אולטימט ווריאור

the Rain

New member
אחד המתאבקים הכי איטים שראיתי

הקרבות שלו היו רק בשביל שהוא יחשמל את הקהל עם איזה מבט או עם איזה ניפנוף יד או מכה פשוט אבל מחשמלת את האווירה בעצם אין לו כמעט יכולת האהבקות

R a v e n

New member
צודק ב100%

אני חושב שהוא היה כמו שאומרים Overhyped ,הקרבות שלו לא היו יותר מ5 דקות. יותר גרוע מגולדברג , אפס יכולת האהבקות

hirshfe

New member
נאלץ להסכים

לא היה לא את זה לא בזירה, וגם לא באיונות. תעלומה גדולה בשבילי איך הוא היה כל כך פופלארי

כן.........

איזה תרגילים מיווחדים כבר היו לו ? רץ מהחבלים לחבלים מפיל את המתאבק? כל מתאבק עושה את זה לא רק הוא, או שרץ מהחבלים קופץ על מתאבק ומפיל אותו ? שטויות אנדרטייקר עושה את זה הכי יפה. או שהוא מרים מתאבקים בשתי הידיים ? בילי גאן אלברט ביג שואו בריטיש בולדוג ז"ל אנדרטייקר קיין עשו את זה ביג דיל איזה תרגיל. וזה נכון הוא היה רק בשביל לחשמל את הקהל הוא היה נעמד ליד החבלים ומשתגע שם. בגלל זה המתאבק הזה לא הזיק מעמד לתקופה ארוכה ב 96 ב WWF וגם ב WCW ב 98 99. והירשף, המתאבק הזה לא היה פופולארי בכלל רק אחרי שהוא התחיל להסתובב בחבורה של הוגן הוא התחיל להיות פופולארי ולפני זה הוא היה סתם אלוף בין יבשתי מסכן כמו הונקי טונק מן והיה נשאר ככה עם לא היה מצטרף להוגן.

אתם נורמליים? גולדברג לא יודע??

עוד מעט גם תגידו שTRIPLE H וסטיינר לא יודעים לעשות כלום. הוא עשה כל מה שאמרו לו לעשות ,וזה אומר לנצח כל קרב ב2 דקות. מי שיסתכל קצת על הקרבות שלו יוכל לראות שם צו´קסלאם (פעמיים מול סקוט הול) וג´קהמר חלק על גיינט!! ותרגילי כוח אחרים ששום מתאבק לא עשה, אז אל תדברו שטויות!!!!!!!!! אלק לא יודע להיתאבק, אולי הכישורי מיקרופון שלו לא היו משהו, אבל להיתאבק הוא ידע וN מה לעשות!!

hirshfe

New member
לדולדברג יש קהל

חתוי חצי שחולה עליו וחצי ששונא אותן, אין ביננים. אין שייך לאסכולה שלא אוהבת אותו הגישה שלו להאבקות, הפוש המהיר מידי שהוא קיבל, וזה שהוא הראה רק שלושה תרגילים, שאמנם הוא ביצע אותם מפלא, אבל היו לו רק שלושה תרגילים. וכן אני יודע שמל DDP הוא עמד על ידים וקפץ, שמענו. עדין אני לא אוהב אותו

למעלה