אולי בעצם

קליט

New member
אני לא יודע אם חשבת על זה . .

‏*לאתר בחורות בגיל/עידה/מגזר שלך כדי להחליף ביניכן מידע אמין ומקיף . *לאתר עוד שדכניות אמינות (יש לי בשבילך שדכנית אמיתית עם מאגר גדול) . *את יכולה מראש להגיד שפגישה ראשונה זה שעה, #או שאת מבקשת לדבר בטלפון מראש, #או שאת מבקשת אם אפשר להציץ בו במקום העבודה שלו, (זה לגיטימי) #את יודעת שבגיל מבוגר כבר לא מדברים כ"כ על אחים ומשפחה - אלא תופסים נושא ומדסקסים על זה בכיף . . #את בוודאי כבר מכירה מקומות בילוי שנעים לך להפגש בו . . *את יודעת טוב מכולם - איך מתאים לך להתאוורר, ואם רצוי שתורידי קמעה את כמות הפגישות . *אולי במקרה זה אפשרי להחזיר הצעה ישנה, זה לא בושה, תמיד אפשר להגיד שזה היה הרעיון של השדכנית . מקוה שעזרתי . . חיזקי ואימצי ! . בהצלחה !

מה אני יעשה?

באתי אחרונה..וכולם גנבו לי את התשובות... אז רק אאחל לך בהצלחה(;

הרגשה

טבעית.. אחרי הכל הלחץ, התקווה, האכזבה, התארגנות.. זה שוחק.. ושוחק מאד.. אבל דרך אחת שיכולה להקל, שיכולה קצת לרענן ולחדש את המצב..זה פשוט לנסות ללמוד מכל פגישה מה התועלת שבה.. מה המסר שמשמיים שבה.. הרי אין הקב"ה חשוד לבוא ולהתעלל בבת ישראל כשרה סתם, הקב"ה חס ושלום לא מחפש לגרום צער.. אלא שיש בזה תועלת, איזה דבר טוב שהיית צריכה ללמוד, איזה דבר שמקדם ובונה את הבסיס לחיים העתידיים שלך, ל"אחד" שלך.. כשתלמדי, שתתבונני, שתביני ותגדלי מזה.. זה לא ישחוק.. ההפך, זה יהפך לאתגר.. בהצלחה.

קליט

New member
לפעמים אנחנו ממש לא מבינים בשביל מה

הייתי צריך להפגש עם הפרצוף הזה . . . כדאי שנלמד להנות גם מהדרך . אם אנחנו רעננים ושלוים אז לצאת ולהפגש עם מי שלא יהיה - זה נחמד . נחמד להכיר אנשים חדשים ולשמוע דיעות חדשות . מה גם שכל פסיעה מקרבת אותנו למטרה . .

למעלה