אולי בגלל המלחמה

i love tara

New member
אולי בגלל המלחמה

משעמם לי ואני יושב בבית רצתי לדעת מה אתם חושבים שהיה הקרב הכי טוב בבאפי לפי דעתי היו כמה: 1. הקרב של באפי ופיית ב- 3x21 ממש מושקע וחזק וגם הסוף שלו היה די מפתיעה 2.הקרב של באפי בשדים ב 3x01 ב"אן" שאני מאוד אהבתי את הקרב הזה שהתחיל שבאפי אמרה לשד "I am Buffy The vempire sleyar and you are" ואז היא מגלה שהיא לא יכולה לברוח מהיעוד שלה בתור הקוטלת. ועוד אחד גדול
7x05 הקרב של באפי ואניה ב selfless היה ממש מצויין אני עד עכשיו חושב שאם לא היו מפרעים להם והקרב היה ממשיך אניה הייתה קורעת את באפי

בוביץ

New member
שלי

בתוספת אני מוסיף את הקרב הכי טוב שבבאםי צריכים להוסיף את באפי נגד אנגל בשביל באפי הקרב הכי קשה בעיקר מהלב... זה היה קרב אדיר גם הקרב באפי פיית השיה מעולה.. זה שני הגדולים בפרק ה"אן: גם אני אהבתי את זה אבל לא בתור הקרב הכי טוב

לנצח1

New member
יש כמה לפי דעתי

1. הקרב שהכי הכי הזכיר מלחמה הוא- כמובן.... הפרק סיום של העונה השלישית!!!!! קרב ענק לפי דעתי.
שביעית 705 711
כמובן ה-קרב בה' הידיעה בפרק 11 שבאפי הרגה את הערפד המפחיד הזה!!!!!!! אני קפצתי עודדתי (באפי קיקס אסס!!!) מחאתי כפיים עד שלא הרגשתי אותן (באמת באמת...) זה הקרב שכרגע אני זוכרת! וד.א הקרב עם אניה גם היה בסדר. אבל אתה באמת חושב שאם הם היו ממשיכות אניה הייתה הורגת את באפי?! דווקא אניה?! אחריי כל הדברים שבאפי נלחמה נגדם אניה היא זאת שתהרוג אותה?? לא יודעת, לפי דעתי סיכוי דיי קלוש. אם כבר מישהי מהגנג הייתה הורגת את באפי זאת ווילו.... כי בואו נהיה כנים- איך באפי בדיוק הייתה מצליחה להרוג את ווילו?!?!?! והנה עוד קרב יפה בשבילך- באפי VS ווילו.!!!! קרב ענק.... וציטוט חביב WILLOW: Oh, Buffy. You really need to have every square inch of your ass kicked. וגם: WILLOW: Get off, super bitch. :)

Lady of Buffdom

New member
הקרב ב"התהוות 2" הכי מדהים

אבל יש עוד קרבות מעולים, כמו הקרב של באפי וספייק מול הקוטלת הניו-יורקית וספייק ב-FFL. עוד קרב מעולה
סוף 6 הקרב עם ווילו הרעה.

i love tara

New member
איך יכולתי לשכוח../images/Emo58.gif סוף עונה6

באמת הקרב של ווילו ובאפי היה באמת אחד הכי גדולים ושמה באמת באפי חטפה חזק. באמת ווילו הייתה אחד הרשעים הכי חזקים בסדרה ובאפי נראתה באמת חסרת הונים מולה. וגם הרגע הכי גדול היה שג'יילס נכנס בדלת של המג'יק בוקס זה היה באמת הפתעה טובה שמה גיליתי כמה הוא חסר בסדרה וגם אחרי זה בשיחה שלו אם באפי.

אני חושבת ש

סוף 6. אחד הדברים שאהבתי בקרב של באפי וווילו הוא ש-זאת היתה ווילו. ווילו כיסחה לבאפי את הצורה, אם זה היה רע עונתי אחר, הייתי מתייחסת לזה אחרת, אבל מאחר שזו היתה דמות כל כך מוכרת כל הקרב זה קיבל משמעות אחרת והראה את הכוח של ווילו, פיזית , ורגשית-שהיא מוכנה להילחם בבאפי כך. לכן קצת קשה לי להשוות אותו ל- סוף
. קרב של באפי ופיית' שהיה מעולה מהרבה בחינות, לפיית' יש את הכוח הזה שאפשר לראות מתי היא לא holding back, וקרבות איתה, גם ברביעית, זה תמיד דבר יפה לראות. ואל.

