אוכפים וסוסים

פחחחחח קומורובסקי ג'וניור! חח.....

אהבתי!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet SuGaR

New member
אופנה??

איך אתה מעז??? כל החיים שלי זה סוסים!!!! כל דבר מתקשר לסוסים!!!! כל חלום שלי קשור איכשהו בסוסים!!! ואופנה???? אני מוכנה ללכת עם בגד אחד כל החיים שלי בשביל הסוסים!!!! איך אתה מכליל בכלל? מי שבפורום פה זה אנשים שסוסים זורמים להם בדם, שבכל הזדמנות שהם רק יכולים הם עם סוסים... סוסים בשבילנו זה לא תחביב זה הרבה יותר!!! אולי בשבילך זה תחביב, לצאת לטיול מדי פעם, לא לעשות עבודה רצינית עם הסוס... אנחנו רוצים להגיע למקום- יחד עם הסוס לא עליהם... כמוך.....

dearanita

New member
אתם עדיין לא מבינים?!

מיסטר בובו מנסה לתעתע בכם, לבלבל אותכם, תראו איך הוא פוגע ומעליב את ביוטיהיפה שרק ניסתה לעזור!

פרסה

New member
תפסיקו את הוויכוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם בסדר? בשביל מה התחלתם את הוויכוח? בשביל מה כתבת את ההודעה אם אין לה משהוא שיוכל לעזור? בשביל מה הכנסת את ההורים? בשביל מה כל הקללות? אני מכיר הרבה מאוד אנשים שרוכבים רק בגלל הפוזות. אני לא חושב שמי שישקיע זמן ויכנס לפורום סוסים לא יואב סוסים. אני אישית לא אוהב לרכב אלה בעיקר לטפל מדי פעם אני רוכב אבל פעם בשבוע משהוא כזה או שאני יוצא מדריך ואז זה משחק

אבנר..

אולי יש כאלה בעולם הסוסים, אבל הם יפלו מוקדם, אנשים שבאים למשהו רק כדי להרגיש שייכים לסביבה מסוימת או כדי להרגיש שהם עושים משהו בלבד לי יחזיקו מעמד בעולם שדורש כל כך הרבה מהבן אדם כמו בעולם הסוסים. התחלתי עם הרכיבה כי רציתי לעשות משהו, אבל זה מהר מאוד השתנה, מהר מאוד למדתי לאהוב את הסוסים ואת האנשים באורווה שלי. רק בגלל "אופנה" לא מתמידים במשהו כל כך הרבה זזמן ונותנים כל כך הרבה זמן מכל יום. בשבילי הרכיבה והסוסים זה דבר ראשון הנאה, אחר כך התחייבות. מה לעשות, סוסים הם בעלי חיים שצריכים לעשות הכל בשביליהם. ויש לי בתור רוכבת התחייבות כלפיהם, אם אני לא אאכיל אותם מי יעשה את זה? אם אני לא אנקה להם תתאים מי יעשה את זה? מי שבישבילו זאת רק אופנה לא יקום ב6 בבוקר לפני יום בית ספר ויסע בגשם/רוח וכל מזג אוויר לאורווה כדי להאכיל את הסוסים.

dearanita

New member
בובו-דני...

רוכב שיודע לשבת ישיבה נכונה, כאשר משקלו מפוזר באופן שווה על טבעת השרירים והוא זקוף לא זקוק לאוכף "מיוחד כזה" לדעתי בכל אופן אלו שטויות....

אבו-דני

New member
נועם

--- לו ידעת מה דעתי עלייך היית נראה טוב עם סומק בלחייך שנה תמימה יש משפט ביהדות שבטח לא הגיע לאוזנך.."אל יתהלל חוגר כמפתח".... אתה תשמע עליו כאשר תפסיק להיות עסוק בעצמך.

dearanita

New member
"אל יתהלל חוגר כמפתח"...

פתגם שנאמר על הקרב המפורסם בין דוד לגלית אם אינני טועה..... ואם מישהו פה עסוק בעצמו זה אך ורק אתה אדוני היקר שיכול לטייל בפורומים אחרים למיניהם אבל לא מקדיש מחשבה ולא טיפה לפורום אותו הוא מנהל ואם הוא כבר כותב בו אז זה בארמית כאשר הוא מודע לכך שרכותבים בפורום הם בני נוער שאינם מבינים... ולא אכפת לי שתגיד לי מה דעתך עלי כי היא לא מעניינת אותי ... מעניינת אותי דעתם של אנשים אשר חשובים לי באמת ולא אנשים אותם אני לא מכיר ויושבים מאחורי מסך מחשב מרשים לעצמם להתבטא בצורה מחרידה שכזו...

dearanita

New member
ואם אתה התכוונת אלי כאשר כתבת

שיש פה אנשים שרוכבים בשביל האופנה אז זה פשוט מצחיק... אני אוהב סוסים ומתעסק איתם מאז ומתמיד אני נמצא עם סוסים כל היום... אני גם יכול לומר שאני אוהב סוסים כמו אנשים ובטח שיותר מאנשים כמוך שמרשים לעצמם לזלזל בי בצורה מעליבה כזו...

אוך! נעם!!!

אתה לא קדוש ומותר לאנשים לזלזל בך בדיוק כמו שאתה מזלזל בכולם! אני לא מנסה להעליב זה פשוט מעצבן שאתה וביוטיהיפה מתנהגים כאילו אתם איזה קדושים מעונים...

היא די צודקת!

נועם!...... תנסה לראות את עצמך ממבטם של אחרים יענו....... כמו שאתה ממש מזלזל בו גם הוא בך אז אל תתעצבן עליו כי זה הדדי!...... ויש לך חלק בעיניין.... עכשיו מה דעתכם להפסיק את הריב הזה??? אם אתה אומר שדבריו של אבנר לא משפיעים או מענינים אותך אז למה אתה מגיב?!?! תגובה=התגוננות אני חושבת שאתה לא צריך את זה! באמת שלא! וגם מה שאתה אומר לא מזיזים לאדם מבוגר עם חיים ומשפחה! באמת שלא..... אז תחסכו שניכם בבקשה...........

למעלה