אולי די ???????????

vered 37

New member
היית צריכה להתנתק .....

שמת לב שהפרצוף הכועס הוא בצבע כתום ? חחחחח.

Lonely In Blue

New member
עוד אחת....

שקיבלה "מחמאות" מנועם גורדון... שהיתה מלחמת עולם סביב ההצקות שלו לליידי קוקו, ושפתאום מצאה את אהבת חייה. לא לשקוע בזה עמוק מדי מותקקקקקקקקקקק כמו שהעקיצות הפכו לנשיקות, גם עידן הנשיקות עוד יחלוף. סבלנות, מותקקקקקקקקקקקקק.

לונלי יקירי...

אני מודה... ההצקות שלך...סביב ההזיות סביבי...היו חמורות פי מאה. אהבת חיי כבר לא תהייה...על זה אני חותמת לך. אל תחכה בסבלנות מותקקקקקקקקקקקקקק.

Lonely In Blue

New member
כעת נרגעתי, מותקקקקקקקקקק

כי אילו חלילה וחס... גורלי המר היה להיות אהבת חייך... ואת הרי נודניקית לא קטנה, ועל הקוקו, טרם דיברנו, הייתי חייב לארוז, אל קצה הכדור.

נו...

אז שנינו מרוצים

מתוק - אני רואה שאתה פשוט מ ק נ א

בחברות שלי, מה ?! אז למה לא להגיד ישר במקום להתפתל בעקמומיות ובנכלוליות כמו שאתה כ"כ רגיל ? ותגיד, מה האובססיה הזו של לרדת על מנהלת הפורום ? ולמה לא ענית לי על זה ? נסתם לך הפה הגדול פתאום ?

Lonely In Blue

New member
לענות.....

לבן שש-עשרה עם חצ'קונים, כבר עניתי מזמן. ואם אתה קשה הבנה... אזי ברחל בתך הקטנה... אחד כמוך ( וסלח לי שאיני מצמיד את שמות התואר המתבקשים, מפאת כללי המקום ) יכול מבחינתי להמשיך לדבר ללמפה. וכיון ששוב התחלת עם המסרים הניבזיים שלך, לידיעתך, המסר הבא שאקבל יועבר אל הנהלת הפורומים.

יקיר האומה

הקשב היטב מתוק. אתה מוזמן להעביר את המסר לרבות את המסר הנוכחי להנהלת הפורומים ואני מפציר בך להפנות אותו גם ללשכת נשיא המדינה, מנכ"ל משרד הבריאות ואם בא לך אז אפילו לאגודה למען החייל ולמחלקת הגריאטרית של ביה"ח "איכילוב". עלי חומד, לא מאיימים. אלי מדברים במעשים. ועל מסר שבו אתה נשאל כיצד אובחנת ושמציע לך עזרה בהפנייתך לאיבחון טוב אם תרצה בכך, אין הרבה מה לעשותץ אתה יודע. "ניבזי" זו כבר פרשנות שלך. אני הייתי אומר "מתחשב וחברי" דווקא.

נועם בא לך על...

בדיחה... פרסי אחד גוסס שוכב במיטה ושואל את אישתו: "אילנה את פה?", כן אני פה עונה אשתו . ואז הוא שואל את הבן: "חיים אתה פה?", כן עונה הבן . אח"כ הוא שואל את הבת: "יעל את פה?", כן עונה הבת . ואז הוא שואל: "איפה כל 4 הנכדים שלי הם פה?", כן סבא אנחנו פה עונים הנכדים. אם כולכם פה אז למה האור בשירותים דולק!!! נב מבין ששוב לא לקחת כדורים...

למעלה