אולי זה המקום לשאול...

אולי זה המקום לשאול...

ירשנו סכום כסף נכבד. אנחנו מתלבטים באשר לאפיק ההשקעה, וכמובן מחפשים תשואה מקסימלית. האם תוכלו לעשות לי סדר בבלגאן? זקוקה למורה נבוכים. תודה לכם.

shay6748

New member
ננסה

אני מתאר לעצמי שאת מתעניינת בהשקעות במניות - במידה וכן תוכלי לקבל תשובות נקודתיות בפורם "בורסה ושוק ההון" באופן כללי אני יכול לספר לך שככל שהתשואה המובטחת יותר גבוהה כך הסיכון שאת נחשפת אליו גבוה יותר. כדאי לך להכין שיעורי בית ולשאול את עצמך כמה כסף את באמת מוכנה לסכן. האם את יכולה לעמוד בתרחיש הגרוע ביותר (שבו את מפסידה הכל) ? שאלות אלו יעזור לך לקבל החלטות אסטרטגיות לגבי מינון הסיכון שאת מעוניינת להחשף אליו. גמר חתימה טובה

אני מעוניינת לפזר סיכונים.

כרגע הכסף מושקע בקרן נאמנות בליכטנשטיין, במסלולים שונים (חלקם מנייתים, חלקם צמודי מטבעות). אנחנו רוצים לבדוק כדאיות העברת חלק מהסכום או כולו לארץ. מדובר בסכום של כ- מליון וחצי שקל.

drshy

New member
תפני ליועץ כלכלי...

עצמאי, לא בבנק. מכיוון שאתם לא מקצועיים בתחום, ומכיוון שלכל משפחה יש צרכים ייחודיים משלה, אתם צריכים מישהו מומחה שידבר אתכם, ילמד את הצרכים שלכם, ויבנה את התוכנית המתאימה לכם ביותר. אם את רוצה המלצה על יועץ טוב - תבקשי (עדיף במנסג'ר או במייל) שי [email protected]

למעלה