אולי די ???????????

vered 37

New member
די אפה ....ברומנית רות ...

זה תני לו מים ...שיירגע.. ועכשיו באמת מה קרה ?

ozzz64

New member
התחיל בזה ששירשרו אותו אלי

ולא סתם הוא חתם בנשיקה...אח"כ קרו עוד דברים שלא ממש ראיתי אבל אני מבין שהיה שם בלאגן עם התגובות.

Lonely In Blue

New member
איך מכינים עוף ברומנית ???

אין לי מושג !!! כיצד מכינים שניצל, מחזה עוף מכובס, עם ביצים לא איי-יא-יאיי, אפשר ללמוד כאן, ממש בקלות.

Lonely In Blue

New member
../images/Emo79.gif לקום בחמש בבוקר

עם קריז חדש בלב לצעוק אותו בכוח לקום ולשרשר לרמוס הרוח החופשית ולהחזיר לבראשית

N D R

New member
הפתרון לונלי אינו בחסימת הדמוקרטיה

אלא בהצפת תוכן איכותי עד שהביטוי "מרוב עשבים לא רואים את היער" לא יתקיים יותר.

Lonely In Blue

New member
יסלח לי כבודו...

אבל כמדומני שכך התחיל. היו כאן אלונים מיתמרים אל על. אוריינה, והיתקליף, ואפצ'י65, ושושן פרא, ורלוונטי, ועוד רבים וטובים... שכתבו בדם ליבם, שהפיחו חיים במילים, ששילהבו הדמיון, שריגשו, שנגעו... ועל גבם... באו... ובאו... ובאו... ובאו עוד ועוד, אשר ראו במקום הזה רק מקום מפגש לפנויים ופנויות, חלקם מחפשים זיונים, חלקן מחפשות פרק ב', ותפסו טרמפ על הכתיבה האיכותית. והתוכן האיכותי... קבר עצמו מרוב בושה. מי מספיק מטורלל לכתוב כתיבה איכותית, שתגיע כעבור חמש דקות לעמוד השלישי, כאשר הבון טון הוא לכתוב "היי... הגעתי !!!" ????

על מה בדיוק את אתה מלין ?

המקום הזה איננו מפלגה, אינו איזה פרוייקט וגם לא מפעל חיים. זהו כולה פורום אינטרנטי, לא יותר. מחפש משהו עם חזון ייחודי משלך ? הגש הצעה לפתיחת פורום משלך ושיהיה לך בהצלחה רבה

אתה מחמיא לי, חביבי ../images/Emo141.gif

אלון מיתמר אל על ... סחתיין. גם אני, כמוך, בא לפה בשביל האנשים שנותנים משהו מעצמם, מהחיים שלהם, וגם לי חבל שהדברים האלה נקברים בעמוד השלישי. ודווקא משום כך, אני תומך בדינה ובסגנון הניהול החדש שלה. אולי תתמוך בה גם אתה ?

Lonely In Blue

New member
שושן יקירי

כל אחד נותן לפי יכולתו, וכל אחד בתחומו. אין טעם להצטנע. נוכחותך תרמה ותורמת רבות לפורום. לגבי סיגנון הניהול החדש... לא ממש שמתי לב שהוא חדש. ראיתי איזושהי הודעה בומבאסטית שנפתחה... עם כל מיני הכרזות. אבל בתכל'ס, מה שהיה, זה מה שיש. הההכרזה על סגנון הניהול החדש לא כללה הצהרה שלא יהיו יותר שירשורי OFF ? אז הוכרז... אז מה... ההכרזה לא כללה הצהרה שלא תותר יותר מהודעה ראשית אחת לאדם ? אז הוכרז... אז מה... אתה יודע היטב, שבמשך השלוש שנים שאני כאן, מעט מאוד הודעות ראשיות שפתחתי... ועל גורל האחת שפתחתי, עוסק השירשור הזה. ואתה יודע היטב, שיש כאן מספר כינויים, שנוצרה ביני לבינם מערכת יחסים וירטואלית, אשר נקרא לה בלשון המעטה... רגישה. ואשר כמו עדת צבועים, מזדנבת אחריי ומנסה לזנב בי, ואתה עד לצורה שבה סיגנון הניהול החדש מטפל בהם (או שלא). לגבי הדברים שמגיעים לדף השלישי, ישנם כאן לא מעט אנשים, ורואים זאת לפי תגובותיהם, שמתחילים את הקריאה בפורום מן הדף הזה. אין מנוס מכך. בדף הראשון, יש בד"כ אירוע נעוץ אחד או יותר, שניים שלושה ימי הולדת, מעבר דירה אחד/קבלת גט אחד/אשפוז בי"ח אחד, שתיים שלוש שירשורים של מצטרפים חדשים, שירשור off אחד, ושתיים שלוש הודעות של אלה, אשר מותר להם הכל. את ההודעות המענינות, ממילא מוצאים בדף השני או השלישי. ככה זה כאשר צפוף כאן. והצפיפות הולכת וגוברת, כי כדי לכתוב כאן, אין ממש צורך להשקיע. כל דיכפין, יכול להוציא מתחת ידיו, בין רגע, הודעה המספרת על הרכב ארוחת הבוקר שלו.

מטפל בהם או שלא...

רק שכחת שלא רק המנהלת לא מטפלת אלא גם פנית להנהלת הפורומים וגם הם השיבו פניך ריקם וגם אמרו לך את דעתם... בקיצור אתה בכיין רציני ורוצה שהכול יתנהל לפי גחמותיך... ב ו ק ר ט ו ב תתעור זה לא יקרה. עכשיו רוץ להתלונן להנהלה שקראתי לי בכיין והעלבתי אותך

Lonely In Blue

New member
מילא........

שהמקום הפך כבר מזמן לברברת וקשקשת של זכרים ונקבות מיוחמות מילא, שקוברים הודעות בעוף, תוך עירבוב אורז וצנובר ופופקורן ופפריקה ופלפל ומלח וסוכר... אבל לפחות....... שזאת, אשר בידיה מופקדת מלאכת השירשור - תילמד לשרשר !!!

לונלי

"זכרים ונקבות מיוחמות" תסלח לי, אבל בא לי להקיא עכשיו לא נראה לך, לך תפתח פורום משלך, כמו שהציע לך נועם גורדון ומוזר שלמרות שהמקום לא נראה לך כמו בעבר, עדיין אתה מוצא את עצמך כותב כאן. אתה זכר מיוחם?????

עיזבי סופי

האיש בהתקפת פיוטיות. "אלונים מיתמרים..." וכיו'. אל תהרסי לו את המוזה. יכתוב האיש את הגיגיו, ימשיך וינבח עוד קצת והשיירה תמשיך לסוע. ומי שלא רוצה... יש תחנה עוד חמש דקות, אפשר תמיד לרדת.

vered 37

New member
איך התעוררת מהסייסטה....../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אל תשאלי בגלל גברת מיסי חלמתי על פיק אפ.....היה מדהים... אבל התעוררתי לבד
...הוא ברח... רק אילן אשם !

למעלה