אולי די!!!!!!!!!

סוף סוף הגעת להרגיע את הרוחות

הלא נעימות שנושבות כאן.. מקדישה לכם שיר. תקשיבו טוב טוב למילים.. אוהבת את כולכם! תקשורת.

תמימות ?! הלואי והלואי ...

אני כבר התייאשתי ... אני עקוץ ולא מדבורה ... הייתי מציע לך , שבלוליטה יקרה , שאם תקבלי תלונה על זלזול או בזיון , או הכפשה ... ללא הגינות ... אז ,כמו בכדור רגל , הנ``ל יורחק למשך שבוע ימים !!! ואם זה יהיה אני , אקבל את הדין באהבה ! לא יתכן שבמשך שבועות אני עקוץ ללא תגובה מהמנהלת ! אני מבקש ממך יקירתי המנהלת שתאמרי בפה מלא , שמי שיזלזל וכו . יורחק , לאור השירשור המתועד ... וכל החברים כאן מקבלים עליהם זאת מעתה ... ואני הראשון לקבל על עצמי זאת ! וגם הזהרה למתוחכמים , שאם תגיע תלונה דומה , הנ`ל יקבל הרחקה ! ואם הדברים חוזרים , יקבל הרחקה לשבועיים ... ואם זה שור מועד , דינו לצמיתות ... מה דעתך, ומה דעת החברים ?

אני מתנצלת

קשה לי לעקוב אחר כל ההודעות כי אני לא ליד מחשב רוב היום ולא ראיתי ש'נעקצת'. אני לוקחת את דבריך לתשומת ליבי אבל אתה חייב להבין שאני לא גננת וקשה לי להגיד לאנשים מבוגרים לשים מסננת על המקלדת לפני שאתם עושים "שלח" אם הם לא עושים זאת בעצמם

מה לגבי ההרחקה ?

אם את מתקשה בזה , אני מוכן לקבל על עצמי את המשימה ``הבזויה`` הזו ... לי אין בעיה עם צעירים ממני ... או לחילופין נעשה הצבעה לועדת אתיקה ...

reo2

New member
באמת ירדו עליך הרבה בשבוע האחרון

מסכן... ואני לא יצאתי להגן עליך. כפי שהינך רואה אני לא מהנשים החזקות שמסוגלות להגיד את מה שהן חושבות בצורה כה ישירה ואני מקנאה בהן על כך. הלוואי שלי היו תעוזות נפש לעמוד על שלי דרכי עוד ארוכה.... לגבי ה"הרחקות" לדעתי העניין הוא בעייתי. אף אחד לא מודה שטעה כל אחד חושב שהוא זה שנפגע וכו'... כי באמת כל אחד רואה את הדברים דרך האמת שלו אז איך אפשר לשפוט בעניינים כאלו ולהחליט שאמירה כזו או אחרת פוגעת. יש בינינו אנשים יותר פגיעים וכאלו שלא מזיז להם כלום. ומה שיפגע באחד לא יפגע בהכרח בשני. אני חושבת, שעלינו כחברה פה בפורום לקבל על עצמנו לנסות ולהיות כמה שיותר זהירים בכבוד חבירנו ואם פגענו אנחנו בסך הכל בני אדם. הרי הפורום הוא לפרוק את מכאובינו ולכן בלתי נמנע הדבר, שלעיתים יעלו דברים, שלחלקנו יהיו קשים להכיל... בסך הכל נראה לי שכולנו רוצים פה שלום ושלווה... הבנת אותי? יש לי הערכה גדולה אליך! תמשיך בדרכך!

חחח ... משתלם להחמיא לך מידי פעם!

את העקיצות ההן הייתי מסוגל לשאת , אבל בנוגע ל ותשחק , זה יותר מידי ...

reo2

New member
אבל רק מידי פעם שלא תגזים חלילה

ושלא אתנפח [תרנגול הודו]

למעלה