אולי מישהו יודע פה איזה קב"א יכולה להיות למי שקיבלה במנילה חיילת שב"כ?
M Michal1985 New member 25/10/02 #1 אולי מישהו יודע פה איזה קב"א יכולה להיות למי שקיבלה במנילה חיילת שב"כ?
ע עוד חייל New member 26/10/02 #2 לי יש קבא 55 וקיבלתי את המקצוע הזה (כמובן שאצלי היה רשום חייל שבכ) יחד עם עוד כל מיני מקצועות שמצריכים קבא 55 או 54 ומעלה אם קיבלת עוד מקצועות ותוכלי לרשום אותם פה זה יתן יותר אינדיקציה מבחינת תפקיד? לפי מה שאני הבנתי זה להיות פקידה עם סיווג בטחוני גבוה
לי יש קבא 55 וקיבלתי את המקצוע הזה (כמובן שאצלי היה רשום חייל שבכ) יחד עם עוד כל מיני מקצועות שמצריכים קבא 55 או 54 ומעלה אם קיבלת עוד מקצועות ותוכלי לרשום אותם פה זה יתן יותר אינדיקציה מבחינת תפקיד? לפי מה שאני הבנתי זה להיות פקידה עם סיווג בטחוני גבוה
M Michal1985 New member 26/10/02 #3 קיבלתי גם בקרית גבול, רכזת כח אדם משקית משמעת ועוד כל מיני מה זה אומר לגבי הקב"א שלי?
א אני עצמי אנוכי New member 26/10/02 #4 באופן אישי, אין לי מושג מה זה אומר על הקב"א שלך, אבל אלו תפקידים ממש גרועים. עדיף לך להיות פקידה, באמת. ואגב, קב"א אמור להיות מידע חסוי
באופן אישי, אין לי מושג מה זה אומר על הקב"א שלך, אבל אלו תפקידים ממש גרועים. עדיף לך להיות פקידה, באמת. ואגב, קב"א אמור להיות מידע חסוי