אוכפים וסוסים

אבו-דני

New member
אוכפים וסוסים

--- אוכף בעיקרון נועד להגדיל את שטח הפנים של לחץ משקל הרוכב על גב הסוס כך שהמשקל יתפזר על הגב ויקל על הסוס. אבל אליה וקוץ בה, הרוכב מאבד את הקשר והרגשה עם הסוס שרק מי שרכב ללא אוכף יודע על מה מדובר. לטובת העניין של פיזור המשקל אך עם "קשר קרוב" עם הסוס נמצא אוכף מיוחד....ועל כך בלינק המצורף.

אבו-דני

New member
ועוד משהו הקשור לפורום...

--- עד כמה שידי משגת (אבנר אתה יכול לכתוב בעברית בבקשה...) זהו פורום סוסים, של אנשים אוהבי סוסים, כאשר סוסים הם כל עולמם, שיחליפו דיעות ורעיונות באשר לדבר שעבורם הוא טעם החיים, בעבורו הם מקדישים את מירב מרצם וזמנם...ומה רואות עיניי? (בעברית ולא בארמית) מצבור של אנשים צעירים שאוהבים בעיקר את עצמם שסוסים עבורם אופנה של "אני עשיתי"... "אני הלכתי"... "אני שייך" כמו ההורים שלהם אלא מה?

אבו-דני...............

אתה שם לב שאתה כותב דברים ואף אחד לא מבין מה אתה כותב...... אתה לא יכול לכתוב כמו בן אדם? אתה כותב דברים מוזרים ועוד אחרי זה מצפה שאנחנו נבין אותך........................ אז תנסה לכתוב יותר נורמלי..... כי אף אחד לא מבין מה אתה רוצה!

zohark

New member
כנס, בעצם כנסו כולם

אתה מנהל פורום והרי זה ברור שתתחיל פה עכשיו מריבה, הרי שכמעט וכל אנשי הפורום, למעט מעטים מאוד, אוהבים סוסים, וזהו כל עולמם (או אצל חלקם לפחות רובו), ואנחנו מחליפים דעותורעיונות בקשר לסוסים. וכן, אנחנו משקיעים בהם את רוב המרץ והזמן שיש לנו,עכשיו לא אכפת לי מה רואות עיניך כי אתהכנראה עיוור!כי כמעט כל אנשי הפורום הם כמוני ולא מתייחסים לסוסים כאל אופנה שהם "עשו גם את זה" כי אם זה היה ככה אנשים לא היו מתעסקים עם החייה הזאת למעלה מ5 או 6 או 14.5 שנים (כמוני-כל החיים שלי מהרגע שנולדתי) הרי "אני עשיתי" אפשר להגיד אחרי חצי שנה לא?! ומה אתה מקשר להורים שלנו אה? מה אתה מתחיל להכניס לנו פוליטיקה לפורום? אני בטוח שתמצא לך פורומים אחרים לדבר על זה כי בפורום הזה אנשים רוצים לדבר על ס-ו-ס-י-ם!!!

לצערי יש גרעין אמת בדבריו של אבנר..

- אבו דני מדבר באידיש (ניראה לי), לכן, מומלץ לקרוא את דבריו עם מילון אבן שושן
. ברצינות- אבנר מדבר בשפה העיברית.
- לצערי בפורום אנו מדברים יותר על אנשים מאשר על סוסים ואת זה צריך לשנות, לא משנה מי ייבחר למנהל, המצב הנוחכי לא יישאר!

אבל זה לא "אופנה חולפת" בשבילנו....

כפי שאבו-דני אומר... זה כל החיים שלנו והוא לא צריך לרדת עלינו ככה...! והוא עוד מבוגר! אני חושבת שצריך למצוא מנהל אחר שיחליף אותו אם הוא מדבר ככה עם אנשי הפורום... וזה גם מעיד שהוא לא אוהב סוסים מספיק! אבו-דני......... מי אתה חושב שאתה מדבר אלינו ככה????? מאיפה יש לך את החוצפה עוד להכניס את ההורים שלנו לעניין ולהעליב אותנו ואותם?? מי איתי על להחליף גם את אבו-דני????

shaililo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif

את צודקת זה ממש מעליב! כאילו מה נראה לך שאנחנו עושים כאן?

dearanita

New member
גם לדעתי!

