אולה אמיגוס!

Ripelll

New member
עינתתתתתתתתת!!!!!

בטח שזוכרים אותך!!!! ממצב??? אנגליה? מה נסגר? איך הגעת לשם? ולמה? ובקשר לשאלתך, העונה ה2 מתחילה ביום ראשון!!!!! התגעגעתי!!!

bigmomentom

New member
אדווה

נסעתי לשליחות לחצי שנה בלונדון ומדהים פה אבל חסרה לי הרבלדמאניה! התגעגעתי גם

Ripelll

New member
איזה כייף!!!

למרות שאת בטח מזה מתגעגעת לארץ, למשפחה ולחברים... כן.. וגם לרבלדה...

bigmomentom

New member
וואי חולה על התמונה ששמת!

תודה אדווה- אני מתה על התמונה הזאת עם אנהי במראה הבריג'יט בארדו המהמם. יו כמה חסר לי הפורום ורבלדה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifעינת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברור שזוכרים אותך!! אוסאה, מלכת הסרטונים שלנו
איך נשכח???
התגעגעתי
פתאום החלטת לטוס לאנגליה? למה? ואיך שם? בקשר לרבלדה- את עדיין יכולה לראות סרטונים
בכל אופן.. תהני מלא! ותחזרי מויי פרונטו
איזה כיף לשמוע ממך סוף סוף...

bigmomentom

New member
נעמה

התגעגעתי המון ולצערי מאז שטסתי לא ממש היתה לי גישה לאינטרנט עד היום בגלל זה נעלמתי בפתאומיות. אז חודשיים הייתי מנותקת מכל מה שקשור לרבלדה וזה כולל גם סירטונים. אבל נחמד לי לרפרף על הפורום ולקרוא את ההודעות שלכם. מתגעגעת

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifועכשיו יש לך אינטרנט תמיד?

תבואי לבקר אותנו מידיי פעם?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאויי.. באמת באסה:|..אבל לא נורא

את באנגליה!! תעשי חיים!!!
אנחנו נחכה לך פה עד שתחזרי:]

עינת!!!!!!!!!!!!מה המצב????????

יאאא מאמי לפני כמה זמן שלחתי הודעה לאן נעלמת ולא ענו! חחח נבהלתייי זוכרת אותי??? התגעגעתיייייייייי עם מי את באנגליה????? עושה חיים?אני עוד 9 ימים על מדים!!!

bigmomentom

New member
הילושששששששששש

התגעגעתי! בטח שאני זוכרת!-בזכות האתר המדהים שלך התחילה האובססיה שלי לרבלדה! עוד 9 ימים, שיהיה בהצלחה אבל מה יהיה על האתר הכי שווה של רבלדה? מקווה שיהיה לך שרות קל ומהנה, תהני מהצבא כי זו חוויה של פעם בחיים

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif איזה כיף לשמוע ממך!!

חחחח... כן האתר.. עבר עליו הרבה...פרצו אליו אבל הוא בסדר עכשיו
חח אל תדאגי לו יש לנו 4 מנהלות מקסימות שאני בטוחה שיעשו את העבודה כמו שצריך!!! אז שנייה עם מי את באנגליה?אני מקנאהההה בך!!!!!!!! תודה רבה
מקווה שיעבור טוב!

bigmomentom

New member
הבינלאומית רוצחת את המקסיקנית!!

אחרי שקראתי את התגובות שלכם לפרקים שמשודרים בארץ הבנתי שעורכי הגירסה הבינלאומית החליטו לזיין ת'צורה של הגירסה המקסיקנית. אשכרה כל קטעי הבשר של סוף העונה נשארו על ריצפת חדר העריכה- קה הורור! אני ממליצה לכם לגשת לדפים הראשונים של הפורום מיום עליתו בתפוז כי שם העליתי את כל הסירטונים מהפרקים האחרונים של העונה הראשונה במלואם כפי ששודרו בגירסה המקסיקנית. כל מה שלקחו ממכם בכוח נמצא ממש פה בפורום הזה. תהנו! נ.ב לילך והדס, הדיונים שלכן בפרקים היומיים פשוט שפכו אותי מצחוק-תמשיכו כך!

soy rebelde

New member
כן..

פשוט נורא מה שעושים לנו עם הפרקים
ואני שמחה שאת נהנית חחח

osh360

New member
היי מאמי..

מה קורה? איך את יכולה בלי רבלדה ועוד חצי שנה באנגליה?! חח..סתם תהני מאמי..ונעדכן אותך שתחזרי..

יאאא, עינת../images/Emo24.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ברור שזוכרים אותך, את מלכת הסירטונים הבלתי מעורערת

חניניתה

New member
עינתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

יאאאאאאא איזה כיף לשמוע ממך!!!! התגעגעתייייי!!! בינתיים עד שתחזרי לארץ תתעדכני עם סירטונים!! העונה השניה תתחיל אצלנו ביום שני! אני מתגעגעת אליךךךךךךך אני מאוד מקווה שאת נהנת שם!

ג ב ש ו ש

New member
עינתתתת../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

יאאא איזה כייף לשמוע ממך... כמה התגעגעתי אלייךך ולשירשורים המדהימים שהיית עושה
מקווה שתחזרי כמה שיותר מהר את מאוד חסרה פה
תמיד נחכה לך וברור שלא שכחנו אותך
אוהבב.. גבי

Pollitaaaaaaa

New member
עינתוששששששששששששששש=]

מאמי אני מתגעגעת אלייך ה=מ=ו=ן=] תהיני באנגליה! ואנחנו מבטיחים לעדכן אותך בכל דבר שקורה =] אוהבת אותך המון המון ספרי איך שמה? מה ראית? ולמה נסעתתתתתתתתתת??????? =] מתגעגעת אליךךךךךךךךךךךךך ה=מ=ו=נ=י=ם שאי אפשר לתאררר =]
ב-ס-ו-ש =]

למעלה