יש לי...
את הידע להרים תחרות ביליארד כמו שלא נראתה בארץ מעולם, אני ישבתי עם מפיקי ארועים ברמה הגבוהה ביותר בעולם ועם ערוצי טלויזיה מובילים בעולם, חקרתי ולמדתי את הנושא מכל הכיוונים ואני בטוח שגם לאחר שאני ירים ארוע שכזה תהיה הפקת לקחים ונלמד עוד איך לשפר. הרמת ארוע כזה עולה כסף, הרבה כסף ועקרונית אין בעיה לאסוף את הסכום הכרוך במשימה, העניין הוא שלבצע פרויקט שכזה הוא מיותר כל עוד לא תהיה המשכיות לעניין, כלומר להרים ארוע חד פעמי יכניס כסף לשחקנים ויצור הדים שאנשים ידברו עליו במשך שנים, אבל גם ישאיר חור בכיס של המארגן אלא אם כן הוא יכול להרים מספר ארועים בשנה למשך כמה שנים וזה מצריך התחייבות מהרבה גופים בעניין. מארגני התחרויות מטעם האיגוד, נסעו לאירוע אחד או שניים בעולם וחושבים שהם יודעים הכל, אז לאאאאא !!!!!!!!! הם לא יודעים הכל. איגוד שרוצה לבצע דברים בצורה מקצועית צריך לוודא שיש לו את האנשים הנכונים למשימה ואם אין אז יש להביא את הגורמים הרציניים מבחוץ, גורם חיצוני עולה כסף, מה לעשות ידע, יעוץ וביצוע עולים כסף בדיוק כמו כל בעל מקצוע אחר (כמו שמביאים חשמלאי....) אם האיגוד לא מסוגל להביא את התקציב הנדרש אז אולי זה לא הזמן לבצע ארועים ואז קיום האיגוד הוא מיותר או לחילופין האיגוד לא יודע לנהל את עיניניו הכספיים כמו שצריך וגם כאן אולי צריך להביא מישהו מבחוץ (סתם עוד משכורת) או להחליף את מי שעושה זאת עכשיו. האיגוד מתנהג בצורה שלדעתי היא תמוהה, במקום ללמוד מניסיונם של אחרים ולדלג על טעויות, הם הולכים עם ראש בקיר ומעדיפים ללמוד בדרך הקשה והכואבת ולבצע כל טעות אפשרית תוך כדי, מה שגם לאחר שנתיים של פעילות אני אישית לא רואה שהם לומדים אפילו מהטעויות שלהם. מצטער אבל אני לא רואה איך ניתן לקדם משהו כשהולכים עם ראש בקיר, תאמין לי שהייתי תורם הרבה מניסיוני ומהידע שלי ומזמני לאיגוד ולספורט אבל בדרך שהאיגוד בחר ללכת בה ובנוסף לאור המתקפות עליי אין סיכוי שזה יקרה, לא בהתנדבות בכל מקרה.