רעות את ביקשת מדניאלה להכנס לפורום ולהגיב על ההשמצות על הדרסז אבל משאלה נגמרו כבר אפשר לבקש ממנה להגיב לדבריו של בובו-דני! אולי אישה מבוגרת עם ניסיון חיים בתחום הסוסים תוכל להכניס בו קצת היגיון כי צורת הדיבור המזלזלת שלו אלינו פשוט מ-ע-ל-י-ב-ה!

נכון! אני דיברתי עם דניאלה והיא

אמרה שהיא תכנס לפורום לכתוב קצת מדעותיה! והיא בטח תתעצבן על אבו-דני המפגר שמדבר אל התלמידים שלה ככה! הרי היא בעצמה רוכבת מגיל 9........

dearanita

New member
כל הכבוד רעות! הנה דוגמה למישהי

שבאמת משקיעה בשביל הפורום ומביאה אנשים מקצועיים שיתרמו את חוות דעתם! אבו-דני תקח ממנה דוגמה אישית!

אבו-דני

New member
בעצם גברת נכבדה...

--- ..."והיא בטח תתעצבן על אבו-דני המפגר שמדבר אל התלמידים שלה ככה.." הרי לך דוגמא חיה...זו דמותך וזו שפתך...ככה חונכת

אוי איזה קללה "מפגר".....

נכון שאתה בוכה עכשיו?????? מה כל כך מעליב שאני קוראת לך מפגר?? רק אידיוט יעלב מזה...! טוב נו... מה לעשות??? אתה א-י-ד-י-ו-ט!!

ביוטיהיפה....................

אני חושבת שלא משנה מה הוא כתב וכמה הוא פגע בך הוא לפחות השתמש במילים יפות וסה"כ הוא אדם מבוגר וממך ואת צריכה לכבד אותו (אפילו טיפונת!) ולא משנה כמה הוא מעצבן בעינייך........... תנסי להבהיר לו את הנקודה לשך בצורה יותר נחמדה ומנומסת אי בטוחה שכך הוא יתייחס אלייך יותר ברצינות!

ח ב ו ב ה

New member
ביוטיהיפה

אולי תלמדי לדבר יפה לאנשים בוגרים ממך
אוף עיצבנת אותי מה הקשר בוכֵה עכשיו אם הוא בוכה או לא, לא משנה את העובדה שמתוך קצת כבוד לאדם מבוגר ממך את אמורה לדבר יפה
ולא רק בגלל שהוא מבוגר ממך, אלא בגלל שהוא לא קורא לך אידיוטית, אני חושבת שמגיע לו אותו יחס מצידך...
אני לא מתכוונת פה לשחק אותה איזה טלית שכולה תכלת... אני ממש ממש לא... אבל אני לפחות לא מרשה לעצמי לדבר ככה אל אנשים שמבוגרים ממני בכמה וכמה שנים
קצת כבוד לאנשים... ולא רק למבוגרים ממך... את יודעת... (או שלא:\) ררר...

אבו-דני

New member
ביוטיהיפה

--- לו אינך מרגישה שאת נשוא ההודעה מעלה אין לך צורך בתגובה, ולו משום אלייך היא לא כוונה מכלתחילה... ההודעה כוונה למי שמנבל את ההודעות שלו בקללות לא לעניין ואת בטח יודעת מה סוג הודעותייך הרי הן כתובות כאן. מי שמשתלח כאן בצורה בוטה יודע בדיוק שאליו הכוונה

dearanita

New member
בובו-דני...

אינני מחבב אנשים שהולכים סחור וסחור ואינם מגיעים לנקודה אך הנתי את כוונותיך. אני מכיר באופן אישי את ביוטיהיפה ויודע שיש לה ידע נרחב מאוד בסוסים אולי אפילו עולה על שלך וזלזול בה לא מראה על חוכמה רבה מצידך... חשוב פעמיים לפני שאתה חוזר על טעות כפי שעשית כעת...

אבו-דני

New member
מר קומורובסקי גו'ניור

--- תנוח עלייך דעתך, הדברים בטח לא כוונו אלייך. יודע אני שיש כאן מספיק גולשים שסוסים באמת הם כל עולמם. זהו הפתיח שלי לאמר להם פשוט להתרכז בסוסים ולהתעלם מהזבל שפלש לכאן. ו...עדיין לא ימחקו הודעות של אנשי ריב ומדון כי גם להם מותר לבטא עצמם

למעלה