אולי מישהו זוכר?

אוקי.

הומור הומור נגיד שהוא הגזים כבר כמה הוא הגזים? אז הוא יצא 30 פעמים. זה משנה? הבנאדם היה סגור שנתיים בבית זה טירוף.

הייתי מעדיף שיצא מהבית

ויהיה בנאדם נורמלי מאשר שיכתוב שירים. אבל כל עוד הוא כיום בדרך הישר זה לא כזה משנה וטוב שנשארנו עם הדיסק הטוב הזה. השאלה היא כזאת, אם הוא היה יוצא מהבית האם הוא היה עושה דיסק יותר טוב? אני חושב שכן.בכל זאת שנתיים.

הגורר98

New member
יוגב איזה מונולוג מעניין

מה זה נחשב בנאדם נורמלי מי יכול להגדיר את זה בכלל מה זה נורמלי אולי לא לצאת מהבית זה נורמלי ולצאת לכל המעדונים שיש בהם קטטות ובלאגן זה לא נורמלי או למגרשי הכדור רגל ששם בכלל זה להיות נורמלי אה יוגב אחי חשבת על זה קצת באיזה עולם מטורף אנחנו חיים היום ילד יוצא לשחק בחצר ולא חוזר הבייתה יותר זה נורמלי נופלים עליו חבורות של נערים משועממים וככחה בשביל הכיף הורסים לו ולמשפחתו תחיים זה לא טירוף אני בעצמי יצא לי המון פעמים להפריד בין נערים שמתקוטטים סתם בלי סיבה משעמום איך אני יודע שאלתי אותם למה הם רבים ולא הייתה להם תשובה הגיונית לפשר המריבה סתם משעמום הם רבים פחד ה/ לגדל ילדים במדינה שלנו כל הזמן צריך להשגיח שהכל בסדר אז נו אני שוב שואל אותך יוגב היקר זה נראה לך נורמלי שלצאת סתם ככחה מהבית כבר לא בטוח תראה חדשות תקרא עיתונים בזה הם לא משקרים זה האמת והיא כואבת והכל למה כי מערכת החינוך שלנו דפוקה לגמרי על הפנים לפי דעתי צריכים לחזור לשיטות החינוך הישנות והטובות וכן גם תלבושת אחידה זה לא פחות חשוב כן כן הפתרון הוא בחינוך מינקוות זה המצב ויוגב שנתיים זה עוד אצלי נקרא מעט אני מכיר אנשים שעוד מעט הם זקנים והם אף פעם לא יצאו מהאזור שבו הם גרים מילדות אתה יודע מה זה אבל הם באמת מיוחדים לא נראה לי שיש עוד כמותם והכי מפליא לקחו אותם אפילו להסתכלות פסיכייאטרית ואמרו שהם נורמלים נו מה תגיד על זה בטח אתה חושב שאני עכשיו מחרטט אותך אז באמת שלא אתה מוזמן לראות אותם בעצמך עם תרצה בקיצור יש הרבה עבודה קשה לפני ממשלת ביבי אמן שיעשה שינוי אני הראשון שישמח כי איך שר עמיר הצדיק משוגע זו לא מילה גסה יותר יוגב אין כבר מקום כמעט בבתי המשוגעים יודע למה כי רובם נורמלים יש להם תשכל להבין שבחוץ זה הבית משוגעים הכי גדול לצערנו וזה היה בקטנה יכולתי ליצר לך מגילה של פורים על כל מה שצריך לשפר במדינה ובעולם כן גם בעולם כי היום כולם קשורים בכולם וזה בעצם עוד מבראשית לדוגמא כאשר מברכים על הלחם אומרים פותח את ידייך ומשביע לכל חי רצון תן שובע בעולם וכ/ל טוב אני מאמין שהבנתה חג שמח

זיו א1

New member
הגורר 98 אחלה תגובה=]

לצערי אתה צודק בקשר למה שזה אומר לגבי עמיר הצדיק , הנשמה הטובה. אז אולי זה בגלל שהוא באמת אדם שונה מהנורמה... אולי כי הוא סגור יותר בעצמו... או כמו שהוא אמר לא הייתה לו סיבה לצאת , למה לו לצאת החוצה מהבית אם אין לו סיבה? בגלל שכולם יוצאים? למעשה אני בדיוק כמו עמיר בקטע הזה... גם אני איש סגור כזה ומעדיף את הבית על כל דבר אחר ואם אני לא רואה סיבה אמיתית אני ישאר בבית. קיצר רדו מזה גם אם הוא באמת יצא פעמיים מהבית למי אכפת? ברוך השם כולנו צריכים להגיד תודה על כל דבר , אני מעריץ של עמיר הוא כל כך מזכיר לי את עצמי.

avivee

New member
מה אתה נכנס לו לחיים?

לא בראש שלו לצאת מהבית שלא יצא זה בעיה שלו כל עוד הוא ממשיך לרצות אותנו ואנחנו נהנים ממנו זה עניינים שלו מה היום יום שלו לא שלנו

odery

New member
ברגע שהוא יתחיל לרצות אותנו

הלך עמיר בניון וקיבלת פודל אני נשארת עם עמיר הבועט של שם קצוץ על אפד והולך עם האמת שלו-גם אם אני לא מזדהה עם כל שעל ושביל כורכר...

גורר,שמע בעיקרון אתה צודק

אבל בעיני לפחות זה לא נורמלי,אבל מי אני שאחליט? סך הכל אני כלום אז זה לא ממש משנה. וכן בעזרת השם שביבי יקים ממשלה ראויה ושישפר את המצב בארץ. חסר לו שלא דרך אגב אחרי שהוא שם פי 10 שרים ממה שצריך.

למעלה