אולי בגלל המלחמה

ד י י ז י

New member
ועוד קטע -

The Yoko Focator. הקרב של אנג'ל וריילי.

ציניכאן

New member
אכן,זאנדר והרמוני מובילים בראש../images/Emo45.gif

קרב מעולה, לא הפסקתי לצחוק כמעט כל הפרק. שימו לב גם למוזיקה הדרמטית ברקע...גדול! קשה ממש לזכור קרבות טובים מאחר בשל כמות הקרבות האדירה בסדרה. אהבתי בפרק מסוים, קרב סיתמי של באפי בערפד רגיל. היא זינקה עליו מלפנים (בחור מאוד גבוה) לפתה את צווארו בירכיה! ובמעין סיבוב השליכה אותו לצד אחר לגמרי, משהו מופלץ ויפה, כל הכבוד לכפילה. קרבות מעונה חמישית ושישית
הקרב על הקראוון הנוסע עם לוחמי מסדר האנטי-גלורי. הקרב שקדם לאותה תקרית אמבטיה של ספייק ובאפי, בו נפצעה באפי מנחיתה לא טובה על מצבה. היא אומרת משהו בסגנון של " kick like the wind" ואותו ערפד בועט בה תוך כדי תהליך ההתפוררות שלו, אפקט יפה ביותר.

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif עונה 6

תיקון לציטוט שלך (גם שלי לא מדוייק אני חושב..): "let's see how hard you'll be kicking while dusting in the wind" ואז הערפד משופד, הופך לעפר ותוך כדי בועט בבאפי ומעיף אותה על מצבה ואומרת משהו בסגנון "לא באמת התכוונתי לזה!"

לiלה

New member
../images/Emo58.gif עונה 7

הקרב בSELFLESS היה נורא... לא יכולתי להסתכל.

guysc

New member
לדעתי

דבר ראשון,תבינו שלא ראיתי כבר הרבה זמן ורק מה שהיה בערוץ 2. הקרבות שלי זה הקרב נגד הערפד הזקן ההוא (מלך הערפדים? אני לא זוכר כבר. זה היה על הגג של התיכון כשהוא נפל על חתיכת עץ בסוף.) הקרב בתחילת העונה השנייה או השלישית לדעתי,אחרי שהיא שלחה את אנג'ל לגיהנום ועברה ללוס אנג'לס נראה לי,הקרב עם השטן ההוא שמזקין אנשים). חוץ מזה אני חייב להגיד שאני העדפתי לראות את הקוטלת השנייה נלחמת (קנדרה נראה לי,הכוסית השחומה). היא נלחמת יותר טוב מבאפי ופיית' לדעתי

ספאפית

New member
הקרב השני שדיברת עליו הוא בפרק "אן"

בתחילת העונה השלישית. הקרב האהוב עלי הוא הקרב בסוף העונה השלישית ב"graduation day", בגלל שכולם השתתפו בו והא היה מרשים מאוד.

symptoms

New member
אני הכי אהבתי ../images/Emo41.gif סוף 5

הכי אהבתי את הקרב בתחילת הפרק האחרון של העונה החמישית שבאפי נלחמת עם הערפד וכל הקטע עם ה: my leg my leg היה פשוט קורע.. אז אולי זה לא קרב משהו מבחינת קרבית אבל הוא היה פשוט מצחיק כמובן שהקרב של אנג'לוס ובאפי בביקומינג גם היה יפה וכל קרב של באפי ופיית'

לא, זה היה סופר מצחיק! רק חבל

שסטאר טיפה הרסו את זה, עם כל ההכות לתחילת העונה, ובכל זאת, כולנו מכירים את הערך של לראות את אותו קטע בבאפי עשרים אלף ויותר פעם, ועדיין להיקרע מצחוק:)

symptoms

New member
../images/Emo3.gif אני לעומת זאת לא ראיתי

את כל הפרומואים כי התחלתי לראות רק בגלל שחברה שלי אמרה לי שיש (מי זו הייתה
, אני לא מצליחה להיזכר...)

בעיה שלך! אף אחד לא הכריח אותך!

את קיבלת ממנה מידע, והשתמשת בו כראות עינייך! ולזכותה ייאמר שאותו זמן לא היה לה מושג מה הוא אותו ספוילר מפורסם שכולם מדברים עליו... חוצמזה, זה היה ממש מגניב לראותו אותם מדברים בסטאר:)

רעות! תעשי לי טובה!

בסקר, תכנסי בשמי...ותצביעי ל-10,טוב? בבקשה!:) כי האינטרנט שלי עושה לי בעיות להכנס לדברים..... *עוד שבוע!עוד שבוע* |נרגעת||נושמת| יש לי אחות מטומטמת!

קלואי1

New member
זה בסדר גם לי יש אחות מפגרת!!

ולא ליהי, זאת לא דניאל (טוב גם אבל לא התכוונתי אליה!) ולא, זאת גם לא אוריה...

thanx reuti!

אוי!מסכנה!ארבע בנות?! יש לך גם אחים או רק ארבע בנות?! אצלנו זה 3 בנות, ואני הבכורה, וזה כזה סיוט! אחותי הקטנה משגעת לי את השכל! שלא תדעי!אוי...

קלואי1

New member
אכן כן... 4 בנות...

אבל הגדולה נשואה אז היא גרה הרחק הרחק מהבית...

למעלה