אולי אתם מכירים ...

צאצי

New member
אולי אתם מכירים ...

אתם מכירים את הימים שאין לכם מצב רוח בגרוש ואתם רק רוצים להיות במיטה ??? איך יוצאים מי זה ?!

גל1234

New member
מתקשרים לחבר\חברה טובים

או שבאמת נכנסים למיטה וקמים ליום חדש .. מה קרה?

צאצי

New member
אני פשוט בעצבים

הייתי אמורה לסוע לאילת בשבועות אבל זה בוטל ואני כל כך רציתי לרדת כי אין לי זמן אחר אני מתגייסת ב 20/7 והבגרות האחרונה של ב 22/6 יש לי פחות מחודש חופש קיצר היום יום רע

Dawson girl

New member
עדיין יש לך זמן

יש לך כמעט 4 שבועות.. זה המון! צ'יר אפ

צאצי

New member
לא אין לי

אין לי זמן אפילו להתחיל עבודה אני תכנתי לסוע לחו"ל או לעשות איזה קורז משהו בן- .... אבל אין אז לא נורא הנורא הוא שאני הראשונה מהחברה שלי שמתגייסים ואני כנראה אפספס את מסיבת הגיוס שלהם וזה די מעצבן אותי אבל בשלי הם יהיו טוב אוהבת צאצי

DAN1EL

New member
מכירים, מכירים.

את רק צריכה:
קודם כל, והכי חשוב: גלידה. ואף פעם אל תמעיטי בחשיבותה!
מוזיקה טובה
חברים - אבל רק אם יש לך כוח אליהם. אם לא, עדיף שתימנעי מלהיפגש איתם, אחרת את סתם תוציאי עליהם ת'עצבים שלך.
פופקורן
אפשר גם ללכת לישון
עוד משהו, ולא שמעת את זה ממני: אלכוהול.
חחח סתם...זה לא חובה.

צאצי

New member
כמה דברים

1. אני חולת גלידה בעצם זה במשפחה - למרות שזה לא נראה עלינו 2. אני שומעת מוזיקה 3. דברתי עם חברה שלי - היא נסתה אבל לא כל כך הצליחה 4. איזה לישון יש פה רעש שדוב היה קם משנת החורף קיצר יום רע יום רע

Dawson girl

New member
../images/Emo32.gif לליאת, טל וגל-

(וסליחה אם שכחתי מישהו!!) שיהיה לכם המון בהצלחה מחר בבגרויות! ליאת- תיאטרון (ד'ה בסט ג'ני אבר!) טל וגל- מחשבים אתם תצליחו, לא לדאוג

תודה מתוקה../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

שתהיה בגרות פתירה-אמן!! בהצלחה ליאת וגל!!! יאללה...בא לי להיות מחר ב12:00. האמת,לא. בא לי להיות ב10.6 ב5 בערב(אחרי הבגרות באזרחות..לא זוכרת עד מתי היא אז ב5...) בהצלחה לחברה'לך שיש להם מתכונת בהיסטוריה מחר!!! ולכל מי שיש לו בגרות\מתכונת\מבחן\משו אחר המון בהצלחה!

../images/Emo24.gif תודה! ../images/Emo66.gif

בהצלחה טל וגל!
ובהצלחה למי שיש מחר מתכונת או מבחן! אני ממש מחכה למחר.
אבל אני גם אשמח מאוד להיות אחרי.

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחח

זה סתם חמוד!!!
אגב את לא היחידה שאני קוראת לה בייב. הכינוי המיוחד שלך הוא אליס!

גל1234

New member
אנשים - שאלה חשובה

קודם כל אני מדבר בשיא הרצינות אז תגובות ציניות (שלום דניאל
) לא יתקבלו בברכה אז ככה : דיברתי עם המאמן שלי לפני כמה זמן וכמובן שהוא המליץ לי ללכת לצבא למסלול של ספ"ט אבל אני ממש מתלבט ולא יודע מה לעשות מצד אחד אני באמת מאמין שכל אדם במדינה הזאת שיש לו תאפשרות זה החובה שלו לשמור על המדינה והוא לא יכול לדרוש שאנשים ישמרו עליו אם הוא לא עושה את זה בעצמו מצד שני אני באמת לא יכול להרשות לעצמי לפגוע בעצמי ולוותר על כדורגל ל3 שנים אני באמת מתלבט בין קרבי (גולני דובדבן שייטת , הכי קרבי שנצליח להתקבל) לבין כדורגל מה לדעתכם עדיף?

למעלה