עידן
קראתי את כל מה שכתבת והפנמתי עם כל העצב על זה שאתה עוזב, ואתה יודע כמה אני לא רוצה שתעזוב אני חייבת להסכים איתך, בכל מילה הפורום הוא כבר לא מה שהוא היה ומיום ליום מתגברת אצלי ההרגשה שהוא אף פעם לא יחזור להיות מה שהוא היה והמפגש באמת הדגים את המצב של הפורום,כבר לא כיף לבוא למפגשים,וגם שכן באים יש אנשים שגורמים לך להרגיש שזה היה מיותר להגיע אחרי תגובות כאלו מאנשים שחשבתי שהם חברים שלי, הדבר הראשון שרציתי לעשות היה להרים את הרגליים, לברוח מהפורום הזה ולא לחזור אליו לעולם בשבילי הפורום הזה הוא כבר מזמן לא בית ויותר מכל היה עצוב לי לראות שהמנהלות של הפורום לא הגיעו למפגש, אני לא מתכוונת לפגוע לירז או רותם, אבל במבט לאחור זה נראה כאילו גם לכן אבד הכוח להשקיע במקום הזה שפעם כולנו אהבנו אני לא מתכוונת לשפוט או לפגוע אני רק מציגה את העיניין מהעיניים שלי בתור חברת פורום, בנתיים אני עדיין נשארת בפורום ולא בגלל שאני באמת רוצה, אלא בגלל המחויבות שאני מרגישה לאנשים פה ולחברים שלי, לפחות אלו שמבינים אותי גם עם אני טועה, אני נשארת עם תקווה קלושה אבל בכל זאת תקווה שמשהו פה ישתנה ושנחזור להיות מה שהיינו פעם. עידן אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך שלך ומקווה שיום אחד תחזור אלינו בתקווה שתרגיש ששווה לחזור לכאן ובתקווה שנחזור להיות פורום "השבט" המגובש והשבטי שפעם היינו