אוכל, רבותי, אוכל.

אבזץ

New member
תודה מותק. אכלתי את כבשה תוהה.

את הזה שהיא המליצה עליו. היה טעים, אגב. תודה, כבשל'ה

naty 1

New member
תוהה

זה טעם קצת שונה מכבשה על האש? ולא הבנתי איך אתה כבר רעב, הצ'ולנט עדיין מפוצץ אותי שלא לדבר על הסביבה... ואל תשכח ד"ש לאברם פוץ. ועוד משו, אל תקרא לי מותק ואל תזיין את אחותי, מותק.

אבזץ

New member
כל אתמול וכל היום חרבנתי את נשמתי.

מה שנראה היה כחוויה חמימה ונעימה (הארוחה) נגמר ועדיין מדיף ריח רע. ולמה לעזאזל אנחנו אמורים לדעת את זה?

i l u v a t a r

New member
שמע אני מבין אתה טעות שלך

אתה פשוט אמרת לעצמך זה בנין "נפעל" ובהטייה בעתיד ברוב הפעלים הנ' נשמטת והצבת את הכלל הזה בחוכמה רבה גם בשורש נ.ס.ע וזה לא אשמתך שאיזה אחד החליט שבזה דווקא הנ' כן נשארת אני איתך! ליסוע!!

אבזץ

New member
יקירי, אפשר כך ואפשר כך.

וטיעוני האקדמיה מעניינים לי ת'תחת... במחילה בכבודם שימצאו מילה עברית לאקדמיה. כך או אחרת, כדאי שתקראו דעת מומחה.

naty 1

New member
אפשי ואפשי

הלכה ואין מורין כן. דרך אגב בקשר ל"מקנאה" ו"מקנאת" באתר הנ"ל. מעניין איך צריך לומר דתיה או דתית? נרלי יש בעניין מחלוקת סמויה בין הדתיות לחילוניות ומעניינים ת'חת משמע בעברית נקייה שלא לומר צחה מעניינים מאד, הלא כן? וד"ש לאברם מסרת בסוף?

אבזץ

New member
אפשר גם כך וגם כך. אין זה דומה.

דתיה היא האישה הדתיה. האישה הגרמניה, הצרפתיה (משמש לתיאור תכונה של בן אדם או כשם עצם ). והשפה, למשל, היא דתית/ צרפתית/ ערבית /עברית /יהודית וכו' (שם תואר לעצמים). והעיקר ששניהם שמות תואר נקביים. מזל טוב, אפשר לעשות קידוש. ולסיכום, יהודיה מדברת יהודית, צרפתיה מדברת צרפתית, ואבזציה מדברת אבזצית.

אבזץ

New member
הבה נפתח את זה לדיון - אחת ולתמיד!

מה לעזאזל אתה רוצה, ולמה אתה חושב שאנו אמורים להבין זאת? אחי, דבר ברור. ישנן סדנאות (סדנות, אפרופו אקדמיה) טובות לדיבוב. דבר חזק, דבר!

מחממנוע

New member
דבר חלש

זו סה"כ פרסומת, שעברה באותו רגע על המרקע אחת שתיים, שתיים שתיים

אבזץ

New member
ושוב נשאלת השאלה:

למה אתה חושב שמישהו יבין אותך? ואגב, אין זו הפעם הראשונה שאתה מתקשר עם אלוהים... ראה הוזהרת!

למעלה