אולי אתם יודעים...

אולי אתם יודעים...

אני משתמש בתוכנה בשם Ejay, והוא שומר לי את מה שעשיתי בקבצי MIX, ואני רוצה להפוך אותם לקבצי MP3. מישהו יודע איך? ועוד משהו, למישהו יש את התוכנה REASON (תוכנה להכנת טראנסים) ומוכן לשלוח לי אותה? תודה!

ELior

New member
חחחח אחי אתה עובד על התוכנה הכי

שטותיתי בעולם אחי בכיתה א כבר הוציא דיסק איתה בחברה (mdmkids) חחחח ועוד אתה רוצה לעבור לריזון אחי זה ביכלל לא קל אני מציע שקודם כל תעבור לפרוטי לופס ולאט לאט תעלה

MidNight Flame

New member
חחחחחח תשמע...

קודם כל אתה עובד בתת רמה! כדי להפוך לMP3 תשתמש באפשרות הEXPORT ותשכח מריזון אתה תתמוטט מהרמה... תתחיל מפרוטי לופס

HooK

New member
נכון להיום, ויש עובדות

פרוטי בגרסאות העדכניות שלה, הרבה יותר מומלצת מ-Reason ו-Reason ממש לא משהו שאמור לקחת יותר מחצי שעה ללמוד לבד כדי להבין מקסימום יבואו כמה שאלות שלא בעיה למצוא להן תשובה. פרוטי תכנה מורכבת מאוד וצריך להיות פריק של פרוטי כדי להכיר את כל הרמות שלה. Ejay, זה אחלה לגו :)

fclubber

New member
פחחחחחחחחח

חחח... Ejay... זה יותר מצחיק מההודעות של טראנסלובר

אני אמרתי שזו רמה?!

המליצו לי על התוכנה הזו, הורדתי. וגם המליצו לי על REASON, חיפשתי, נאדה! אתם תדאגו למצוא לי את התוכנה (REASON) ואני אדאג להכין לכם כמה טראנסים טובים לשישי בלילה. סבבה?

trancelover

New member
באונה באונה אחי שמתי לב למשהו..

כמה שתמיד זלזלתי בפרוטילופס, אני חושב אני בטוח.. שהיא קודם וריסון אחריי.. ריסון דיי מעפנית, כמה שפרוטי היא צעצוע, היא הרבה יותר נוחה וגםם ככה אני שונא את כל הREBRITHים האלה שתוקעים לך בריסון בקיצ´ פרוטי מעל ריסון, אבל לעניין עצמו, תתחיל מקיובייס אסאקס החדשה, היא הכי פשוטה.. בהצלחה..

Mike A

New member
ואללה

להתחיל מ Cubase SX? אולי גם תכניס לו איזה Absynth ואת כל הסט של Waves? אני בטוח שהוא ילמד תוך חצי שעה
אחי, Ejay זאת תוכנת לגו בשביל ללמוד ולהבין את המבנה הבסיסי של טרק. כדי שאחרי זה שתעבור לתוכנות מתקדמות יותר (פרוטי לדוגמא) לא תעשה אוסף של צלילים ללא קשר.

trancelover

New member
ווואו אחי איזהקטלני הפאק של הWAVES?

נכוון ? Waves3.5 4 חלקים כאלה -Masters -renaissance_collection_ii_v3.5 -Restor -WavesBundles

תפסיקו לזבל!

השמות האלה כבר משגעים אותי, יש יותר מדי, ואת אף אחת מהתוכנות אני לא מכיר. אז די! ומאיפה אפשר להוריד אותן בכלל?! תודה!

Mike A

New member
../images/Emo8.gif

אתה לא אמור להסתבך עם התוכנות האלה יותר מדי. לבינתיים תסתפק ב Fruity Loops.

trancelover

New member
שמע הצעה..

לך ישררררר לפרוטי היא יותר קלה מEjay חח והתוצאות מעולות, אל תשים לב יותר מידי לטרקים המעפנים ששמים לך שם בתוכנה כבר כדוגמאות,.. לך עליה וממנה תתקדם כבר לקיובייס לוגיק אוריון אומשהו אחר רציני.. ריסון2, תוכנה לאמשהו בכלל, אבל אפשר איךשהו לנצל תCDsamples הנחמדים שלה,.. בכל מקרה אני חייב כלי CELTIC כזה BAGPIPE אבל אףאחד לא נתקל באחד כזה ייחודי, אפילו כששאלתי את אייזן לא היתה לו תשובה לכלי רציני.. רק תCD SAMPLE הבא, שאני רוצה להשיג : WORLD WINDS by Ilio.. כלמיני חליליות וכלי נשיפה סקוטים ואירים אנערף..

Mike A

New member
אממ

נראה לי היה משהו בסגנון בפריסטים של Pro-52.. תמצא אותו ותתאים אותו לצרכיך.

למעלה