אולי בעצם

ארטיימר

New member
אולי בעצם

התעיפתי מכל זה. מכל השידוכים והדיבורים והבירורים וללכת ולהכיר עוד מישו ועוד מישו ולספר את אותם הדברים שוב ושוב ושוב. ושוב לקבוע פן ושוב לשמוע בהצלחה, ולא להאמין שזה יצליח. או להאמין, אבל זה לא. באלי לנפוש באיזה אי. לאו דוקא בודד אבל שיהיה מלא תכלת וירוק וציפורים והרבה מוזיקה וסתם רגוע בלי לחץ ובלי מבטים מהסביבה. ובלי לראות עוד מישי ולדעת שיש לה אח. זה קטע, פעם היה לי נחמד לצאת לפגישות גם אם זה היה הכי הזוי, זה היה חלק מחויה. היום זה סתם סיוט. אולי איבדתי תסבלנות או משו. מישו מבין את זה?

jjr1

New member
כן...

לגמרי כרטיסים עלי וייאאלה אי בודד..

jjr1

New member
בעצם...

תמצאו לכם אי משלכם

הפרחים2

New member
אני לא יודעת אם אני עייפה מזה

כמו שבא לי כבר את האחד...לדעת שזה זה להרגיש רגועה.....רק המתח הזה מספיק כדי לשגע אותי.:)

אני מרגיש ככה אחרי 5 בחורות

תרצו או לא, זאת ההרגשה. [מה אני יעשה באי בודד-בודד, זה בהחלט לא הפתרון למצב הזה. מצטרף ליוזמתו של jjr1 -אי בודד בזוגות].

"זוגות" בן אדם, ודו"ק היטב...

לא חשבו אף פעם לעשות פה מאגר אנשים בפורום הזה , אע"פ שיש פה מעט , אין דבר כזה? אגב בהידברות יש אחלה מאגר משהו רציני ומסוגנן עם אחלה שיטה-ממליץ בחום.

התעייפתי

לחשוב מתי אני לא הרגשתי את החסר.. עד שאחת בהריון השניה אמא טריה השלישית אמא בפעםתהשניה הקבוצה המצומצמת שלנו מתרחבת ואני פתאום מרגישה את זה מרגישה באמת את הלבד.........

כל כך מבינה

את היאוש ואת הכאב...אני גם בחורה בגיל מתקדם(אצילנו במגזר כמובן...רווקה מתבגרת יכולה להיות גם בגיל 23...) מרגישה לפעמים שבא לי לברוח לאיזה מקום רחוק ולא משנה לאן...גם אי בודד באמצע ים יהיה טוב....להשלים עם זה שאני לבד וזהו!!! זה כל כך מתסכל עוד פגישה ועוד דייט ועוד אחד...כמה בחורים כבר אפשר לראות מול העניים?? שוב פעם לחזור על אותו הסיפור..אז נולדתי ב...ולמדתי ב...ואני חושבת ש.....כמה אפשר?? ממש בא לי לפעמים להקליט ת'צמי להוסיף תמונה. להניח על השולחן כשהבחור מגיע ולברוח!!!!!!נגמרו לי הכוחות...במיוחד כשיש אחרי הפגישה הרגשה טובה: הפעם זה בטוח מתקדם...ושוב להתאכזב. במיוחד שאין סיבה שלא...בחורה מבית טוב. משקיעה במראה לפני פגישות..נראית טוב. זורמת...ולא הולך...מתי יהיה הסוף?? אולי כשנברח לאי הקסום ונמצא שם את הבחור הנכסף שהחליט מאותה סיבה לברוח לשם בעצמו????

jjr1

New member
אגב..

עם כל הכבוד 55 זה לא כבר לא רווקה מתבגרת..

jjr1

New member
נשמה???

יופי !! נפתחנו(; אז עכשיו שאת רישמית בת 23 בהחלט אפשר לומר --ש23 זו לא רווקה מתבגרת!!! ((;

שלא תהיני

אצלי אלו סתם תהיות כאילו מעייפות איכשהו אבל בסדר אני חיה עם זה ברמה שטוב ואין לי זמן לזה עכשיו...למזלי לא חיה בסביבה מלחיצה ככה שאם אתחתן בת 23 אני המוזרה

למעלה