אולי די ???????????

vered 37

New member
לונלי

זוכר בזמנו את שרשור "בא - לי " שהיו בו כ-300 תגובות.בעיניי הוא היה אחלה שרשור..מצחיק ומשעשע שטותי לאללה אבל וואלה נהניתי ממנו ! יש שרשורים עמוקים מלאי תוכן ויש גם שטויות וצחוקים. מידי פעם גם כיף לצחוק ולהשתטות גם כך יש לנו מספיק חבילות על הראש. רק כדי להזכיר לך ...הנה הקישור.

Lonely In Blue

New member
צודקת...

יש גם שירשורים קלילים (שירשורי שטות), שאם הם כתובים באופן משעשע, ואם הם רוויים הומור, כיף לצחוק ולהשתטות בהם. אבל... מזכיר לך, על מה אני מלין בשירשור הזה. ולא שאין מקום, גם לתלונות אחרות... ( מקוה שחלפה לך ההתעלבות )

vered 37

New member
הבנתי

על מה אתה מלין אבל... "זה הטון שעושה את המוסיקה " " C'EST LE TON QUI FAIT LA MUSIQUE " בצרפתית זה נשמע יותר חזק ! אפשר להלין.תנסה לחשוב רגע לו פתחת בשרשור הנ"ל בצורה פחות אגרסיבית ופחות עם קביעת עובדות שהן לא בהכרח נכונות... מצטטת...אותך. "שהמקום הפך כבר מזמן לברברת וקשקשת של זכרים ונקבות מיוחמות" זהו פורום כמו כל פורום אחר בו יש חופש ביטוי מוחלט ! רק עם דבר אחד קשה לי .. שמלבינים פני אדם ברבים ....!

deena

New member
מה אגיד לך לונלי

בהתייחס לזה שכנראה הידיים שלי עבדו בשעה שכלל לא הייתי במחשב (קרי משעה 1400 בערך ועד לרגע זה) קרא היטב שוב: משעה 1400 ועד לשעה 2030 לא נגעתי בפורום. לא התקרבתי למחשב, לא עיינתי, לא שרשרתי, לא הגבתי, ובטח שבוודאי לא התעניינתי במעשיך והודעותיך הסהרוריים והנרגנים. ולא שאני צריכה להצדיק את מעשיי בפניך, (או אפילו לנסות להבין מה בדיוק הבעיה שלך הפעם שאתה טוען שגנבו לך הודעות, שרשרו אותם למקומות נדחים, החזירו אותם, גזרו אותם והדביקו אותם, ובכלל נראה שאתה חושב שמישהו שם עליך ועל הודעותיך כישוף. אתה מייחס לי יכולות קוסמיים שלא ידעתי שקיימים בעולם, בתפוז, ובטח לא אצלי. שמחה לשמוע שאתה כל כך מעריץ ומפרגן לכישוריי, לא הייתי מאמינה אילו לא הייתי רואה במו עיניי. אתה הוזה. וזה תיאור במילים עדינות למה שכתבת כאן הערב. רחמיי, איש. לילה טוב. תבלה ב la la land. כנראה נעים לך שם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

די באמת די עכשו לא רק הרוסה מעיפות אלא מצחוק מנסה לזכור איפה זה לה לה לנד..

דינה

בטח מישהו בעל כוונות זדון פרץ לתפוז....שירשר מחק..הדביק..... אבל בעצם למה להתאמץ?

Lonely In Blue

New member
הלך השירשור...

הלכו ההוכחות. פרט לאי-אילו אנשים, שהיו כאן בפורום בשבע שעות האחרונות, וראו.

נו דינה

שירשור כזה יפה מלא תובנות וטיפים לחיים טובים עם המון השקעה ומחשבה מעמיקה פשוט שירשור גאני חייב להיות נעוץ בטאג ליינס ובשער תפוז יאללה מנהלת רוצי לבצע...

Lonely In Blue

New member
הייתי מצפה ממך

שתדעי להבדיל בין הודעה (מחוקה) לבין שירשור ( שנכון, לא הלך... נמוג.... פאףףףף, ונעלם ). כי שירשור - אין. לא רק השירשור שפתחתי, אלא גם כל שירשור ה-OFF שאליו הושם. אבל אל תתני לעובדות לבלבל אותך. ולא אתפלא אם גם תחזירי את השירשור מאוב, רק כדי לשלול טענה זאת. אפילו בשירשור הנוכחי, ישנם סימוכין לכך שלא אני הוא ההוזה. אבל חלילה לך להודות בכישלון. מוטב להאשים אחרים בהזיות. אחלה סגנון ניהול. לשנות אותו, לא אוכל. שיהיה לך לבריאות.

