אולי מספיק

147break

New member
אולי מספיק

ידידים יקרים מישרוצה שישחק מישלא רוצה שלא ישחק נראה לי שאתם משקיעים יותר זמן בדיבורי הסרק האלו

Ofer Peer

New member
מה נסגר איתך!!

מעניין שלא מזמן היתלוננת בפני על כך שהאיגוד לא עושה אירוע אצלך בבת ים למרות שבמועדון ישנם מספר שולחנות תקניים... מה קרה יש אירועים... אצלך אז מה אתה אומר: אולי תפסיק להשתיק אנשים, זהו פורום של כולם, ואם לא בא לך - אז על תענה!!! מעניין שרק לך זה מפריע כאשר מביעים דעה לא מתאימה לדעתך ותמיד אתה שולח אותם לשחק... אבל עדיין יש לאנשים שאלות! וזכותם לשאול. משחקים ביליארד לסוגיו מלפני קום המדינה!! אתה מגיב אך ורק לדברים של MASTER או לפרסום אירוע אצלך במועדון, שוב כמו כל השאר אתה אינטרסנטי ברמות ישראליות מוכרות! איפה קידום הספורט בסולם הדרגות שלך? נסה לזכור כי לרוב יש מספר דרכים ורעיונות לביצוע דברים... יום טוב

147break

New member
אינטרס

במקרה חלק ממוקדמות האליפות הארצית תתקיים גם בבת-ים ומי שירצה פירוט אני אראה לו שבטורניר זה אין רווח למועדון אני בנוסף שכנעתי את האיגוד שגם בשלבי המוקדמות ינתן פרס כספי וכך יוצא ש32 השחקנים שיעלו לא משלמים חברה אני לא משתיק אף אחד האיגוד בסך הכל במרוצת הזמן ילמד ישתפר ואז אולי נראה תוצאות אין לי שום אינטרס כלפי האיגוד אותי מעניין המשחק כל מה שבא ברוך הבא בואו נתרכז בנושא של הפורום ולא נבזבז את זמנינו על ויכוחי סרק מי שרוצה שישתתף באליפויות האיגוד ומי שלא רוצה שלא דרך אגב בבת ים יש טורניר סנוקר שלוש אדומים בשולחנות 12 פיט כל יום רביעי עם דירוג ל ל א מטרת רווח אלא להנאה ומי שמכיר אותי יודע שאני עומד מאחורי דבריי בואו בכיף שבוע שעבר השתתפו 32 שחקנים בדמי השתתפות של 50 שח התחיל ב8:00 ונגמר ב11:30 היה כיף והרוויחו בו שחקנים שרובם ברמה בינונית דרך אגב מי שרוצה להתאמן בסנוקר שיצור קשר איתי ואני אדאג לו לשאות אימון במהלך שעות היום במחיר מאוד סימלי אני מקווה שמנהל הפורום לא יראה בתגובתי כוונת פרסום כי חלק ממשתתפי הפורום מכירים אותי ויודאים את אהבתי ל מ ש ח ק תודה

147break

New member
סתם

רק לציון צעירי נבחרת הנוער מתאמנים במימון האיגוד ומוצמד להם מדריך המקבל שכר מהאיגוד

Ofer Peer

New member
נכון...

גם לשחקני הנבחרת יש מאמן... וגם הוא מקבל כסף מהאיגוד... אז תפסיק לבלבל לי את המוח... כי אם אתה רוצה את האמת - תוציא הכל לאוויר העולם, לא רק מה שבא לך!!! למה אתה לא מזכיר הגרלות כפולות? למה אתה לא מזכיר שיבוצים מיוחדים? למה אתה לא מזכיר את כל הקומבינציות הקיימות ומבוצעות בפועל על ידי האחראים? למה אנשים שאינם מתאימים לתפקידים מסויימים קיבלו תארים מסויימים בלי שום קשר ליכולתם?... ולצערי... הרשימה לא נגמרת כל כך מהר!! למה? למה? למה? למממממממממה???? כמו שכתבתי בעבר... אין לי רצון לפתוח נושאים אלה בפורום זה. אני מציע לך לערוך בדק בית טוב לפני שאתה מתקשר בעיניים עצומות!!! עוד דבר קטן: לפי דעתי, האיגוד היה צריך לפתוח חברת שליחויות...ולא... כי יש לו המון שליחים... בכל פעם נציג איגוד אחר מתקשר אלי. אך כאשר דובר בקידום אישי של מי מראשי האיגוד... תמיד פנה אלי אישית... ככה זה נראה.. וכן, יש דרך לשנות מנטליות ישראלית! אפילו במעט...

9ball master

New member
דיבורי סרק...

אתה מוכן להסביר מדוע אלו דיבורי סרק???? עצם העובדה שאתה נכנסת לפורום (על תנסה להסתיר שאתה חבר באיגוד, חבר!!! לא "פעיל") ועצם העובדה שהדברים שלי כן מוזיזים לאיגוד אז לא מדובר בדיבור סרק, אולי תבדוק במילון את פרוש המילה "סרק" ותבין שאתה טועה. אין שום קשר בין הרצון לשחק והמשחק עצמו לבין האיגוד או הפעילות שלו והדרך שבה האיגוד פועל, הן במישור המקצועי והן במישור האישי. ואם כבר העלתי את נושא המישור האישי, אז אולי אתה מוכן להסביר לי (בתור חבר האיגוד אני רואה בך כנציג איגוד) למה האיגוד מתייחס בצורה מסויימת לשחקנים מסוימים ומתייחסת בצורה שונה לאחרים, למה מי ש"חבר" וקרוב לצלחת מקבל עדיפות, תסלח לי אבל משהו פה לא מריח טוב

9ball master

New member
עוד שאלה....

