אולי - פרידה

Anoya

New member
העצומה, להשארת עידן -הקטן- בפורום

עידן רוצה לעזוב. אני לא מרשה לעידן לעזוב, אני רוצה שעידני ישאר :] אז מי שגמ רוצה שעידנ ישאר שיכתוב, ואז הוא ישאר! אם לא נעלה עליו כולנו ונטרוף אותו :] אז אני, שחר -אנויה- רוצה שעידן ישאר בפורום השבט.

TziMHoNoa

New member
עידן. אל תלך../images/Emo11.gif

אני נועה, ואני רוצה שעידן ישאר בפורום

dafi daf

New member
לאאאאא../images/Emo70.gif

אני דאפי פוסי הל מודרניזציה ברייקת'רו מק'בימבו חתולים ואני לא מרשה לעידן הסנוב לעזוב!!! נו במת עידן,אם תלך מאיפה אני ונדיוש נשאוב את הסנוביזם??? חוץ מזה אנחנו צריכים אנשים מאגניפים כמוך שדיברו עם נמרוד שיקלר בטלפון! למי נסגוד אם לא לך???

» LiRaZ «

New member
מסה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo42.gif

עידן רוצה לעזוב? עידן לא עוזב. אני הקובעת כאן שכחתם.

Ebony10

New member
עידן לא../images/Emo128.gif עוזב../images/Emo70.gif

אני, ענבל -צ'אקי-
רוצה שעידן
ישאר
עידני
, אני כבר יכולה
להגיד לך ששחצ
החמודה לא סתם
פתחה שירשור. אם היא
רוצה שתישאר
, אתה תשאר
ולא, לא
רמזתי פה
לשומדבר

angel88

New member
גרררררררררררר../images/Emo70.gif

אסור לך
לא מרשה
מה זה עובר בראש שלך שאתה חושב לעזוב

מורן 1986

New member
לאאאא עידןןןןןןןןןןן ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתה
לא
עוזב
ואתה יודע
למה אתה לא
עוזב
כי
אתה נשאר
אני מורן
כל כך
רוצה שתישאר
אבל כל כך רוצה
ולא מסכימה שתלך

