אולטימט ווריאור

פוש מהיר מדי??????????

170 ומשהו ניצחונות עד שהוא השיג ת´חגורה, זה מהיר???? דבר שני - רק 3 תרגילים??????? כנראה שבאמת לא ראית הרבה WVW לפני כמה שנים טובות

hirshfe

New member
כן

הוא לא עשה כלום לפני שהוא הגיע לWCW לא הגיע לו לנצח 170 קרבות ללא הפסד לא הגיע לו לזכות בתואר לפני שהוא ראה את אורות כמה פעמים (הכוונה להפסיד)

hirshfe

New member
ביג רד משין

קרא לי עופר
והוא היה פופלארי תבדוק את פיוד שלו על תואר הבין יבשתי נגד ריק רוד. משם התחילו ממש לאהוד אותו, למרות שאני טוען שהקהל עודד אותו יוצר רק בגלל שהם אהבו לשנוא את ריק רוד. בעצם מי לא אהב לשנוא אותו בהזמנדות זאת נקרא גם להאנטר הארסט המסלי אני אוהב לשנוא אותך תחזור להיותר רע, כי אני שונא לאהוב אותך

hirshfe

New member
ועוד משהו

הנקי טוניק מן, היה אלוף בין יבשתי גדול, לא סתם הוא החזיק את תואר מעל שנה. יקירי יש לך בעיה קטנה, ואני לא מתכוון להעליב, אתה שופט מתאבקים של עבר לפי דרישות של קהל ממתאבקים היום. הונקי טונקי מן סיפק בדיוק ואף יותר את מה שרצו ממתאבק באותה תקופה

hirshfe

New member
הטייקר לא הספיק

"להרוג" את אולטימייט וריוור, הוא ברח לפני שזה קרה. פשוט הוא לא רצה להפסיד לNONAMק, כמו שהטייקר, היה יחסית באותה התקופה

עופר וכולם.....

הניק שלי לא קשור לקיין בכלל. מקור הניק שלי הוא : בחולצה או טי שרט החדש/ה של טייקר שמצויר "שטן" גדול מקדימה, אז מאחורה כתוב BIG RED EVIL DEVIL, משם נובע הניק שלי.

אפשר גם ככה .....

ראיתי במקום כלשהו שכתוב ככה. נכון שהאליפות נראת טוב על האופנוע ?

רגע רגע רגע ...................

כאילו פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ? הניק שלי הוא מן סוג כזה של תאור של מישהו במקרה הזה זה של ה"שטן", ואני מפרש לכם בעברית איך זה "גדול אדום רע השטן" כאילו שהוא בלה בלה בלה והשטן. זה כמו שאומרים "הוא הגדול הוא הטוב מכולם הוא ........(תחליטו לבד)" אני מבין אותכם ויודע טוב מאוד שבישראל חם מאוד ולמוח איך כוח לעבוד שעות נוספות, אבל בכל זאת תתאמצו.

Double G 007

New member
פחחחחחח

רק תיקנו לך את הטעות, קוראים לטייקר Big Evil Red Devil לא Big Red Evil Devil זה כמו שתגיד Stone Steve Cold Austin

hirshfe

New member
הכל התחיל ממני

שבטעות קראתי לי בביג רד משין ולא ביג דביל רד אביל או ביג דביל רד אוויל, זה לא משנה פשוט אצלי זה עדין אטומטי ביג רד אז ההמשך משין אני מתנצל על הטעות שלי

למעלה