אולי אתם יודעים...

Mike A

New member
אהה

עושה לי בעיות... לא יודע. אני מנסה עכשיו את ה TC Works Bundle 3 החדש. חוץ מזה יש לו שם בקומפרסור אפשרות נחמדה מאוד ל Sidechain, ברגע שאני מבין איך זה עובד.

trancelover

New member
שמע, בABSYNTH אין מה ללמוד הרבה..

ברור שאתה אמור להבין בנושא ולא סתם לעבוד עם הפלאג, אבל בוא נגיד מה שני חושב זה שמה שעושה תפלאג הזה הכי קטלני שיש, שהכל ישר מול העיניים הוא הכי נוח שיש, ויותר קל לך להגיע לצליל שחלמת להגיע אליו עם כל האפשויות שיש לך מסודר, פלאג נוח לעלה..

Mike A

New member
אין מה ללמוד הרבה?

פחחחחח טוב, תמשיך להעביר בפריסטים.
זה אחד הסינטים הכי מסובכים להשתמש איתם - מבחינת ידע של מה לעשות, לא העשייה עצמה.

gpeles

New member
שמעתם על reaktor

כי לפי דעתי זה אוכל את Absynth זה סינטיסייזר הרבה יותר מתוחכם ומה שטוב בו זה שאתה יכול לבנות בעצמך את הסינטסייזר וזה מגיע עם עוד סינטיסייזרים מוכנים.... עוד גירסא טובה שלו (פשוט יותר זולה) זה ה-dynamo שמגיע עם 24 סינטיסייזרים מוכנים שכוללים בינהם גם סמפלרים סינטסייזרים FM מכונות תופים ואפשר למצוא ולהכין כמעט כל צליל שרוצים

trancelover

New member
Reaktor 3 ישלי את

באמת סינט´ בין הקטלניים ביותר, אבל שמע, אני מדבר מבחינת הנוחות עבודה, ABSynth פשוט מושלם מהבחינה..

trancelover

New member
נראה לך שאני קונה גם פלאגיםםםםם פחח

אני מדבר על פלאגין פנימי פחחחח REAKTOR 3.0 אתה רוצה אני ישלח לך תתנסה, אם תבין משהו חח.. שליחה כבדה,.. שוקל הרבה, כמו PRO53 בערך בסייז..

trancelover

New member
ברור שיש, ואין סוף אפשרויות שינוי..

פשוט התכוונתי שהפלאג ממש נוח ואתה לא צריך להסתבך יותר מידי אם אתה מבין בעינין, ברור..

למעלה