YaEloNeT

New member
אתה נשאר../images/Emo11.gif

או שתאבד את התואר: הבן-היחיד-שהיה-איתי-במפגש-פורום-אי-פעם-ולא-יצא-משם-עם-צלקות

idan35181

New member
אולי - פרידה

שלום לכם חברי פורום יקרים , אני היצטרפתי לפורום בערך חודש אחרי הקמתו והייתי ונוכחתי בכל תקופותיו הרעות והטובות של הפורום ברמת כתיבה ותגובות גבוהה או נמוכה. אני עברתי עם הפורום הכל. את כל המשברים. החל מהמשבר הגדול הענק הכואב והידוע של הפורום - פיטורם של המנהלות האהובות עלינו : עדי והילה. המשבר הזה היה מאוד עמוק וקשה וגם להמון ויכוחים מריבות היתפלגויות עמדות דעות. אבל אני נשארתי בפורום ודווקא בזמן הזה הקפדתי יותר לכתוב ולהגיב. אני הייתי בין אלה אשר אהבו מאוד את עדי והילה ורצו וניסו להחזירם כל עד אפשרי ורצוי... כמו שאתם רואים תוכנית זו שלנו ממש לא הצליחה ואפילו לא כל כך היתקבלה אצל חלק מחברי הפורום אשר קמו נגדנו ונגד המנהלות לשעבר. ושוב אני נישארתי בפורום ניסיתי לעזור לקדם עיניינים ולשפר את המצב שדעך והידרדר בפורום. רק מי שהיה נוכח והיה חבר בפורום בזמנו יודע מה היה המצב הבלתי יאומן של הפורום , מצב גרוע ביותר. פשוט קשה לתיאור. אנשים הכריזו על דעת עצמם על היתמודדותם על ניהול הפורום , הכריזו על בחירות וכו'..כמובן שאני הייתי נגד. לאחר מאמצים אפשריים להחזרת המנהלות האהובות והטובות והנאמנות כאשר אני ואלה שהיו איתי ועם דעתי ראינו והבאנו בראשנו את האפשרות שכניראה כבר לא ניתן יהיה להחזיר אותם , דיברנו עם לירז בנוגע להרצה שלה לניהול הפורום ושאנחנו נתמוך בה ככל האפשר , כי מבחינתנו היא המתאימה ביותר מחברי הפורום והמועמדת הטובה והנכונה ביותר לינהול הפורום והמשכיותו. כמובן שהיתברר לכל חברי הפורום שניהול הפורום זה לא משחק בכלל והם בכלל לא קובעים אלא מערכת תפוז בלבד. שוב אני רוצה להזכיר שמצב הפורום היה גרוע מאוד. במהלך הזמן כמובן שאני נישארתי בפורום וניסיתי לעזור לקדם ולשפר , ואכן זה עזר לתקופה מסויימת. ונישארתי בפורום בטוב וברע. במשך הזמן נכנסו אלינו מנהלות מעולות..רותם שבעזרתה הצלחנו להוציא הפורום מהמצב שהוא היה..וכמובן לירז המתאימה ביותר שרק מוסיפה את החן שלה שלה לפורום. בתקופה האחרונה אני מרגיש שחלה שחיקה מסויימת בפורום , שומדבר לא אותו דבר. האנשים הותיקים שהיה כיף איתם והיה רגיל להיות איתם או שעזבו או שצימצמו פעילות ונוכחות וכבר כמעט לא קיימים בפורום או שהשתנו. אנשים התחילו לקחת את הפורום בתור דבר מובן מאליו. הפורום נשחק מזמן וכבר בכלל לא פורום השבט , פשוט נמאס כבר. הפורום נהפך לסתם נקודת מפגש של אנשים מסויימים שהם השולטים בפורום במידה מסויימת ופשוט הנוכחות שלהם נורא בולטת. הפורום כבר ממש לא אותו דבר וכמו שאמרתי כבר מזמן לא פורום השבט , הפורום נהפך לאוף טופיק/פורום חברתי של אנשים מסויימים בלבד. כבר ממש לא כייף בפורום , דברים השתנו..אין מה לעשות. זה כבר לא פורום השבט שהיה כיף להיכנס אליו לאנשים הטובים שהיו ולראות שירשורים מאאגניבים יפים וכיפיים..ממש לא! הפורום השתנה לגמריי..האופי שלו התהפך. אין מי ומה שיאחד את כולם , אין מי שישמור על הסדר במפגשים , אין מי שיצור פעילויות. אין פשוט את כל מה שהיה. ודוגמא לזה יכולתם לראות במפגש פורום האחרון. אנשים לאחר המפגש התחילו להגיב בצרות עיין , הגזמה מוחלטת ובהיסחפות כלפי חברי פורום אחרים. אם שמתם לב לא הגבתי אפילו הודעה אחת לאף אחד מהשירשורים האלה. פשוט בושה לפורום שזה המצב והתנהגות של חברי הפורום כלפי חברי פורום אחרים..פשוט עצוב. עצוב שככה המצב של הפורום כיום. ישנם המון ריבים ושנאה מחוצ לפורום , נכון אני לא שייך לזה אבל עדיין. ואני החלטתי שאני לא מוכן להיות חלק מזה. בקיצור יש עוד כמה סיבות למה אני רוצה לעזוב את הפורום ולפרוש מהחברות בו. הפורום הוא כבר לא מה שאני אוהב - במשפט אחד. שיהיה לכולם המשך חברות נעימה בפורום. היו לי תקופות וזמנים שהיה לי ממש כייף פה ונהנתי. בהצלחה בהמשך החיים. תודה לכל האנשים שעשו לי את השנתיים האלה בערך בפורום , אתם אנשים וחברים טובים. אוהב את כולכם ולא אשכח אותכם בחיים. היום - 10/10/2004 אני מודיע על פרישתי ועזיבתי את פורום השבט 558. עידן כהן. idan 35181 - המשתמש המוכר הרישמי והאהוב. p p p o o o - המשתמש הנוסף , המישני. כמובן שמי שרוצה לשמור איתי על קשר מחוצ לפורום יוכל למצוא אותי: באיסיקיו - 129400556 מסנג'ר - [email protected] מיילים - [email protected] / [email protected] וכמובן במסרים של תפוז.

