אולי - פרידה

אני חושבת שהיא התכוונה

שאין "מנהיגות" ברורה בפורום כמו שהייתה פעם עם עדי והילה, ואין מי שישתלט ויקח חלק במפגשים. אבל לדעתי עדי, זה בחיים כבר לא יחזור להיות ככה, למה עדי והילה היו גדולות מאיתנו בהרבה ולא פלא שהן היו לנו דמות סמכותית והקשבנו למה שהן אמרו... זה כבר לא יחזור אף פעם לדעתי, לא משנה מי מנהל או לא...

» LiRaZ «

New member
אני לא יודעת. האם זה שאני

יותר קטנה ממך בגיל אומר שאני לא סמכותית מספיק
ובכלל, האם בתור מנהלת אני צריכה להיות דמות סמכותית ולשלוט עלייכם
אתם לא מספיק בוגרים לשלוט בעצמכם
אבל זה ממש לא לעניין עכשיו. זה שירשור העזיבה של עידן
וזה לא מתאים

לא לללאאאא

תקשיבי לירוש
העניין הוא, שפעם היינו קטנים יותר, והן היו בוגרות בהרבה, וזה יצר מצב של סמכותיות שלהן, וככה גם היה לנו יותר רצון להשתתף בפעילויות... פשוט אמרתי שזה לא משהו שיחזור, כי כבר התבגרנו, ואין עדי והילה, וגם בכל אופן לא משנה מי מנהל זה לא יחזור להיות כמו פעם...

dafi daf

New member
../images/Emo7.gif

הרבה להכיר לא יצא לנו וחבל לי.מאוד. אני לא אנסה לשכנע אותך להישאר כי זאת החלטה שלך ונראה שהשקעת החלטה הזאת הרבה זמן ומחשבה... עצוב לי שככה אתה מרגיש אבל אני מבינה אותך... אנחנו תמיד כאן,תבוא לבקר

slallum

New member
חבל..

אולי זה לא אותו פורום.. אבל אתה לא נהנה פה בכלל? דווקא נראה לי שדי נהנת במפגש פורום האחרון..=\

darkness calls

New member
עידנ... ../images/Emo10.gif

את רוב מה שהיה לי להגיד לך כבר אמרתי לך כשהודעת לי שאתה עוזב.. אני בטוחה שלא אמרתי הכל, סביר להניח שאני עוד אציק לך עם המחשבות הכלכך לא מסודרות שלי
עצוב לי שאתה עוזב.. ואתה ממש תחסר לי בפורום.. אבל אני מבינה מאיזה נקודת מבט אתה בא, ואם לעזוב זה מה שיעשה לך טוב - אני איתך.. מקווה שתחזור אלינו בזמנים טובים יותר.. [שיגיעו כבר גדמט
]
נתראה בניצנימנימנימ
[ולפני זה כמובן נוקיה נייטס, רוקצ, פסחצ, וכו' וכו'..]
תומ.

» LiRaZ «

New member
טוב אמ.. ../images/Emo10.gif ../images/Emo42.gif

קראתי, וכן. בזמן האחרון הפורום כבר לא אותו דבר. ואני כ"כ מסכימה איתך שלפעמים ממש מגעיל להיות כאן ולדעת שיש כ"כ הרבה שנאה. אני יודעת טוב מאוד כמה שנאה יש כאן בין כמה חברי פורום וזה כ"כ חבל שהם לא יכולים להתעלות על זה. כי זה סתם הורס ומפלג את הפורום. תשמע, אני יודעת שהמצב לא טוב.
זה כ"כ ברור שהכל השתנה כאן. אבל- אולי תתן לזה עוד צ'אנס אחד. אני מאוד. מאוד מאוד מאוד. לא רוצה שתעזוב

אממ...עידן...

קודם כל.....אל תעזוב....באמת חבל.... זה שאתה אומר שהפורום כבר לא אותו דבר ....זה סתם מכניס לאנשים את זה לראש וזה מה שהם מתחילים לחשוב אחר כך.... אני חושב שיש מריבות בפורום...אבך תמיד אפשר לשקם את זה...וחוצמזה...זה לא מריבות עולם....זה דברים קטנים שמדברים עליהם מחוץ לפורום... תראה את פורום אהבה מעבר לפינה למשל....היה שם מזה מגעיל!!!כולם רבו.....לא הגיבו אחד לשני חוץ מייבושים וקללות....ועזבתי את הפורום...ועכשיו אני נכנס מדי פעם ואני רואה שזה חזר להיות טוב כמו שהיה פעם.... לכן אני אומר- תן לזה עוד צ'אנס אחד קטן.... ואם יש משו שאתה לא אוהב-תנסה לתקן אותו....אל תוותר פשוט.....כי זה הדבר שהכי קל לעשות...לפרוש ברגעים קשים.....אבל זה לא נכון....ועובדה שכבר עשית את זה בעבר(לפי מה שאתה אומר)...ולא פרשת.... פשוט תנסה לתקן עם כולם ביחד!!זה מה שעשו בפורום אמ"ל...והצליחו בגדול!!! אז למה שלא יצליח בפורום הזה שבוא היה ויהיה תמיד הפורום הכי מגובש בתפוז?!

Tinkerblack

New member
אממ אממ

רוב מה שאמרת אני די מסכימה איתך ואכן גם אני הלכתי ואז הגעתי למסכנה שאלו בדיוק אותן מילים שאמרתי לענבל "העכברים נוטשים כשהספינה טובעת" אז נכון שאני עכבר חזק ועקשן שמנסה בכל כוחו להישאר על הספינה כי היא טובעת כבר שנה ומשהו... ואני מסכימה איתך היא מדרדרת מרגעלרגע.. אבל עידן לא חבל לעזוב? אתה כל כך הרבה זמן כאן(באמת הרבה זמן) וכולנו כל כך אוהבים אותך באמת אוהבים(לא סתם אתה כתוב לי בפלאפון תחת הניק עידן לבבות) אני אישית ממש לא רוצה שתילך ואני בטוחה שיש עוד הרבה כאלו לדעתי צריכים לדבר כולנו יחד ולראות איך אפשר להעלותאת המצב ולשפר אותו זה לא טוב שאנשים רק עוזבים גם אני הבנתי את הטעות שלי ולכן חזרתי אז עידן תחשוב על זה עוד פעם לא יקרה כלום אם תחליט לחזור רק נשמח יותר

אתה לא תאהב את זה, ../images/Emo66.gif

אבל זאת לא הצורה למשוך תשומת לב. די כבר עם כל הדרמטיות המיותרת הזאת. הפורום לא כמו פעם. נכון. דברים משתנים. אנשים משתנים. זה לא יכול להישאר טוב לנצח. לא קצת נסחפת? השורות האחרונות שלך מזכירות לי את ההתחלה של הטקסים לזכרו של יצחק רבין ז"ל. שיר קישרה בשרשור אחר לשרשור ישן. אני עדיין עם התגובה שלי שם.

מורן 1986

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעידן לכאן../images/Emo26.gif

תראה עידן
אני מסכימה
איתך ב- 100%
שהפורום
כבר לא
מה שהיה
.
אמנם לא
הייתי
בתקופה של ההחלפות
של המנהלות
אבל