 1600 ש"ח.. על כדורים שרק הזיקו.. רק רציתי להיות בטוחה שדיברו על זה כמה שזה בולשיט ושמחתי לשמוע שאמרו שם כמה שזה חרטה..
אני יודעת.. גם אני "נפלתי" בפח אצל הרופא ונתתי לו סתם 1600 ש"ח.. על כדורים שרק הזיקו.. רק רציתי להיות בטוחה שדיברו על זה כמה שזה בולשיט ושמחתי לשמוע שאמרו שם כמה שזה חרטה..