SwEEt T

New member
עידן

קראתי את כל מה שכתבת והפנמתי עם כל העצב על זה שאתה עוזב, ואתה יודע כמה אני לא רוצה שתעזוב אני חייבת להסכים איתך, בכל מילה הפורום הוא כבר לא מה שהוא היה ומיום ליום מתגברת אצלי ההרגשה שהוא אף פעם לא יחזור להיות מה שהוא היה והמפגש באמת הדגים את המצב של הפורום,כבר לא כיף לבוא למפגשים,וגם שכן באים יש אנשים שגורמים לך להרגיש שזה היה מיותר להגיע אחרי תגובות כאלו מאנשים שחשבתי שהם חברים שלי, הדבר הראשון שרציתי לעשות היה להרים את הרגליים, לברוח מהפורום הזה ולא לחזור אליו לעולם בשבילי הפורום הזה הוא כבר מזמן לא בית ויותר מכל היה עצוב לי לראות שהמנהלות של הפורום לא הגיעו למפגש, אני לא מתכוונת לפגוע לירז או רותם, אבל במבט לאחור זה נראה כאילו גם לכן אבד הכוח להשקיע במקום הזה שפעם כולנו אהבנו אני לא מתכוונת לשפוט או לפגוע אני רק מציגה את העיניין מהעיניים שלי בתור חברת פורום, בנתיים אני עדיין נשארת בפורום ולא בגלל שאני באמת רוצה, אלא בגלל המחויבות שאני מרגישה לאנשים פה ולחברים שלי, לפחות אלו שמבינים אותי גם עם אני טועה, אני נשארת עם תקווה קלושה אבל בכל זאת תקווה שמשהו פה ישתנה ושנחזור להיות מה שהיינו פעם. עידן אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך שלך ומקווה שיום אחד תחזור אלינו בתקווה שתרגיש ששווה לחזור לכאן ובתקווה שנחזור להיות פורום "השבט" המגובש והשבטי שפעם היינו

slallum

New member
זה התאריך שבו הרוב יכלו..

מה לעשות שלירז לא יכלה לבוא.. =\

SwEEt T

New member
זה לא הפוינט שלי חמוד

זה לא התאריך זה הסדר עדיפויות

slallum

New member
את יודעת מה היה לה באותו זמן?

אני לא יודע למען האמת.. אבל אולי גם אני הייתי בוחר בדבר הזה ולא במפגש, אולי זה חשוב?

SwEEt T

New member
תקשיב זה ממש לא לעיניין

ואני לא רוצה להיכנס לזה על גבי הפורום

» LiRaZ «

New member
זה בכלל לא עניין של סדר עדיפויות

אני מראש אמרתי שאני לא יכולה באותו יום. אבל הרוב קבע שביום שלישי יהיה המפגש. אז ביום שלישי היה המפגש. זה בכלל לא עניין של אין לי כוח להשקיע יותר בפורום. אני מודה שאני בזמן של לחץ, תחילת תיכון, חברים חדשים, המון שיעורים, מבחנים, אני עכשיו גם מדריכה, עוברת קורסים, וגם התקבלתי ללהקה ואני נמצאת שם מספיק זמן בשבוע. תאמיני לי שאני לא יושבת סתם בבית. ויש לי כוח ורצון יותר מתמיד להשקיע בפורום ואת ממש טועה בזה שאת שופטת אותי על זה שלא באתי למפגש אחד כי קבעתי שבועיים לפני עם חברים בימית 2000, ודחיתי להם את זה כל הזמן רק בגלל שחשבתי שמפגש יהיה ביום ראשון. וזהו אין לי עוד מה להגיד. לא טוב לי עם זה שאת מרגישה ככה. זה נורא פוגע. ועופר תודה

SwEEt T

New member
אני ממש לא שופטת אותך

וגם לא ניסיתי לפגוע ואני באמת לא מתכוונת להיכנס לזה

למעלה