מדוע אתה נמצא פה רק כדי להתקיף אותי ???? אולי בתור חבר באיגוד הביליארד אשר בעצם הפיכתך לחבר התחייבת לתרום ולקדם את ספורט הביליארד וכן לייצגו בדרך הכי טובה, תגיב כאן לשאלות והודעות אחרות בצורה יותר קונקרטית, רצינית ומקצועית. אני מציע שהאיגוד ימנה לעצמו דובר אשר יגיב לדברים הנאמרים בפורום זה או בכל מקום אחר בצורה מקצועית ונכונה. הדרך שבה אתה מתנהל בפורום הזה רק פוגעת בך והאיגוד, לא ניתן לקחת אותך ברצינות אם לא תתנהג ברצינות.

147break

New member
תשובה

המועדון שאני מנהל חבר באיגוד אולם ההתקשרות שלנו עם האיגוד היתה אך ורק ולנסות ולקדם דברים בענף על האופן ודרך פעולת האיגוד גם לי יש סוגיות אבלאני לא מתעסק עם זה ונותן להם להתקדם אני בטוח שדברים ישתנו בשנים הקרובות אתה הבהרת את נקודתך אבל הויכוח ממשיך אני לא שולל את כל דבריך אני לא התחייבתי בפני שום איגוד אני לא נציג של אף אחד ואני רואה פה מעיין וכוח סתמי אני לא מבקש ממך לא להביע דעה א ב ל הבנו תמשיך הלאה בוא נראה את היכולות שלך בהתאם לרמת הידע שלך בענף ואין לי בעיה שתקים גם אתה משהו בענף תאמין לי אני הראשון שיצטרף אבל תאמין לי פה בארץ יהיה לך יותר קל לחפש נפט

9ball master

New member
יש לי...

את הידע להרים תחרות ביליארד כמו שלא נראתה בארץ מעולם, אני ישבתי עם מפיקי ארועים ברמה הגבוהה ביותר בעולם ועם ערוצי טלויזיה מובילים בעולם, חקרתי ולמדתי את הנושא מכל הכיוונים ואני בטוח שגם לאחר שאני ירים ארוע שכזה תהיה הפקת לקחים ונלמד עוד איך לשפר. הרמת ארוע כזה עולה כסף, הרבה כסף ועקרונית אין בעיה לאסוף את הסכום הכרוך במשימה, העניין הוא שלבצע פרויקט שכזה הוא מיותר כל עוד לא תהיה המשכיות לעניין, כלומר להרים ארוע חד פעמי יכניס כסף לשחקנים ויצור הדים שאנשים ידברו עליו במשך שנים, אבל גם ישאיר חור בכיס של המארגן אלא אם כן הוא יכול להרים מספר ארועים בשנה למשך כמה שנים וזה מצריך התחייבות מהרבה גופים בעניין. מארגני התחרויות מטעם האיגוד, נסעו לאירוע אחד או שניים בעולם וחושבים שהם יודעים הכל, אז לאאאאא !!!!!!!!! הם לא יודעים הכל. איגוד שרוצה לבצע דברים בצורה מקצועית צריך לוודא שיש לו את האנשים הנכונים למשימה ואם אין אז יש להביא את הגורמים הרציניים מבחוץ, גורם חיצוני עולה כסף, מה לעשות ידע, יעוץ וביצוע עולים כסף בדיוק כמו כל בעל מקצוע אחר (כמו שמביאים חשמלאי....) אם האיגוד לא מסוגל להביא את התקציב הנדרש אז אולי זה לא הזמן לבצע ארועים ואז קיום האיגוד הוא מיותר או לחילופין האיגוד לא יודע לנהל את עיניניו הכספיים כמו שצריך וגם כאן אולי צריך להביא מישהו מבחוץ (סתם עוד משכורת) או להחליף את מי שעושה זאת עכשיו. האיגוד מתנהג בצורה שלדעתי היא תמוהה, במקום ללמוד מניסיונם של אחרים ולדלג על טעויות, הם הולכים עם ראש בקיר ומעדיפים ללמוד בדרך הקשה והכואבת ולבצע כל טעות אפשרית תוך כדי, מה שגם לאחר שנתיים של פעילות אני אישית לא רואה שהם לומדים אפילו מהטעויות שלהם. מצטער אבל אני לא רואה איך ניתן לקדם משהו כשהולכים עם ראש בקיר, תאמין לי שהייתי תורם הרבה מניסיוני ומהידע שלי ומזמני לאיגוד ולספורט אבל בדרך שהאיגוד בחר ללכת בה ובנוסף לאור המתקפות עליי אין סיכוי שזה יקרה, לא בהתנדבות בכל מקרה.

9ball master

New member
צודק...

אני רק מדבר פה, אבל שכחת שזה פורום, פה רק מדברים!!! לא רוצה לדבר, לך למקום אחר פורום זה מקום לדיבורים.... ואם כבר מדברים אז בוא נדבר ביליארד נטו כמו שרצית אתמול, למה אתה לא מסוגל לדבר על ביליארד??? זה פורום ביליארד, דבר ביליארד נטו!!! לא עלי, לא עליך, רק על המשחק!!! קדימה נראה אותך.....

Ofer Peer

New member
חברה...

אולי מספיק לערב אותי בכל דבר... מי רוצה אותי - שואל...אותי

9ball master

New member
אתמול כתבת ש....

שאתה לא שחקן חזק, שאתה רק משחק קצת בבית, פתאום אתה מציע הצעה שכזו.... אתה באמת לא מי שאתה מציג את עצמך. לידיעתך כל ההודעות בנושא זה ימחקו מהפורום כי אסור לדבר על הימורים!!! ההצעה הראשונה שלי עדיין בתוקף....

למעלה