אולי מישהו מכיר...

זיגזג8

New member
אולי מישהו מכיר...

איזשהם ארגונים לנוער/נזקקים באזור חיפה, שאפשר להתנדב בהם? לא מצליחה למצוא בצפון... הגוגל מכוון אותי רק לארגונים במרכז משום מה...

בוריס1987

New member
יקירתי

שנה ב' היא לא זמן להתנדב... סמסטר קשה לפנייך, הרקיני ראש עד שהסערה תעבור ואל תצאי להרפתקאות מיותרות...הנוער הנזקק יסתדר בלעדייך שנה, תאמיני לי.

deathcaster

New member
תשובה

סיעודי לקשישים "בית יערה" רחוב שושנת הכרמל, חיפה בית האבות "בן יהודה" רח' דרך הים חיפה בית האבות "בית יערה" רח' ירושלים, חיפה (סניף אחר) לב ח"ש - מעסיק בהתנדבות לא מעט סטודנטים - מעין מחסן שמוכר כל מיני דברים למשפחות נזקקות בזיל הזול, ואם זה עדיין אותו הסדר כמו לפני שנתיים, עיריית חיפה גם משתתפת במלגה. מתנ"ס נווה דוד, רח' יהושפט 9 - תמיד צריך שם מתנדבים... ניפגש שם עוד חודש
מתנ"ס נוה יוסף - תמיד צריך שם מתנדבים .... לא ניפגש שם עוד חודש
הגוגל מכוון את כולם למקומות שלא צריך כאשר לא יודעים מה לחפש... אם תחפשי בגוגל "ארגוני צדקה בחיפה" תקבלי את הלינק השני במספר שהוא זה : לינק שני בגוגל וזה מאמת את מה שאמרתי, אם לא יודעים מה לחפש... לא מוצאים כלום.
בהצלחה וכל הכבוד

amitk80

New member
את יכולה גם לנסות

את האגודה למען העיוור ומניעת עיוורון בחיפה. אני יודע שהם מחפשים כל הזמן מתנדבים וזקוקים לידיים משוועות. כתובת האתר האינטרנט שלהם היא: http://www.blindhaifa.org.il/ תדברי עם בחורה שקוראים לה מיכל ואת יכולה להגיד לה שעמית כץ הפנה אותך. אם יש בעיות דברי איתי.

efectהפרפר

New member
ככל הידוע לי לתת פועלים בכל הארץ

גם עזר מציון ובאופן אישי אני ממליצה על כפר הילדים בכרמיאל - כפר של ילדי אומנה. הם ישמחו לקבל מתנדבים ותרומות של חפצים/אוכל/מזון ואפילו כסף [אני אימצתי שם משפחתון באופן אישי ודואגת להם ככל יכולתי] אם את רוצה לעזור איכשהו אשמח לקשר בינכם

למעלה