אולי ככה יענו לי?

אולי ככה יענו לי?

סליחה שפתחתי הודעה חדשה וזה, אבל את כל ההודעות למטה כנראה לא רואים. ההופעה תהיה מתישהו בטלוויזיה? ומתי שמים אותה בVOD? ואם במקרה אוונסנס היו מחוברים לפני 10 דקות למייספייס והצפתי אותם בהודעות בפרופיל ובהודעות אישיות שיבואו לארץ ושאני אוהבת אותם וכל השיט.. מה הסיכויים שהם ראו את זה ויבואו לפה שוב? :) תודה ויומטוב. <:

לא תיעדו את ההופעה... לצערנו =/

רק בראיונות, ובסרטונים של אנשים שהיו בהופעה... ובקשר לשאלה השנייה - הם רק היו פה! וחוץ מזה איימי והלהקה בטח מתיםם מעייפות וגם ככה הם בהפסקה של חודש, אז...

yotem 17

New member
כן תיעדו את ההופעה../images/Emo83.gif

מקדימה היו צלמי וידאו...ככה גם בכל הראיונות שילבו קטעים מההופעה עצמה. אבל אין לי מושג אם ישדרו או יעלו לאנשהו את כל ההופעה השלמה.

Aragollum

New member
לא צילמו את ההופעה בשלמותה...

כשמצלמים לDVD מופעי רוק ענקיים שכאלה, תמיד יש מנופים עם מצלמות, ככה שהיית שם לב

הם יבואו לפה שוב, אני כמעט בטוח בזה

בלי קשר לזה שהצפת אותם
עשינו עליהם רושם טוב מאוד בתור קהל יחסית קטן למה שהם רגילים (?) ובסיבוב ההופעות העולמי הבא שלהם אני מאוד רוצה להאמין שהם יבואו.

וואו, עד שיהיה הסיבוב הופעות הבא../images/Emo153.gif

אחרי הסיבוב הופעות בארה"ב הם יוצאים להפסקה, והסיבוב שיבוא אחרי ההפסקה יהיה רק אחרי צאת דיסק 3, אם אני לא טועה, ככה ש..עד שהם יבואו לפה שוב, אם בכלל (באמת השארנו טעם טוב
) יש עוד זמן..לצערי

../images/Emo7.gifחבל

למרות שכתבתי להם שיבואו שנה הבאה וזה. ובתקווה שהם לא פספסו את הלפחות 30 הודעות שלי..

yotem 17

New member
תמיד אפשר לטוס לארה"ב../images/Emo83.gif

ולשמוע אותם בסיבוב הנוכחי שוב P: בתכלס אם כבר לטוס להופעה, אז ההופעה שהייתה יוצאת הכי זול לאנשים מהארץ נראה לי זאת ההופעה בטורקיה שהייתה כמה ימים לפני ההופעה בארץ. אבל זה נגמר, אז חבל P:

כמה עלתה ההופעה בטורקיה?

וכן, הבנתי שהתכוונת לטיסה, שהיא כמו טיסה לאילת בערך, לא? (מבחינת מחיר) בכל מקרה, פספסנו כבר... ושמעתי שהקהל היה יבש לחלוטין..טיפשים, לא יודעים לנצל הזדמנויות

yotem 17

New member
אין לי מושג, אבל אני מאמין../images/Emo83.gif

שפחות מההופעה בארץ...

למעלה