אוכל, רבותי, אוכל.

אבזץ

New member
אוכל, רבותי, אוכל.

עקב הוראת פיקוד העורף (לא לצאת מהבית), עקב תקופת הטילים ועקב התקפת המבחנים אני רעב גוסס מת. למישהו יש המלצות טובות על מסעדות המשלחות אוכל עד הבית באיזור ר"ג? בא לי סיני. יש? *פיצה זה לא אוכל. **העניין דחוף בתכלית, בגדר פיקוח נפש. תודה מראש ובתיאבון.

RIVER

אחלה מסעדה, אחלה אוכל. אני נורא אוהבת את האטריות שלהם. גם הסושי טעים, למרות שאהבתי רק את הצמחוני. http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=2603

המצב קשה...

אי אפשר לסוע לוטרינר. אי אפשר ללכת לקנות בגדים. אי אפשר לסוע לקנות לחם קל. אי אפשר לסוע להופעה של אביב גפן (שכנראה בוטלה). אי אפשר ללכת בפסטיבל בכרמיאל (הוא בוטל\נדחה). אי אפשר לסוע למרכז (אין רכבות! ינעל העולם). בלעס! לא ידעתי שיש הוראות לא לצאת מהבית במרכז
אני מניחה שאם כך, לא יהיו משלוחים....לא?

אבזץ

New member
הרגעי מותק, בינתיים אפשי ואפשי.

אני סתם מצחקק. ויטרינר על שום מה? התחלת לנבוח? ההוראות הן בגדר כיסוי תחת - שלא יגידו לא אמרנו. אין הוראות מפורשות להיסגר בבתים, בינתיים. לפחות לא לתושבי איזור המרכז. אין רכבות?

אני עדיין לא כלבה (נו, רק קצת ../images/Emo3.gif)

אני צריכה להביא לדני (DENI) כדור נגד תולעים (חחח זה פתאום נשמע לי משעשע). בסוף עוד יגיעו אליכםן, אהה?...סתם..חלילה! והרכבות מצפון לבינימינה הופסקו
ואני גרה במושב ליד כרמיאל...בעייתי משהו.

אבזץ

New member
מושב ליד כרמיאל...

כאילו שכרמיאל לא מספיק רחוקה. אלוהים ישמרינו ויצילינו. גילון או זה שמולו? שכחתי את שמו (הם לא דתיים בכלל). אכן בעייתי, ושיהיה בריא אינשאללה.

קרוב לגילון..

(התכוונת לצורית?) ואני גרה באחיהוד. וזה מושב דתי. דני היא נקבה נקבתית

אי אפשר לסוע, אפשר לנסוע!!!!!!!

יופי, ככה יותר טוב.. סתם כדי שבפעם הבאה לא יהיו לך פאדיחות!

אבזץ

New member
נראה לי שאפשר גם כך וגם כך.

מצטער, אך עברו כמה שנים מהבגרות שלי. אדרבא, יקום בר-סמכא ויכריע. ופאדיחות בתחת שלי.... מי שלא טועה - מת.

naty 1

New member
מי שטועה

לא מת שנאמר טעות לעולם חוזרת ומה זה החרט'ה הזה אפשר "ליסוע" ? תמהני עליך ואל תשכח ד"ש לאברם פוץ ואברם גרנט

אבזץ

New member
טעות לעולם חוזר

והמשמעות המקורית היא: הטועה לעולם יכול לחזור בו (וראוי שיחזור בו). ולגבי הנוסע, אין לי סימוכין, אך זכרוני הוא כלי שאני לא ממהר לזלזל בו (אוי , הצניעות). ושוב, לדעתי, אפשי ואפשי, גם לנסוע וגם ליסוע. שניהם יגיעו באותה השעה.

מחממנוע

New member
מה דינה של הנ הנעלמת?

כמו להתננחל, חונננו אבינו, חונננו וענננו, כי אין בננו מענשים

naty 1

New member
הם יגיעו

באותה שעה אבל לא לאותו מקום אמרה שפרה המורה ללשון וראית התחילו לחשוב שאני הומו ידעתי שאני יותר מדי מסתובב איתך

טעות לעולם חוזרת...טעות=נקבה.

לאליעזר בן יהודה יש מזל שמת לפני שגילה את הפורום הזה!

אבזץ

New member
לצחוק או לבכות...???

אם תקראי את הודעתי שוב, אולי תביני למה לפעמים כדאי לשתוק.

ינעל העולם ../images/Emo46.gif

התעוררתי לפנות בוקר מהפיצוצים. אוף! ישנתי כל-כך טוב. ועכשיו משעמם לי!!! כולםן ישנות, אין אף אחד במסן\אייס, אין שום דבר מעניין בטלויזיה או במחשב.. שיעמום! ובנוסף לכל, הייתי אמורה לנסוע היום לסופרלנד (או שאולי ללונה פארק?), וזה כבר לא רלונטי בגלל המצב.

naty 1

New member
תנסה את

הג'ירף. לא זול אבל שווה כל פרוטה. הסיני הכי טוב שיש. יש גם עם לבן.

למעלה