אולי לנוחבות צריך עונש מוות בסגנון שמתאים להם? משהו לא שיגרתי, אבל שיעשה את ההליך ליותר קל.

רוב הזמן נח

Well-known member
מפנים שטח קרקע בגודל המתאים מתחת לעזריאלי. קושרים למחבל תידיים והרגלים ומניחים אותו במתקן מתאים שיכינו מראש לצורך הזה בקצה של הגג.

ואז מבקשים מהציבור שישתתף בהגרלה. המנצח יהיה זה שידחף את המחבל למטה.

אתם חושבים שציבור לא ירצה להשתתף?

וזריקה מהגג זה משהו שהחמסניקים עשו, אז זה עונש מוות שראוי שיעשו להם.

evglev1

Well-known member
מנהל
מפנים שטח קרקע בגודל המתאים מתחת לעזריאלי. קושרים למחבל תידיים והרגלים ומניחים אותו במתקן מתאים שיכינו מראש לצורך הזה בקצה של הגג.

ואז מבקשים מהציבור שישתתף בהגרלה. המנצח יהיה זה שידחף את המחבל למטה.

אתם חושבים שציבור לא ירצה להשתתף?

וזריקה מהגג זה משהו שהחמסניקים עשו, אז זה עונש מוות שראוי שיעשו להם.
גם אני חושב שהעונש הראוי להם להכריח אותם לקפוץ מגורד שחקים, אבל מכיוון שאי אפשר להכריח כי כל אחד יעדיף דקירה או ירייה, אז לדחוף זה הדבר הנכון. רעיון ההגרלה הוא מצוין. אבל בעיה נוספת היא שזה יעודד אותם לעשות פיגוע במגדלי עזריאלי, אבל בעיקרון זריקת רעל, או אפילו תלייה היא עונש קל מדי עבורם. עונשי מוות נוספים שחשבתי עליהם זה לקבור אותם חיים שיחנקו בארונות קבורה וביתור.

certified.woke

Well-known member
גם אני חושב שהעונש הראוי להם להכריח אותם לקפוץ מגורד שחקים, אבל מכיוון שאי אפשר להכריח כי כל אחד יעדיף דקירה או ירייה, אז לדחוף זה הדבר הנכון. רעיון ההגרלה הוא מצוין. אבל בעיה נוספת היא שזה יעודד אותם לעשות פיגוע במגדלי עזריאלי, אבל בעיקרון זריקת רעל, או אפילו תלייה היא עונש קל מדי עבורם. עונשי מוות נוספים שחשבתי עליהם זה לקבור אותם חיים שיחנקו בארונות קבורה וביתור.
ההיית איש אל-קעידה או איש התנועה להחייאת הכליפוּת האיסלמית (Islamic Caliphate) בגלגול הקודם?
אתה ממליץ על שיטותיהם...

רוב הזמן נח

Well-known member
מצד שני, אולי יש כאלה שלא יאהבו עונש מוות פומבי. במקרה כזה אולי צריך לחסל מחבלים שבכלא בסגנון של החיסול שנעשה היום לבכיר החמאס.

לקחת רכב (אפשר גרוטאה ממגרש גרוטאות) לשים שם קשור את המחבל ואז לזרוק טיל/ פצצה על הרכב. גם במקרה זה אני בטוח שבצבא יהיו מתנדבים ברצון מלא לפעולה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מצד שני, אולי יש כאלה שלא יאהבו עונש מוות פומבי. במקרה כזה אולי צריך לחסל מחבלים שבכלא בסגנון של החיסול שנעשה היום לבכיר החמאס.

לקחת רכב (אפשר גרוטאה ממגרש גרוטאות) לשים שם קשור את המחבל ואז לזרוק טיל/ פצצה על הרכב. גם במקרה זה אני בטוח שבצבא יהיו מתנדבים ברצון מלא לפעולה.
הכי טוב להכריח אותם לצנוח עם מצנחים קרועים מבלי לספר שהמצנחים שהם צונחים איתם קרועים.

