אולי אני מגזימה?

רומיM

New member
אולי אני מגזימה?

אני לא מצליחה לשכוח לבן זוג שהוא לא קנה לי מתנה ליום ההולדת ולא עשה דבר. עד היום כשאני שואלת הוא אומר שהוא רוצה לתת לי חוויה ולא משהו חומרי. אני לא יודעת אם זה תירוץ לקמצנות או שאני פשוט סתומה. אבל הוא דילג על יום ההולדת שלי בזמן שאני לא דילגתי על שלו, ואני לא יכולה לשכוח את זה.

מה אני יכולה להבין מפרט אחד מחייכם?

בני כמה אתם? כמה שנים אתם ביחד?

איך הזוגיות בכלל? הוא לצידך כשאת צריכה אותו?
את מרגישה שאת מרוויחה וצומחת בתוך הזוגיות שלכם?

הוא קונה לך מתנות שלא קשורות למשהו ספציפי?

איך הוא בכלל עם תאריכים?
זוכר, נותן ברכות או מתנות לך או לכל אחד אחר?

אם תעני לפחות לחלק מהשאלות אוכל להתחיל להבין איזה
זוגיות יש לכם ואם הארוע שתיארת הוא חמור או יחסית שולי.
חוץ מזה שזה תמיד מבאס ששוכחים יום הולדת.

רומיM

New member
אז ככה:

אני בת 24 והוא 23, הזוגיות נמצאת במצב של עליות וירידות כרגע, אבל מחזיקים מעמד לרוב.

הוא לגמרי לידי כשאני צריכה אותו, הוא תמיד היה שם בשבילי.
אני לא בטוחה מה הכוונה בלהרוויח ולצמוח..... אבל עצם המעבר למקום חדש עם מישהו, והתהליך הזה של להסתגל לרעיון של לחיות עם מישהו והרצונות והפאקים שלו ואיך שהם עובדים עם שלי- לדעתי גרם אצלי להתפתחות.

בהתחלה הוא קנה לי דברים, ואז הפסיק. ההסבר שלו לזה הוא שהוא לא מרגיש בנוח להוציא אם אין לו הכנסה. בהתחשב בזה שהוא לא הולך לעבוד בשנה וחצי הקרובות- אני תוהה אם זה אומר שלא אקבל דבר.
ימי הולדת זה לא משהו רציני במשפחה שלו, הייתי ביום ההולדת שלו וזה היה די נוראי........ אף אחד לא התקשר חוץ מידידה שלו.... ההורים שלחו מסר מוקלט והסבתא התקשרה יום אחרי...... זה היה לי קשה לראות, איך שאצלהם זה סתם עוד יום ואפילו לא אומרים לך מזל טוב

במילים אחרות, אצלו במשפחה אין דבר כזה מתנות יום הולדת. הפעם היחידה שהוא קנה משהו זה כשהייתי איתו בחופשה ושאלתי אותו אם הוא רוצה לקנות לאחותו משהו לגיוס. הוא מן הסתם ענה לא, אבל אני במסגרת לשפר אתה יחסים בניהם אמרתי שיקנה לה משהו. לא ידעתי שהמצב שם עד כדי כך חמור...

היי רומי, את די הסברת את כל העניין בעצמך...

במשפחתו הוא למד לא להתיחס לימי הולדת.
לא ספג תרבות של הפתעות ומתנות בתאריכים כאלה.

בשלב הזה את רק יכולה לנסות לחנך אותו קצת מחדש.
להגיד לו עד כמה שזה הכאיב לך שלא התיחס ולשבת ביחד
לחשוב איך אפשר למנוע מצב כזה בפעם הבא.
אולי לעשות תזכורות באייפון לכל התאריכים החשובים?
אולי את תזכירי יום, יומיים לפני?

אני יודעת שזה לא כזה רומנטי, אבל עם גבר שלא יודעה מה
זה חגיגת יומהולדת אולי זה הכי טוב שתקבלי?(לפחות בהתחלה)

בן זוגך גדל אחרת. אין לו כוונה לפגוע בך, השאלה אם
תמצאו ביחד פתרון לעניין שיספק את שניכם. גם פרח אחד
או משהו קטן יכול להיות מחמם לב.

רומיM

New member
אני יודעת

הבעיה היא לא שהוא לא זוכר אתה תאריך, הבעיה היא שהוא לא עושה בו שום דבר....... זה קשה לי. אני מודה, ביום ההולדת אני אדם חומרי ואני מעדיפה שוקולד או פרח מאשר כלום...... מודה!
זה סתם יצר אצלי טינה אחרי שאני הלכתי לקנות לו ארנק טוב....... אני מניחה שאני צריכה להתגבר על זה

למעלה