לiלה

New member
הקרב מול הקוטלת הניו-יורקית

הקרב הזה היה מהמם... ועוד הוא היה תוך כדי מן קרב עם באפי (זה לא היה ממש קרב אבל בכל זאת). לא יכולתי להוריד את העיניים מהמרקע.

ANGEL N

New member
שכחתם עוד קרב חשוב...

אני מאוד אהבתי את הקרב של באפי מול אדם בעונה הרביעית. זה היה קרב פשוט מצויין אני אוסיף עוד רגע עוד כמה דברים על הקרב

ANGEL N

New member
והנה ההוספה...

מצטער אתמול הבוס הציק קצת, אז לא יכולתי להשלים ת ההודעה. בכל מקרה, אני באמת חושב שהקרב של באפי מול אדם בפרק 4X21 היה קרב מצויין. קודם כל זה היה הקרב של כל הסקוביס ביחד, הם "נכנסו" לגוף שלה והפך אותה לסופר באפי, ובכלל הקרב היה יפה ומותח.

IDOffryn

New member
זה היה נחמד אבל..

יותר מידי מטריקס ותעלולי קוסמים.. אני יותר אוהב קרב אחד על אחד כמו פיית'-באפי או הקוטלת הראשונה- באפי אבל הקרב שאני הכי אוהב הוא: זאנדר-והרמיוני בעונה הרביעית. חח זה פשוט הקרב שהכי שווה לראות שוב ושוב

prophecy girl

New member
becoming!!!!

וגם הקרב ב"אן" יפה (אבל לא כמו ביקמינג...) הוא יפה רק בגלל שתוקפים אותה ביחד ולא אחד בכל פעם...

Wicked Wicca

New member
מסכימה עם ואל... ../images/Emo58.gif סוף 6

לפי דעתי הקרב הכי טוב זה הקרב של ווילו הרעה ובאפי. כנראה באמת שזה בגלל שזו ווילו, וכל הקרב ישבתי פעורת פה ושאלתי את העצמי "can willow do that?". אף פעם לא ראינו אותה נלחמת פיזית, תמיד זה היה עם כישןף (למרות שאם חושבים על זה, גם פה זה היה עם כישוף), והיה לי מאוד מוזר לראות אותה קורעת לבאפי את הצורה... עוד שני קרבות שאני ממש אוהבת זה של באפי ופיית', זה שב- "enemies" והקרב של "graduation day".

sour spirit

New member
אוקיי, עכשיו תורי?!

אז ככה: בסט פייטס: 1. באפי נגד אנג'ל, איך לא??!!?!?!?!? במיוחד עם המשפט: angel: no weapons, no friends, what's left? buffy: ME! you stupid mf asshole bi***........Bסחפתי??! 2. באפי נגד פיית, פרק עם הצופה גלן פוסט... 3. באפי נגד הגועליים בפרק אן!!! 4. סקובים נגד ערפד בפרק אן!!!!!! 5. באפי נגד פיית, אגיין!!! בפרק סיום 6. לא יודע....נמשיך אחר כך, יש רק בישראל!!!!!!

ד י י ז י

New member
אם מדברים על סצינות קרב מצחיקות אז:

1. הסקוביז בפרק אן. (במיוחד ה"come and get it big boy" של ווילו והזריקה בסוף של היתד על ידי אוז.) 2. הקרב של זאנדר והרמוני בעונה הרביעית..
3.
פרק 1 בעונה 6:
ס ט א ר ק ר ו ס ל א ב ר ס ר ו ל ז כל הסקוביז בתחילת הפרק בבית קברות. במיוחד בגלל ספייק והאדישות. ס ו ף ס פ ו י ל ר. סתם עלה לי למוח..

לא בדיוק קרב

אבל נזכרתי ב-Fool for love כשריילי ואניה ווילו וזאנדר יצאו לפטרול ביחד.. והסקוביז אוכלים צ'יפס ברעש כשריילי עושה להם כל מיני תנועות התגנבות של היוזמה..
.. ואל.

אחד מהקטעים שהכי אהבתי ועוד ריילי

השתתף בו, למרות שהוא לא היווה את הצחוק.....אבל בכל זאת! אהבתי את הקרב שהיה בפרק,אוף לא זוכרת איך קראו לו, כשפגשנו את אניה כשהיא מלאה לקורדי את המשאלה, נראה לי THE WISH? אז בסוף הפרק, כשכולם פחות או יותר מתים, וג'יילס(לשם שינוי) מציל את המצב:)

למעלה