אוכפים

oldenburg

New member
אוכפים

ביקרתי באתר סוס וחיפשתי אוכפים, נכנסתי לאוכפי אינגליש וגם ווסטרן... למה אוכפי הווסטרן כל כך יקרים?!?!!?
האינגליש פחות יקרים... אבל מה ההבדל?...
8000, לא מוגזם קצת?...
(לאוכף ווסטרן) חחח... ומצאתי הודיים ב-500 ש"ח...

ת'אמת, אין לי מושג....../images/Emo79.gif

אולי, בגלל שהם יותר גדולים?? חבר'ה לא לצחוק, אני לא מתמצאת.... |ינשוף||חזיר|

תשובה נכונה.

מה גם שעל הרבה אוכפי ווסטרן תוכל למצוא איתורים וכל מיני חריטות וזה, מה שעלה את המחיר.

narretrulz

New member
חחח לשים את הרשימה?

זה יציף את הפורום וחבל...את קנית מליוניםםםם חחחחח אבל שיהיה בכיףףף אם הייתי טס לבלגיה עם ההורים והם היו נותנים לי לקנות כמו שנתנו לך הייתי חוזר עם כל החנות..

OHIO

New member
ראסמיי!!

היא קנתה מעט!! אם ההורים היו מרשים לי לקנות כל מה שבא לי הייתי חוזרת עם כל הציוד בחנות כפול שתיים!!

הם יקרים מה לעשות?

אני מציאה לך לקנות אוכף מיד שניה בכל התחרויות ווסטרן יש דוכן של יד שניה לכי לשמה תראי אוכפים ממש בזול. וגם הז עולה הרבה בגלל העור. הוא עלה הרבה אז צריך למכור אותם גם בהרבה.

oldenburg

New member
תודה על התשובות...

לא רציתי לפתוח נושא חדש אז תדעו שיש היום ב-6 בערב תוכנית על סי בסקוויט... על סוס מרוצים הזה... אני אסתכל בטוח ^-^

איזה פשושי~~~~~~~~

לעזאזל הוא מזכיר כל כך את בראוני!!! חחח הפרצוץ!!! הפוני!!! זה הרג אותי

Vintage Queen

New member
הסוס מדהים!!! והסרט עוד יותר!!!

כולם חייבם לראות!!!!! אין אותו בהרבה בתי קולנוע אבל אתם חייבים לחפש אם מישהו רוצה להיפגש לראות תסרט אז אני אשמח למה אני מתה לראות אותו שוב!!!!!!! הסרט באמת מדהים הצילומים שם חבל על הזמן...המירוצים והסוסים סרט כלבבי! פחחח

oldenburg

New member
אני מחכה בקוצר רוח לדי וי די...

אני מעדיפה להסתכל בדי וי די... וההתוכנית הייתה מהממת!!! ואלה סוסי תורוברד... אגב, מישהו יודע אם יש פרוש לשם סיביסקיט?...(נראה כי זה לקוח מאיזו שפה אחרת ושזה מסמל משהו...
)

למעלה