אולי זה אומר משהו

lior311

New member
אולי זה אומר משהו

שלום לכל חברי הפורום. ביום חמישי הקודם בלילה קרה לי משהו מוזר, שלא ייחסתי לו חשיבות באותה עת. אולי באמת לא הייתי צריך אבל בכל מקרה זה מה שקרה: ישבנו אני וחבר שלי ושתי בנות בחוף ופתאום שמתי לב שיש לי 4 נקודות אדומות בצורת מעוין על גב היד, באיזור החיבור בין האגודל לאצבע. זה קרה לי רק אחרי שהלכנו לים ונעלם אחרי כמה זמן (לא שמתי לב מתי). מה שרציתי לשאול זה האם יש לזה איזשהו משמעות כלשהי, או שסתם היו לי נקודות אדומות חסרות משמעות. אודה לכם מאוד עם תענו לי על השאלה, ואם יש לזה משמעות אז ציינו בבקשה גם מהי.

Unblessed

New member
...

קודם כל הבהרה לכל הפורום - כל הזמן מגיעים לכאן אנשים ששואלים שאלות של שורה אחת, ולא מסבירים את עצמם. עד שהגיע לכאן מישהו ששואל כמו שצריך לדעתי מגיע לו שיכבדו אותו בתשובה של גם יותר משורה., תשובה - לדעתי זה חסר משמעות, זה לא נשמע משהו יוצר דופן, בטח סתם גירוי של העור שבצירוף מקרים יצא בצורת מעויין. מצד שני, אם אתה מרגיש שיש לזה איזושהי משמעות לגביך תנסה להבין מהי.

lior311

New member
אני מודה לך

למרות שלא ממש ענית לי על התשובה אבל לפחות על היחס האדיב. ד"א דווקא בפורם דתיים (ניסיתי גם שם מה אכפת לי לנסות) אמרו שיש לזה משמעות

Unblessed

New member
בלי להעליב\להתנשא

אצל הדתיים להכל יש משמעות. הבעיה היא שרוב המשמעויות הן סמליות וטכניות. אין סמליות להרגשה ולסינון עצמי של שטויות. אפשר לשאול מה הייתה המשמעות שהם אמרו לך?

lior311

New member
בטח... הנה:

אני עצמי לא נפגעתי/ נעלבתי אבל עלתה בי מחשבה: מה עם כן יש לכל דבר משמעות? למה שלא יהיה? בכל מקרה לא נכנס עכשיו לדיון מעמיק בנושא, כי למה להתווכח על זוטות. הנה שתי התגובות להודעתי בפורום דתיים: ראית צורת מעוין, מה שמזכיר עפיפון, מה שמזכיר שמים, מה שמזכיר שמש,מה שמזכיר קיץ, ז"א שאתה מאוד אוהב את עונת הקיץ, גם אם אתה לא מודע לכך ואתה מכחיש את זה בתוקף. לעוד משמעויות נא לפנות במסר אישי, הנחה מיוחדת לנחמדים. -------- האהבה שלו לקיץ - נעלמה? ההכחשה קשורה להעלמות של הנקודות? כנראה שמדובר על האהבה לחוף הים ... שכשהוא הגיע לחוף, הנקודות הופיעו ... כשהוא נטש את החוף - הנקודות נטשו אותו. לא מצאת קשר בין 4 הנקודות ל 4 החברים שהיו שם? שני הצמדים שמשלימים זה את זה לצורה המושלמת של מעויין?

Unblessed

New member
התגובות נראות לי מגוכחות

בצורה הזאת אפשר לקשר כל דבר לכל דבר. ודבר שני. יכול להיות שלכל דבר יש משמעות. אבל מה שיותר חשוב זה איך אתה מתייחס לזה מבחינת האמונה שלך. צריך גם לזכור לקחת דברים בפרופורציות, ולא על כל דבר קטן לעשות קינוי מוקצן בחיים.

jbu

New member
אני הייתי אומר שלא ,משום

אני הייתי אומר שלא, משום שאנשים עם ראייה על חושית או שנולדו איתה או שהם פיתחו אותה (כמורוב הדברים בתחום הזה), וגם חוף הים עושה להרבה אנשים פריחה במיוד עם כול הפסולת שאנחנו משלחים לשם וכו' יכול להיות שהנחת את היד על כמה גרגרים בולטים שעצאו לך את זרימת הדם לכמה זמן ומכאן הנקודות הללו יכולות להיות מליון סיבות טבעיות לחלוטין שהדבר כזה יקרה בחוץ הים, זה לא מיווחד אני ממליץ לקרוא את "הגישה המאגית" שבמאמרים.

yidan

New member
חחחחחחחחחחחח!

קראתי את התגובה בפורום דתיים. ואיך היא הצליחה לקשר בין 4 נקודות אדומות לזה שאת אוהבת את הקיץ ומכחישה את זה.

למעלה