אולי אתם מכירים ...

DAN1EL

New member
גולף.

סתם, סתם
. לדעתי עדיף קרבי, אבל זה באמת באמת תלוי בסדר העדיפויות שלך. זה מאוד אינדיבודאלי. אם היית שואל אותי למשל, כדורגל או קרבי, אז ברור שקרבי. אבל אני בקושי אוהב כדורגל אז... בקיצור זה תלוי בך. זה גם תלוי באם אתה רוצה בכלל קריירה בתור כדורגלן. אם כן - אז יש מקום להתלבטות. אם לא - אז אין כאן בכלל שאלה. מממ...תחשוב על זה טוב, ותחליט. זהו.

Dawson girl

New member
בעצם כבר ענית לעצמך..

קודם כל, סורי על הבורות המשוועת- מה זה ספ''ט?
אני הבנתי מההודעה שלך שיותר חשוב לך השירות בצבא, ולדעתי זה גם חשוב, אבל אתה צריך להחליט לבד... ולמה זה כל כך קריטי לוותר על הכדורגל לשלוש שנים? שוב סורי על הבורות
לדעתי- עדיף הצבא.. חבל להפסיד את זה..

גל1234

New member
ספט=ספורטאי מצטיין

יש מסלול בצבא שדיי קשה להתקבל אליו אבל למזלי אני התקבלתי והכי מצחיק שאפילו לא ביקשתי בקשה... המסלול הזה אומר שאני ממשיך בקבוצה שלי (במקרה שלי הפועל באר שבע) ואחרי שאני עובר טירונות רגילה אני משרת במקום קרוב לבאר שבע (בד"כ טבח או משהו קל אחר) כדי שנוכל להשתחרר לכל האימונים... בתמורה להשתתף בטורנירים של הצבא וכל מיני ימי כיף כאלה ואחרים למה זה קריטי לוותר על כדורגל ? - כי בגילאים האלה אז זה הגיל שההתפתחות הכי גדולה ולוותר על הכדורגל בגיל הזה זה ללכת כמה צעדים אחורה

סייייייייייייייייייייייייייייימתי!!

איזה יופי! אמממ היה דיי בסדר.. אין מספיק זמן!
וחירטשתי כמה תשובות אבל טובנו.. אני מניחה שיהיה משו בסביבות השמונים. יומטוב

DAN1EL

New member
גם לי היה בסדר גמור.

אני מעריך 70-80 ככה. נקווה ליותר. זהו.

כן.. היה די בסדר...

גמאני מעריכה משו בסביבוץ השמונים. וסופסופ אפשר לנשום!! היה לך על דמות?

גל1234

New member
דוקא לא הלך לי משהו :( ../images/Emo4.gif

כאילו זה פסקל אז אין סיכוי שאני אקבל מתחת ל85 וגם הבגרות עצמה לא היית קשה אבל באחת מהשאלות היה צריך לעשות טבלת מעקב ועשיתי שם איזה טעות שטותית אז ירד לי קצת :(

עברתי את זה! ../images/Emo66.gif

הבחינה הלכה מצוין! יותר טוב מכל החזרות שעשינו! בסוף הרגשתי ממש הקלה שסיימתי עם זה, אבל גם קצת עצוב לי להפרד מג'ני.
בכל מקרה, ממש נהניתי.

LillipooT

New member
ולי היה מגן באזרחות.. ../images/Emo60.gif

שהיה קשה כמו החיים
שונאת אזרחות
אבל בהחלט נחמד להיות אחרי זה!

למעלה