אולי מישהו זוכר?

מ ג 26

New member
אולי מישהו זוכר?

את הראיון שעשה עמיר בניון בתכנית "יאיר לפיד" בערוץ 2 לפני כמה שנים, . הוא דיבר שם כל כך יפה אני זוכרת... הלוואי והייתי יכולה להשיג את הראיון הזה! מישהו זוכר?

פו פו פו

New member
אני זוכר מצוין! זה הראיון שבו הוא אמר שהוא לא

יצא מהבית איזה חצי שנה.... לא נראה לי אפשרי להשיג את זה..לצערי כמובן.

מה לעזזל אני לא מאמין שהיה ראיון כזה.

באיזה שנה בערך זה היה? אוף כל כך חבל יאיר לפיד יודע לראיין יש איתו ראיונות מוצלחים.

מ ג 26

New member
כן זה באמת היה ראיון מוצלח

הוא דיבר שם כל כך יפה. זה היה לפני שהוא חזר בתשובה, ואני זוכרת שהוא זרק כמה רמזים שהוא הולך לחזור בתשובהושהוא מרגיש שעומד לקרות לו משהו... הלוואי שיהיה אפשר להשיג את זה...

ניסית אולי באתר של התוכנית

או של רשת? מקסימום אפשר להתקשר אבל לא נראלי שהם ינדבו לנו את זה.

אתי Z

New member
יש לי את הראיון בקובץ אודיו...

תרשמי לי את המייל שלך ואני אשלח לך אותו.... שבת שלום

קסם42

New member
אני חושב שיהיה כדאי שתעלי לנו אותו לפה

כדי שכולנו נוכל להנות :)

avivee

New member
הראיון

הוא משנת 99 השנה שהוא התפרסם ועוד משהו אתי שלחי לי בבקשה!

אתי Z

New member
שבוע טוב ומבורך....

הראיון אצל יאיר לפיד אמור להיות אחרי צאת האלבום "שלכת" מכיוון שעמיר קיבל שם תקליט זהב עליו...

חן ב7

New member
תודה רבה!

כמדומני יש לו עוד ראיון אצל יאיר לפיד שבו יאיר זרק לו איזשהו משפט דומה ל:"אתה לא חושב שאתה קיצוני?" ועמיר ענה לו:"אתה קיצוני!" אני חושב שזה היה בתקופת מהלך ההתקרבות של עמיר,מוכר למישהו? אם מוכר-בבקשה להעלות

הגורר98

New member
עם אני לא טועה הוא אמר

שהוא מרגיש שמשהו עומד להתרחש והוא לא ידע להסביר בדיוק מה רק אמר שזה משהו טוב אה ודרך אגב יאיר ועמיר הם שניהם בני אותו מזל מאזניים אולי בכלל הוא הרגיש את הניצחון על אקום מה שכן עומד בשער יצא אחרי הרעיון לך תבין תראש של עמיר זה קשה יש לו פורום ואף פעם הוא לא כותב בו כמעט וחבל ויותר מעניין עם הוא בכלל קורא תפורום הזה בטח אין לו לזה זמן לא נורא לנו יש ואנחנו אוהבים אותו עם הפורום ובלי הפורום מספיק לשמוע שיר שלו וכל המצב רוח משתפר לטובה זו הגדולה שלו ואיך אמרו חז//ל משנה עיתים ומחליף את הזמנים עוד לא הגיעה זמן הגאולה עם לזה עמיר התכוון אז נראה לי שזה ייקח עוד זמן כי הרבה אנשים טוב להם ככחה והם לא מעונינים בשינוי ככחה בכל אופן לי זה נראה ממה שאני חווה בשטח איך אמר רבי נחמן עליו השלום אין שום יאוש בעולם אז נמתין בסבלנות עד שהחמור הלבן יביא את משיח בן דוד אז עד שזה יקרה נמשיך להתגלגאל

הגורר98

New member
לא מצליח להיכנס לקישור הזה מסובך

כי זה באנגלית כל הדרכי גישה לראיון הזה אבל חלק ממנו אני זוכר עם את יכולה להעלות את זה שוב בגישה יותר פשוטה אני אודה לך מראש תודה

קסם42

New member
תודה רבה על הראיון !

עמיר כרגיל בנאדם מצחיק ושנון ! אין עליו.

זיו א1

New member
רק אחד כמו עמיר יכול להגיד דברים כאלה

יאיר לפיד שואל אותו מהי תכונה מזרחית.. ועמיר מרוב החוכמה שלו אומר : "לא מכיר" רואים שזה בנאדם שלא עסוק בחרא של להיות צר עין לאחרים ורואה בכולם יהודים בדיוק אותו דבר.

וואו איזה רעיון יפה.

בשנתיים לצאת 7 פעמים מהבית מוגזם קצת לא? ומה הקטע עם עראפת זה כאילו בדיחה או שזה באמת לא הבנתי מה הקטע שמה.מישהו יכול להסביר?

שם חדש10

New member
נראה לך?

לא צריך לקחת כל מלה ברצינות תהומית. נראה לך שהוא יצא 7 פעמים מהבית?? זה בשביל ההומור. ולגבי עראפת - אמורה היתה להתראיין ילדה קטנה ששלחה מכתב לעראפת, ובסוף היא לא רצתה אז ראיינו את עמיר בניון במקומה, אז הוא זורם עם יאיר לפיד כאילו שהוא שלח וכו'

למעלה