אולי אתם יודעים?

../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif בבבבבב *על סף דמעות*

אני לא באתי להטיף לך.. בכלל לא דיברתי אלייך באופן אישי... אני בכלל אף פעם לא מציקה לאנשים שעושים מה שבא להם כל עוד זה לא פוגע באחרים.. אני בחיים שלי לא האמנתי בה´.. בצעירותי נהגתי להאמין במדע, אך כיום גם בזה אני לא מאמינה. כך שאני דווקא כן מבינה את זה שאת לא צריכה שום רשת קוסמית מתחתייך!!! אני מעולם מעולם מעולם כל עוד אני חיה, לא אמרתי שלדעתי כל אדם זקוק לדת. בחיים לא! אני לא זקוקה לדת! אז איך אני מסוגלת להגיד דבר כזה בכלל? *בוכה בוכה בוכה* אני שמחה בשמחתך על כך שמצאת את "האור" הפרטי שלך ועינייך נפקחו וכו´ וכו´. פשוט תמיד אנשים עם אמונה נראו לי פחות מציאותיים ולכן יותר שמחים, ולכן אמרתי שחבל שכולם נעשים פחות שמחים לאחרונה (=מפסיקים להאמין/להתלהב מהדת) דת זה דבר נהדר. אוקיי, בשביל שלא תהרגי אותי - דת זה דבר נהדר, לדעתי. ואני מקנאה באלו שיש בהם את האמונה בה. האמונה משפיעה פלאים על התת מודע, יש לה כוח חזק על הבנאדם שמחזיק בה... לעתים זה לרעה, לעתים לטובה... אבל לאנשים האלה יש יותר מין "יעוד בחיים". אני לא אומרת שאין לי בשביל מה לחיות, כי ועוד איך שיש לי.. אבל אין לי שום יעוד או כלום אני אפילו לא יודעת מה אני אני אפילו לא יודעת אם זה אמיתי, כל זה, ואם בכלל יש דבר כזה ´אמיתי´, האם קיימות מיליארדי אמיתויות שונות? או שאולי קיים דבר אחר שבכלל אין לו הגדרה, וגם אם היתה לו הגדרה אז לא הייתי מבינה מה זה אומר, כי אני נמצאת באמיתה אחת ולא יודעת מעבר לה את מבינה ושמעי, נורא טוב לי עם זה. אני במו ידיי בחרתי ללכת בדרך הזו, של אי הכניעה לאמונה הרווחת. אבל אני לא מסוגלת שלא לקנא לעתים באנשים האלה, שנראים כאילו יש להם סיפוק נורא גדול כי הם חושבים שיש להם את התשובות להכל ושהם יודעים כל מה שהם רצו ורוצים לדעת... איך אפשר שלאר לקנא בהם?! בורות מתוקה..
הלואי והיתה שלי...

מה?!

אמרתי שאין לי דת? מישהו רמז לכך?! מישהו ממשיך בכך?! טוב אין לי ברירה אדום שחור יצהוב אדם ספליט ממשיך בלי התרופות שהפסיכיאטר הרשע רשם לו

אני אפילו לא עליתי לתורה

אבל ממה שקראתי פעם, צעירים בגילאי בר מצווה שקונים/משכירים תפילין הם אחוז גבוה מאוד.. הסטטיסטיקה (מזכרון מתושתש) היא 85% בערך שעושים זאת וכל השאר לא עושים זאת..

למעלה