אולי די!!!!!!!!!

אולי די!!!!!!!!!

אני מגיבה בשרשור נפרד על השרשור של ותשחק מכיוון שאני לא רוצה להתייחס להודעה זו או אחרת של מי מהמגיבים אלא באופן כללי. אני לא אוהבת את צורת ההתבטאות של חלק מהכותבים, ההשתלחויות, התוקפנות והאנרגיות השליליות שנשפכות כאן כאילו אין מחר ואפילו הדברים נכונים וצודקים. כאן זה לא זירת קרב ואנחנו לא במלחמה (גם לא מלחמת המינים). אנחנו זקוקים לאוזן קשבת ולתמיכה וחיבוקים (כן כן, אין לי בעיה שזה יהיה פורום של קוקי חיבוקי...) אני מודה שאבד לי משהו מהתמימות שהיתה בפורום ואני מצרה על כך מאוד! זה הייחוד שלנו! בואו נשמור עליו. אני מקווה שזה השרשור האחרון בסגנון הזה.

reo2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif|../images/Emo141.gif

תגידי את לא חושבת שנסחפת???

לא התקשרת אליי כל היום???????????????? חכי חכי, את עוד תשלמי על זה...

תיכף אני מפרטת, שבלולה דווקא עכשיו באמצע

פתיחת השרשור מצאה לנכון להתקשר...

תגידו מה יהיה???

רק בכיפה מי שמנהל פורום זו סגולה לחתונה????????? ומה איתי ???????????? |תולשת את שערותי בייאוש|

reo2

New member
א. זה שתתלשי את שערותייך הזהובות בטח

לא יביא לך את החתן.... ב. חכי חכי גם זמנך יגיע ובענק ג. כל הכבוד! תראי איזה פורום חי וסוער את מחזיקה ד.
קבלי קוקי חיבוקי ממני באהבה וחינם

כ"כ חי שאני מקבלת בעיטות לראש ../images/Emo6.gif

חוצמיזה... יש מצב שלא ירצו אותי עם קרחות? הא??

ליגה76

New member
../images/Emo45.gif יישר כח!!

מאוד לא נעים לחזור לפה ולראות את ההתנגחויות. ואני גם חברה של 2 הצדדים. כואב לקרוא הכל. יאללה, חזל"ש.

חמודה , את חברה של כולנו ... !

למה ? זה דוקא בריא ונורמאלי , אבל כשזה חוצה קוים ... עד כאן ! תגידי , בכיפה אין את הדברים האלה ? אלא שאנו חרטנו על דיגלינו `את השלום אהבו` , ומי שאין זה דיגלו ... שיחזור לכיפה(לדגל) שלו ...

ליגה76

New member
חברה של כולכם

וחברה גם של אנשים בכיפה. אוהבת את כולם גם פה וגם שם. אבל ממש לא הבנתי אותך, ולא הבנתי מה כוונתך. לא גלשתי פה יותר משבוע נראה לי(חוץ מהמפגש שניסיתי לארגן). לא היה לי אינטרנט כמה ימים. ולא היה לי פנאי להגיע לכאן, הילדים קצת הרבה יותר חשובים לי.... חזרתי הנה היום, ואני רואה פה יריות אחד בשני, וזה הזכיר לי את התקופות הלא יפות של כיפה, שבגללם אני כעמעט ולא כותבת שם. אולי גם מפה אפרוש. בנוסף חשבתי שאפשר להיות חבר עם זוג גרוש מבלי לדבר על הצד השני כשאתה נפגש או מדבר עם 1 מהם. אבל כנראה זה בלתי אפשרי... חבל.

ציפי81

New member
עצה קטנה מנסיון

אם את חברה של שני הצדדים (יש לי זוג חברים כאלה) פשוט תקשיבי לשניהם. הקשבה היא נקודת המפתח. בדרך כלל כשמדובר באנשים "נורמלים" אין צורך לנקוט בעמדה כלפי הצד השני.

למעלה