רחלי...
עם כל הכבוד, ויש כבוד, ועם כל הקירבה, ויש קירבה
חייב להעמיד אותך על טעותך. ראשית, לא השקעתי ב-"יצירה". היתה זאת הודעה קצרה, שיצאה ממני ספונטנית. ואם אנסה לשחזר אותה מן הזכרון... לשונה היתה: טובע... ים של שמות, וכל יום מצטרפים שניים-שלושה חדשים. ודפים על גבי דפים, כתובים שחור וצפוף... על כלום. אילו רציתי להיות, בים של אנשים, הייתי שואל באופן טוטאלי, היכן הפיק-אפ הקרוב. אבל מעדיף כמה עשרות, אשר אותי מעשירים. הודעה קצרה. לא ישבה להתבשל אצלי. יריה מן המותן. הגבת שם, מצוטטת הגיבה שם, דמדומים הגיב שם. דייני. איני נושא מבט אל ההמון. מספר תגובות מהאנשים החשובים לי, ודייני. מבחינתי, השירשור יכול היה לרדת, כמו שהוא, אל תהומות ארכיון תפוז. אבל... ההודעה הושמה בשירשור OFF. דבר מרגיז לכשלעצמו. אבל לא די בכך שהיא הושמה בשירשור "עוף", היא גם הושמה בצורה כזאת, שהתגובה שלך, במקום להיות אל ההודעה אשר כתבתי, היתה משורשרת להודעה של אגוזי (בחלק מהזמן) או ל-ozzz64 (בחלקו האחר של הזמן). והתגובה שלי אלייך, שורשרה תחת הודעתו של ozzz64. ויסלח לי ozzz64, אבל הנשיקה שכללתי בתגובה, היתה מיועדת לך, ולא לו. בקיצור... לא על היצירה שאבדה, אני מלין... ולא על חוסר התגובות... אני מלין, על היכולת הנלעגת של זאת, אשר תפקידה לשרשר. ( וגם... על תפיסת העולם שצריך לשרשר צמר ופשתן לאותו שעטנז, וליצור את אותו שאט נפש, רק כדי ש-15 ההודעות של הדף הראשון, יהיו "מאוד מאוד חשובות", קרי, הודעת "בוקר טוב", ועוד כמה הודעות על ימי הולדת ).