אולי זה סתם משבר קטן וזה חולף...
אני רוצה לשתף אתכם, כל אותם קורבנות הפסיכו
, במה שעברתי (ואני עדיין עוברת) בעקבות הפסיכו... תגיבו, תעודדו ובעיקר תזדהו איתי :] את הפסיכו הראשון שלי עשיתי בקורס תיכון מעפן ביותר ולא השקעתי בכלל, ציוני, יחסית בהתאם, 560. החלטתי לעשות שוב , באפריל של אותה שנה, בלחמן וקיבלתי 660. הציון לא היה צפוי בכללל ,בסימולציות הכי גבוה שהוצאתי היה 610 אני חושבת.. עוד לא היה לי יום כל כך שמח בחיים כמו אותו יום. אבל עם הזמן, כשרציתי להתקבל לעתודה והתחלתי לבדוק מה הסיכויים שלי גיליתי שהציון הזה לא מספיק לי . התבאסתי, אבל אמרתי לעצמי שכמו ששיפרתי ב100 נק' אני אצליח לשפר בעוד מועד לפחות ב50 נק'. נרשמתי לקידום אישי והמדריך שלי תגבר אותי בחומרים ממועדון700 ובמסימולציות קיבלתי לא פעם 700+. ידעתי לפתור כל תרגיל, מכל סוג, בטכניקות הכי מהירות והכי טובות. למרות הכל הייתה לי הרגשה לא הכי טובה ואפילו היססתי לרגע האם לגשת לבחינה בכלל (גם באפריל היססתי, ומאוד, אבל בזכות עצת אימי ניגשתי), אך בכל זאת ניגשתי במחשבה שאין מה להפסיד. הבחינה הייתה ברמה סבירה, לא היו לי שאלות קשות ובכלליות הלך לי טוב. ההרגשה שלי לא הייתה משוו...אבל אמרתי לעצמי שיהיה טוב ואלהים שהתפללתי אליו כל כך הרבה בטוח יעזור לי. חזרתי הביתה , סיפרתי איך היה, התקלחתי והלכתי לישון. הרבה מחשבות עלו לי באותם רגעים וככה בין המצמוצים עלה המספר 680. התפללתי לאלהים שלא! לא כיול הליות שאני אקבל ציון כזה ועודדתי את עצמי ושכנעתי את עצמי שהפעם אני רואה 700+!!! 752, 716, 720.... יום חמישי אחד הגיעו הציונים , לחצתי על הלינק, הכנסתי את הפרטים ושטפים של דמעות יצאו לי... זה היה 676... השקעתי כל דקה מהחיים שלי בשנה וחצי האחרונות למבחן הזה וזה מה שיצא.. כל הזמן הזה, הדברים שוויתרתי עליהם, הכסף שבזבזתי... מה??? הכל סתם???? כל מה שעשיתי היה לשווא??? אני לא מגזימה אבל הרגשתי כמו קאטרינה מהסיפור של אפלפלד, שהאדמה נפערת מתחתי.. הרגשתי כמו אישה שעשתה טיפולי הפרייה רבים ועד שטיפול אחד הצליח והיא בהריון ואז היא מגיעה לבדיקה חשובה ומגלה שהיא הפילה. [אולי קצת נסחפתי עם הדימוי כי אני בטוחה שהאשה הזאתה הרגישה הרבה הרבה יותר גרוע, אבל גודל הכאב שהרגשתי היה עצום, הרי זה היה הדבר שנשמתי, חלמתי, ראיתי, שמעתי ונתת את רובי לו]. עכשיו אני מרגישה "תלויה על בלימה" (כמה אבסורדי להשתמש בביטוי הזה). מצד אחד לא נשארו לי אנרגיות, אני עייפה נפשית מכל העניין ובא לי פשוט להרים ידיים ולהגיד "סטופ", לקחת פסק זמן עד אחרי הצבא ... אבל מצד שני, אחרי הצבא זה להתחיל הכל מחדש, וזה בעצם לוותר על הכל. כן, הפסיכו הזה לימד אותי על עצמי הרבה דברים, ובעיקר גרם לתכונה שהסתתרה בי, תכונה של תבוסתנות וויתור מראש, לבצבץ לה ובסוף לפרוץ. יש לי אפשרות לגשת שוב בפברואר, אבל הפעם אני לא מתכוונת ללמוד הרבה, רק שבועיים שלושה (כל יום שעתיים שלוש), כי באמת, המאגר של האנרגיות שלי קצת התרוקן בזמן האחרון... אני מאד רוצה לשמוע מה דעתכם ומה הייתם עושים במקומי (כולל רעיונות להתעודדות ולשיפור המצב רוח המגעיל שאני נמצאת בו) מחכה לתגובות, ליל
אני רוצה לשתף אתכם, כל אותם קורבנות הפסיכו