evglev1

Well-known member
מנהל
למה? אתה באמת ובתמים חושב שהעונש הזה יושת בישראל ביום מן הימים?
כי יש זכויות אסיר ואי אפשר להחזיק אותם בתנאי כלא של ימי הביניים של ספסל בתור מיטה לחם יבש בלבד בתור אוכל ומים מהברז בלבד בתור שתייה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי יש זכויות אסיר ואי אפשר להחזיק אותם בתנאי כלא של ימי הביניים של ספסל בתור מיטה לחם יבש בלבד בתור אוכל ומים מהברז בלבד בתור שתייה.
בינתיים זו היועמ"ש שמונעת את העמדתם לדין. התירוץ שנשמע עד כה דיבר על חשש לפגיעה בחטופים, חשש מטומטם בנסיבות העניין -בו פוגעים מידי יום במאות ואלפי מחבלים ברצע"ז-, אבל נניח שיש בו הגיון. מה התירוץ היום? אני לא יודע. אבל אין קשר בין זה לצורך בהמצאת שיטות להוצאה להורג. אלא אם כן אתה טוען שכרגע לא מעמידים אותם לדין, מתוך המתנה שיעבור חוק עונש מוות. במקרה כזה, יש לכאורה תיאום מלא בין הייעוץ המשפטי (או פרקליטות המדינה בתיאוריה) לבין הדרג הפוליטי, כאשר הייעוץ המשפטי מצד אחד מתנגדת להצעת החוק ומצד שני ממתינה שיעבור. מוזר.

evglev1

Well-known member
מנהל
למי שיש עוד רעיונות, אפשר להוסיף :cool:
אני חושב שצריך ללמוד מהרומאים מי שראה סרטים, אנימציות או הדמיות לצליבת ישוע, ישוע ושני הנצלבים הנוספים היו צריכים לשאת את הצלב למקום בו יצלבו, אז בגלל שהצלב זה סמל נוצרי שיסבך אותנו אז אפשר לעשות את ההתאמות המתאימות: להכריח את הנוח'בות לחפור לעצמם את הקברים בהם הם הולכים להיקבר חיים!!! לאחר שהקבר מוכן לתת להם זריקת הרדמה להכניס אותם לארון קבורה ולאטום אותו היטב שהם יתעוררו ויעברו את כל הייסורים של אדם שנקבר חי שינסו להיאבק ללא תועלת בארון בו הם קבורים עד שייחנקו.

certified.woke

Well-known member
אני חושב שצריך ללמוד מהרומאים מי שראה סרטים, אנימציות או הדמיות לצליבת ישוע, ישוע ושני הנצלבים הנוספים היו צריכים לשאת את הצלב למקום בו יצלבו, אז בגלל שהצלב זה סמל נוצרי שיסבך אותנו אז אפשר לעשות את ההתאמות המתאימות: להכריח את הנוח'בות לחפור לעצמם את הקברים בהם הם הולכים להיקבר חיים!!! לאחר שהקבר מוכן לתת להם זריקת הרדמה להכניס אותם לארון קבורה ולאטום אותו היטב שהם יתעוררו ויעברו את כל הייסורים של אדם שנקבר חי שינסו להיאבק ללא תועלת בארון בו הם קבורים עד שייחנקו.
הצעתך החביבה לחפירת בור על ידי אדם והוצאתו להורג בבור אותו חפר מזכירים אפני הוצאה להורג ברייך השלישי.
שמעת על גילגולים?
אתה מאמין בגילגולים?
מה לדעתך היית בגלגול הקודם?

evglev1

Well-known member
מנהל
הצעתך החביבה לחפירת בור על ידי אדם והוצאתו להורג בבור אותו חפר מזכירים אפני הוצאה להורג ברייך השלישי.
שמעת על גילגולים?
אתה מאמין בגילגולים?
מה לדעתך היית בגלגול הקודם?
אני יותר קרוב לאמונה האינדית של גלגולים בין בני אדם לבעלי חיים ואני חושב שאולי בגלגול הקודם הייתי כלב.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא יכול להיות רעיון חביב להכריח אותם להתקפל בצורת מגן דוד על הקרש :cool:.

רוב הזמן נח

Well-known member
אבוי, עמישראל נתקף טרוף...
:-D

אם היה אפשר לא לקחת מחבלים לכלא ולדאוג שכל מחבל כזה יחוסל בשטח, הייתי מעדיף את זה.

אבל בגלל שיש כל מיני חוקים מטומטמים שלא מאפשרים את זה, צריך עונש מוות למחבלים.

ותראה, יש נציג מהרפואה שהופיע בתקשורת שממש נראה מודאג שנתחיל לחסל את המחבלים שבכלא ומה שזה יגרום.
אז הצעתי דרכים שיקלו עליו ויעקפו את הצורך בעניין הרפואי (זריקה) שדרכו ימיתו את המחבלים.

:-]

למעלה