אולי אתם יודעים?

Shusho

New member
אולי אתם יודעים? ../images/Emo12.gif

היי! אני אצא מהמחבוא שלי כסמויה רגע כדי לשאול שאלה - אני תופרת מחוך, וצריכה עצמות. עדיפות לעצמות חזקות שלא יתעקמו כשאני יושבת (דברים כאלה שקורים לאנשים במידה 42 ומעלה
). עם קייסינג, בלי קייסינג, לא אכפת לי, העיקר שיהיו עצמות. אני ביום שישי בנחלה אבל אין לי שמץ איפה להתחיל לחפש. תודה
.

CibiHeart92

New member
סדקיות O:

כאילו... לגבי חזקות...אי אפשר לעשות את הרגילות בכפול? או שהגזמתי ממש.

Shusho

New member
מה זה רגילות? :p

אני יכולה לנסות, פשוט אין לי מושג איפה מוכרים כאלה דברים

CibiHeart92

New member
הברזליות XD

לכי לסדקית שבנחלה, הם מוכרים אותם. פשוט תבקשי עצמות למחוך :)

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif +1 ../images/Emo45.gif

גם אני אשמח לדעת לכל מקרה בעתיד P: יש לי גם שאלונת לאלו מכם היודעים. אני מאוד רוצה לתפור את הבובה בתמונה שצירפתי לקוספליי שנה הבאה~ (ולחסוך לעצמי פאקינג 40 דולר #^$@ ) אני רוצה לתפור אותה מהבד הפרוותי כמו של בובות ניקי(NICI) אבל אין לי מושג אם באמת מוכרים את זה פה בארץ או אם יש לבד הזה שם מסויים~ כמובן שאם באמת מוכרים את סוג הבד הזה פה אני אקח בחשבון את המחיר לעומת בד זול יותר(כי כל המוצרים עם הפרווה הנעימה הזו בעלי מחיר מופרז O-O" אז אני משערת שזה בגלל סוג הבד הזה) מישו יודע אם יש לבד הזה שם מסויים או אם מוכרים אותו בכלל? O:

Serf SaN

New member
פרווה כמו של ניקי לא ראיתי בחיי בארץ...

אני מניח שזה משהו מיוחד שמייצרים להם. הדבר הכי קרוב שאת יכולה למצוא, ואני מציע, זה בד פליז. (Fliz) יש כמה חנויות בנחלה שמוכרות אותו במרקם אפילו רך ונעים יותר מאשר פליזים רגילים!

Hawkgirl

New member
רק מעדכנת~

נסעתי היום לנחלת בנימין ובאמת חיפשתי בד מתאים~ אני ממש שונאת פליזים, אז ניסיתי להימנע ובדקתי כמה חנויות, עד שלבסוף נתקלתי בבד נעים ואני כזה.. "מה זה הבד הזה?" "'קטיפה" "תביא ליייייי #&%$&%$# " הצלחתי למצוא שאריות של בד לבן ב-3 שקלים בלבד. ואת השניים האחרים קניתי ב-15 שקלים לכל אחד, ואני מאושרת כי אלו בדיוק הצבעים בחיפשתי(טוב.. כמה אופציות יש בשחור, לבן וסגול? אבל זה סגול מאוד מסויים!) כל שנשאר זה לקנות את המילוי לבובה בשלב מאוחר יותר~ אבל עד כה, אני פשוט מרוצה שחסכתי לעצמי פאקינג 40$ מאיביי. דרך אגב, בזמן שטיילתי שמה, קלטתי איזו חיילת שמסתובבת שם עם תמונה מודפסת של דמות אנימה כלשהי, כנראה שגם היא חיפשה בדים לקוספליי! D: זה העלה חיוך על פני חחחח P:

CibiHeart92

New member
איזו דמות זו הייתה? XD

אולי אנחנו מכירים את הקוספליירית (ואולי היא פה בכלל) וכן לפגוש קוספליירים אחרים בקהילה זה אחד המצחיקים בעיקר כשאתה לא מכיר אותם

string chan

New member
פעם אחת,

לא זוכרת אם הייתי עם מעיין או עם אמא, אבל בסדקית היה דף עם דמות מודפסת עליו. שועשענו נורא. אחרי כמה ביקורים שחכתי גם אני את הדף שלי באותו המקום בערך ;;;;

Lightning9

New member
לול זו כנראה הייתה שייני

היינו הבוקר בנחלה אני, היא, סתיו, שרון, ליז וגלב. שייני הסתובבה כל היום עם דף ועל מדים ^^" ובהצלחה

Hawkgirl

New member
יכול להיות!

כי באמת הייתם בחבורה כזו(וראיתי 2 חיילות). וממה שהצלחתי לראות על הדף, זו הייתה דמות שוג'ו, עם שמלה וורדרדה שכזו D:

למעלה