עקב הוראת פיקוד העורף (לא לצאת מהבית), עקב תקופת הטילים ועקב התקפת המבחנים אני רעב גוסס מת. למישהו יש המלצות טובות על מסעדות המשלחות אוכל עד הבית באיזור ר"ג? בא לי סיני. יש? *פיצה זה לא אוכל. **העניין דחוף בתכלית, בגדר פיקוח נפש. תודה מראש ובתיאבון.
אחלה מסעדה, אחלה אוכל. אני נורא אוהבת את האטריות שלהם. גם הסושי טעים, למרות שאהבתי רק את הצמחוני. http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=2603
אי אפשר לסוע לוטרינר. אי אפשר ללכת לקנות בגדים. אי אפשר לסוע לקנות לחם קל. אי אפשר לסוע להופעה של אביב גפן (שכנראה בוטלה). אי אפשר ללכת בפסטיבל בכרמיאל (הוא בוטל\נדחה). אי אפשר לסוע למרכז (אין רכבות! ינעל העולם). בלעס! לא ידעתי שיש הוראות לא לצאת מהבית במרכז
אני סתם מצחקק. ויטרינר על שום מה? התחלת לנבוח? ההוראות הן בגדר כיסוי תחת - שלא יגידו לא אמרנו. אין הוראות מפורשות להיסגר בבתים, בינתיים. לפחות לא לתושבי איזור המרכז. אין רכבות?
והמשמעות המקורית היא: הטועה לעולם יכול לחזור בו (וראוי שיחזור בו). ולגבי הנוסע, אין לי סימוכין, אך זכרוני הוא כלי שאני לא ממהר לזלזל בו (אוי , הצניעות). ושוב, לדעתי, אפשי ואפשי, גם לנסוע וגם ליסוע. שניהם יגיעו באותה השעה.
התעוררתי לפנות בוקר מהפיצוצים. אוף! ישנתי כל-כך טוב. ועכשיו משעמם לי!!! כולםן ישנות, אין אף אחד במסן\אייס, אין שום דבר מעניין בטלויזיה או במחשב.. שיעמום! ובנוסף לכל, הייתי אמורה לנסוע היום לסופרלנד (או שאולי ללונה פארק?), וזה כבר לא רלונטי בגלל המצב.