אולי אני מטורפת!

SIVAN6C

New member
אולי אני מטורפת!

נו טוב זה בטוח!(סתם) אבל עכשיו ברצינות! אתמול בלילה זה קרה שוב, אני יושבת מול המחשב וכולם בבית שלי ישנו ופתאום אני שומעת כאילו מישהו קורא לי או למישהו זה לא ברור. אני ישר קמה מהמחשב והולכת לראות אולי אחותי הקטנה התעוררה ורוצה לשתות. אני הולכת והיא ישנה וחדר ליד זה החדר של אבא שלי והוא גם ישן בדקתי אצלו אולי הטלוויזיה פתוחה ובגלל זה אני שומעת קריאות, והטלוויזיה היתה סגורה(וגם הטלוויזיה בסלון, אז זה בטוח לא מטלויזיה או ממכשיר). ברגע שנכנסתי לחדר של אבא שלי הקולות פשוט נפסקו, עכשיו זה קרה לי כמה פעם וכל פעם אמרתי בטח זה השכנים או משהו אבל זה קורה כמה פעמים וזה קורה מתי שכולם ישנים או שאין אף אחד בבית, זה מפחיד ומשגע.. טוב מסקנה אני משתגעת! מישהו יכול להגיד לי אם זה הדמיון הפרוע שלי ?

Wing Chan

New member
הזיות שמיעה?

אם זה זה, לי היה את זה לפני כמה שנים, רק שאצלי זה היה קצת יותר גרוע. טיפול תרופתי, בעיקר.

shloמי

New member
../images/Emo39.gif שמיעה על חושית

הי סיון אל לא צריכה לדאוג. כשאת במחשב את מרוכזת וכשאנחנו מרוכזים אנו יכולים לשמוע קולות שונים ולפעמים אף שקוראים לנו. יכול להיות שהשמיעה העל חושית שלך מתפתחת, מה שאת צריכה זה רק לשלוט בטכניקה ולזמן את זה רק מתי שאת רוצה.
בהצלחה סיון בברכת אור ואהבה שלומי

יכול להיות שאת מטורפת...

ויכול להיות שלא... בעיקרון, גם לי הייתה תקופה בחופש הגדול שבין ט'- ל-י' שהייתי נשאר ער על המחשב עד השעות הקטנות של הבוקר, וכל לילה הייתי שומע רעשים. (בעיקר צעדים) בכל פעם הייתי יוצא לסלון לבדוק אם אחד ההורים התעורר או משהו, וראיתי שלא. בפעם-פעמיים הראשונות טיפה פחדתי. לא האמנתי כ"כ ברוחות ותורת הנסתר, ואחרי שבוע-שבועיים שזה נמשך, ההורים שלי יצאו ונשארתי לבד בלילה. באותו לילה, אמרתי לעצמי שאין לי מה להפסיד, ויצאתי לדבר עם הסלון. דיברנו, אני והסלון. אם נדייק, אני דיברתי והוא הקשיב אולי 10 דקות, ופשוט ידעתי שמשהו שומע אותי.. מאותו לילה הרעשים הפסיקו לגמרי.. נסי לדבר עם שוכני הבית שאת לא רואה (והאמיני שיש כאלה). שאלי אותם אם הם זקוקים למשהו או שיש דבר שאת יכולה לעשות למענם. אמרי להם שהרעשים שהם עושים מרתיעים אותך, ואת רוצה שיפסיקו. אל תתחצפי, אל תרימי את קולך. דברי אליהם כמו שמדברים לאדם מכובד, רק עם יותר סמכותיות. בהצלחה!

Bartal j

New member
תראי בעיקרון זה יכול להיות הדמיון ו

יכול להיות שלא.. וגם את זה משהו שאת מדמיינת זה לא בהכרח הופך אותך למטורפת. פשוט יש לך דמיון מפותח אולי. אני לא מכירה את כל הפרטי המקרה שלך אז אני לא יכולה לקבוע על סמך הודעה אחת בפורום. קודם כל לדעתי אם את רוצה תשובות את צריכה לשאול את עצמך מתי הכל התחיל? מה פתאום ביום בהיר אחד התחלת לשמוע קולות? אולי לא היה משהו לפני ? כל דבר שאפשר להגדירו "לא רגיל" ועכשיו אמרת שזה קורה שכולם בבית שלך ישנים.. זה נשמע לי די מוזר העניין שדווקא בזמן הזה החושים שלך מתחדדים אבל אולי בגלל השקט שבבית , זה גורם לך להיות יותר קשובה לכל מיני קולות יכול להיות שהשקט גורם לחושים שהיו רדומים אצלך להתעורר או שזה פשוט הדמיון המפותח שלך...

SIVAN6C

New member
שמתי לב לדבר מוזר!

יכול להיות שזה סתם אבל תמיד יום אחרי שאני שומעת את הקולות וכאילו מתיחסת אלהם(3 פעמים התיחסתי ממש) רבתי עם אבא שלי(ריב ממש קשה), ורק עכשיו אני כאילו תופסת את זה! וזה סתם יכול להיות יד הגורל! אני לא יודעת אם זה טוב או שזה רע! הדבר הזה, השמעיה התחליה שעברנו לבית הזה (השנה עברנו) וזה היה אחרי שהתחלתי יותר להתענין בנושא החלומות(וכאשר היה לי חלום שהיה תיקשור עם מדריך,אך אחרי כמה פעמים שהוא דיבר איתי בחלום אמרו לי שאני חייבת להפסיק כי יכול להיות שהוא דיבוק, בגלל שהיה לי רעידות ברגלים לפני שהלחתי לישון וכך ידעתי שהוא הולך להגיע אז יותר הבנתי והאמנתי שיש מלאכים ושליחים) ובכלל במאגיה(דרך בית הספר- תנ"ך).

למעלה