אולה אמיגוס!

bigmomentom

New member
אולה אמיגוס!

מה המצב מורדים יקרים? האם מישהו מכם עוד זוכר אותי? טוב נעלמתי די בפתאומיות מהפורום לפני חודשיים כי טסתי לחו"ל. אני באנגליה לחצי שנה ואלוהים יעזור לי אין פה רבלדה. קשה, קשה ,ק ש ה !!!!!!!!!!! התגעגעתי לפורום ולסדרה אבל אני רואה עכשיו שהחבר'ה הטובים עדיין שומרים אמונים לפורום המהמם הזה ונחמד היה לקרוא קצת על הפרקים בארץ (יאללה מתי סוף עונה 1 בארץ כבר?-אוטוטו...) טוב אני אחזור לפורום כשאני אחזור לארץ כשכבר תהיו עמוק עמוק בתוך העונה השניה (בהנחה שהעונה השניה תתחיל ישר אחרי שתיגמר עונה 1) אז תמשיכו למרוד ולהנות! יאללה אדיוס

soy rebelde

New member
עינתייייייי!!

עינתי מתוקה, ככה טסת לחו"ל בלי להגיד??
מה שלומך? איך בלונדון? עושה חיים?
כמה זמן לא שמענו ממך... אני מתגעגעת המון ומקווה שתהני ותחזרי אלינו.. עוד יומיים מסתיימת העונה השנייה כאן בארץ.. היית חסרה בדיונים על ה"שאיבות" של מיה ומיגל
שולחת לך המון
ו
לילך

bigmomentom

New member
מושלמת אחת

אני רואה שאת ממשיכה להשקיע בגיזרת הסירטונים-respect לא ראיתי רבלדה חודשיים וזה כ"כ חסר לי.... התגעגעתי המון

soy rebelde

New member
וואו את לא יודעת

כמה כיף לי לשמוע ממך, באמת!! יש כל כך הרבה דברים חדשים על רבלדה.. את כ"כ תהני כשתחזרי להשלים את הכל.. עוד מעט קנקון האגדית, שתיארת אותה כמדהימה, אין לי כבר סבלנות לזה..
העיקר שתעשי חיים ותשמרי על עצמך!!

bigmomentom

New member
לילכי help

מה קורה עם הלהקה במקסיקו? תני קצת עידכונים על החיים הפרטיים שלהם. האם דולסה עדיין עם ממו או שחזרה לפונצ'ו? האם אנהי עדיין עם דרק? האם מדברים על הופעה בארץ בקיצור מה קורה עם החבר'ה במציאות? אני צריכה השלמת חוסרים של חודשיים please

soy rebelde

New member
הנה עידכונים ../images/Emo26.gif

מה קורה עם הלהקה במקסיקו? בסדר גמור, גורפת פרסים כל הזמן! תני קצת עידכונים על החיים הפרטיים שלהם. האם דולסה עדיין עם ממו או שחזרה לפונצ'ו? דולסה עם ממו האם אנהי עדיין עם דרק? הם כבר לא ביחד האם מדברים על הופעה בארץ- עדיין לא
אבל היום שמו פוסטר שלהם במעריב לנוער
ומתכוננת עונה שלישית!! וגם סרט.. ולודסה יש היום יומולדת
תסתכלי על הפוסטרים של העיתון שיצא היום שויקוש שמה..פונצ'ו מדהים!!

bigmomentom

New member
גראסייאס אין כמוך!

כן אני חופרת קצת עכשיו בפורום כדי להשלים קצת פערים ולראות קצת תמונות. לגבי העונה השניה ביקשתי שיקליטו לי אז אני יעשה השלמת פערים כשאני חוזרת לארץ אני מתגעגעת כל כך...

bigmomentom

New member
נהנית מאוד!

לונדון, נו מי כמוך יודעת... ראיתי את התמונות של פונצ'ו ואני צריכה החייאה
תגידי יש לו מישהי או שהוא עדיין לבד? אני שוקלת לטוס למקסיקו ולסייע לו בנידון

soy rebelde

New member
חחחחח

אני בטוחה שאת מאד נהנית
would you like cup of tea?
כן, התמונות שלו מדהימות..קבלי עוד אחת
והוא עדיין פנוי, מחכה לך בשדה התעופה

soy rebelde

New member
לא נורא, כשתחזרי תורידי..

יש אותו גם ברפיד
אגב, מה שלום המחשב שלך? קנית חדש?

bigmomentom

New member
אני בדרך....

מה זה הדבר הזה? he is killing me softly אמאל'ה איזה מושלמי!!!

soy rebelde

New member
כן מדהים! ../images/Emo99.gif

נסעת לשם עם קבוצה? יש לך זמן לטייל או שאתם כל הזמן עסוקים? מתי תהיה לך שוב גישה לאינטרנט?

bigmomentom

New member
אז ככה

נסעתי לשליחות מטעם הסוכנות היהודית ואני עובדת עם חבר'ה שרוצים לעלות לישראל. אחלה חבר'ה אחלה מקום אני מטיילת המון ואין לי אינטרנט. כשאני אחזור לארץ אני אחזור גם לפורום. ולא עוד לא קניתי מחשב כי טסתי. נתארגן על זה כשאני אחזור ארצה.

soy rebelde

New member
איזה יופי!!

אני שמחה שאת נהנית, ובטח מכירה הרבה אנשים חדשים! מתי בערך התאריך שאת חוזרת? ויש לך שם מקלדת בעברית? בדרך מוסיפה לך תמונה של אנהי

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo24.gifהיי מה שלומך?../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

אני זוכרת אותך איזה באסה שאין רבלדה מקווה שאת נהנת באנגליה ותנצלי את הימים האלו כי הזמן טס כן והעונה השניה תתחיל לאחר העונה הראשונה

bigmomentom

New member
מה המצב מור?

מקווה שאת בכוננות על לקראת הפרקים השווים של קנקון! התגעגעתי

ooOMoRoShOoo

New member
גם אני ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

חחח אני מחכה להם בקוצר רוח

למעלה