deena

New member
מוטב

שתקרא טוב טוב שוב את ההודעות. לא נמחק דבר אפילו לא נמחקו ההודעות שכתבת שמביכות אותך. בדוק היטב עם אדון ozzz מה היתה כוונתו בהודעה. אולי סגנון כתיבתו לא ברורה לך דיו. כדי לפזר קצת את הערפל: מבחינה טכנית, מה שמתאפשר למנהל פורום לעשות הוא: 1 למחוק שרשור שלם מתחילתו ועד סופו 2 למחוק הודעה (בודדת או אם יש הודעות שהגיבו להודעה שעומדת להמחק- הם נמחקות יחד איתו בלית ברירה) 3 לשרשר הודעה אחת לאחרת (או שרשור שלם להעביר לתוך שרשור אחר) 4 למחוק קובץ שצורף להודעה בלי למחוק את ההודעה עצמה. זהו. אין עוד.
אין אפשרות להחזיר לפורום הודעה שנמחקה. אפשר רק להעתיק אותה ולכתוב הודעה חדשה. (מחיקה והחייאה בשם הכותב המקורי: בלתי אפשרי)
אין אפשרות לערוך תוכן של הודעה
אין אפשרות לשנות מיקום של הודעה בתוך שרשור
אין אפשרות להעביר שרשור לעמוד אחר בפורום
אין אפשרות להחביא הודעה או שרשור בעמוד אחורי (נדמה לי שהפרכתי את כל הטענות שהעלית. אבל, במידה ולא, תוכל להמשיך את השיחה שאתה מנהל עם עצמך מול הנהלת הפורומים ולבדוק איתם את העניין לעומק.)

החתולית

New member
באמת אולי די ?

אתה מנהל עם עצמך שיחות נפש, מציף את הפורום בהודעות שרק אתה מבין את מהותן ומטרתן, מאשים את כל העולם ואחותו בקונספירציות ושאר מריעין בישין, אז אולי די ? אולי גם המריבות האין סופיות שלך עם אנשים כאן, הן חלק מהסיבות בגינן אנשים הפסיקו לכתוב בפורום הזה ?

Lonely In Blue

New member
הוי, חתולה...

מתי תפסיקי לשרוט... ואפילו לא התקרבתי אליך... לא כדי ללטף, ולא כדי להזיק. למה את דווקא מחפשת לריב איתי ?

R a c h e li

New member
כאן בשקט....

מביטה וכל כך מבינה.... ואופ אופ מגיבה אומן שמצייר שעות יושב ואת מכחולו מכוון לזווית שאותה הוא רוצה יושב חושב מביט מרחוק מקרוב וממש חש את יצירתי כשסוף סוף סיים..... מחכה שיצירתו תתייבש ואז עם רצון חזק ביותר מתלהב ומביא לגלריה ..... מבקרים באים את יצירות כל האומנים מביטים ואת היצירה הבודדה ששם האומן כל כך השקיע כלל לא מסתכלים....אוף אוף אומר האומן הם בכלל לא מבינים שאני ימים על גבי ימים ישבתי והשקעתי......ובנוסך לכך אחרי כמה שבועות את יצירתי למחסן הכניסו אוף אוף אומר האומן למה לא מעריכים את יצירתי.......אלך למנהל ואצעק ואומר שהוא כלל לא מסוגל...... לונלי מתוק שלי.....(סליחה על הקירבה שאליה אני מרגישה) עזוב .....היצירה היא רק שלך.....ואם אין לה רייטינג זה אומר שלא הכנסתה אותה לגלריה הנכונה......או שאולי......היא רק שלך ולא מגיעה להבט של האחר....וואלה לונלי שמור על עצמיך..... יווווווווו כתבתי ארוך...

Lonely In Blue

New member
רחלי...

עם כל הכבוד, ויש כבוד, ועם כל הקירבה, ויש קירבה
חייב להעמיד אותך על טעותך. ראשית, לא השקעתי ב-"יצירה". היתה זאת הודעה קצרה, שיצאה ממני ספונטנית. ואם אנסה לשחזר אותה מן הזכרון... לשונה היתה: טובע... ים של שמות, וכל יום מצטרפים שניים-שלושה חדשים. ודפים על גבי דפים, כתובים שחור וצפוף... על כלום. אילו רציתי להיות, בים של אנשים, הייתי שואל באופן טוטאלי, היכן הפיק-אפ הקרוב. אבל מעדיף כמה עשרות, אשר אותי מעשירים. הודעה קצרה. לא ישבה להתבשל אצלי. יריה מן המותן. הגבת שם, מצוטטת הגיבה שם, דמדומים הגיב שם. דייני. איני נושא מבט אל ההמון. מספר תגובות מהאנשים החשובים לי, ודייני. מבחינתי, השירשור יכול היה לרדת, כמו שהוא, אל תהומות ארכיון תפוז. אבל... ההודעה הושמה בשירשור OFF. דבר מרגיז לכשלעצמו. אבל לא די בכך שהיא הושמה בשירשור "עוף", היא גם הושמה בצורה כזאת, שהתגובה שלך, במקום להיות אל ההודעה אשר כתבתי, היתה משורשרת להודעה של אגוזי (בחלק מהזמן) או ל-ozzz64 (בחלקו האחר של הזמן). והתגובה שלי אלייך, שורשרה תחת הודעתו של ozzz64. ויסלח לי ozzz64, אבל הנשיקה שכללתי בתגובה, היתה מיועדת לך, ולא לו. בקיצור... לא על היצירה שאבדה, אני מלין... ולא על חוסר התגובות... אני מלין, על היכולת הנלעגת של זאת, אשר תפקידה לשרשר. ( וגם... על תפיסת העולם שצריך לשרשר צמר ופשתן לאותו שעטנז, וליצור את אותו שאט נפש, רק כדי ש-15 ההודעות של הדף הראשון, יהיו "מאוד מאוד חשובות", קרי, הודעת "בוקר טוב", ועוד כמה הודעות על ימי הולדת ).

למעלה