אולי לעזור מחפש

שירקאן1

New member
אולי לעזור מחפש

תקליטים + פטיפון. אבל יותר תקליטים.ישנים באיזור ת"א. מי יודע. מתגעגע ל: סגול כהה,פינק פלויד, פלטרס,הצלליות. ועוד. אם יש, ת"א אני בא. למי שגר בת"א.

ben 911

New member
שירקאן אני רואה שנתקפת בחיידק

של שירים עם טעם של פעם.
לא בטוח שאפשר כיום למצוא תקליטים. אולי אני טועה.... אולי בשוק הפשפשים ביפו תוכל למצוא פטיפון, ופה ושם כמה תקליטים משומשים, לא בטוח של אותם אמנים שציינת. קשה לי להאמין שהפטיפון (מקול) יהיה גם במצב תקין, במקרה כזה תתקשה למצוא רכיבים לתיקון. למשל, מחט או רצועת הפעלה. עד כמה שזכור לי במוזיאות ת"א אפשר לראות (לא לשמוע) פטיפון בתוך כלוב זכוכית...באגף גרהם בל וחבורתו.

ה DJ משתמשים בתקליטי וניל

וגם ברדיו עדיין משמיעים מתקליטים לא תמיד מCD או מעברים אוספים עם השירים הנבחרים שלא ישכחו מעתיקים מהביצועיים המקוריים של תקליטי וניל אל CD

תנסה בעין השלישית

וגם בתחנה המרכזית הישנה יש חנות לתקליטים ישנים ותקליטים של פעם פטיפון של פעם גם ניתן להשיג בחוברות של ויזה ראיתי אישית יש לי מערכת של פעם וגם תקליטים ישנים אבל בעקרון חלקם הגדול הועבר לCD ואתה בקאזה יכול למצוא אותם חופשי

בשוק הפשפשים ביפו אתה יכול למצוא

גם פטיפון וגם תקליטים. אם לא היית שם כיף אמיתי להסתובב שם

גאיה ק

New member
תקליטם ופטיפון

באדר סוכנויות החשמונאים 105 ת"א ניתן להשיג פטיפונים שם גם יש סיכוי לקבל אינפורמציה לגבי תקליטים וכן בחוברות ויזה כמו שנסיכה ציינה.גם אני ראיתי את הפרסום הזה. בנוסף קישור תקליטים יד שניה כמובן.. בהצלחה גם לך.

גאיה ק

New member
טלפון

שכחתי להוסיף מס'הטלפון כדי לבדוק אם האינפורמציה עדיין עדכנית,לפני שאתה טורח ומגיע לשם.חיפה-ת"א זה נשמע כמו טיול שנתי. 03-5621687 מקווה שהטלפון עדכני

למעלה