אוכל לפני האימון.

אוכל לפני האימון.

כמה זמן לפני האימון לא לאכול? כל אחד אומר לי משהו שונה. יש דיעה אחידה בעניין?

איקו

New member
תעשה כמוני שעתיים לפני האימון

לא יותר מבגלה או פרוסה עם גבינה . שתייה כמה שיותר במשך היום. לימונדה עם נענע וסוכר מוסיף אנרגיה .

Wing Chan

New member
פייי איזה מסודר

הממ בכול מקרה אני: לפני אימון- קצת מקרוני\ספגטי\בלה בלה תקראו לזה איך שתקראו לזה, אבל לא הרבה, עם קצת איזה רסק עגבניות כזה מקופסא או משהו (סתם כי כול האחרים מגעילים תחת
) אחרי אימון- ארוחה פחות או יותר מלאה. עם בשר, הכוונה.

לא כל כך הבנתי משהו בדבריך

מה זאת אומרת לפי השיטה שאני מתאמן? אם אני מתאמן בקראטה או בג'ודו או נינג'יצו או אייקידו או קונגפו או כל דבר אחר זה לא אמור להיות אותו זמן של לפני האימון?

לא יודע.

בטאי-צ'י אומרים לא לאכול כבד "שעה-שעתיים" לפני האימון, אבל ההגדרה של "כבד" כנראה די אישית כי ראיתי אנשים אוכלים מנת פלאפל (עם תוספות והכל) חצי-שעה לפני אימון ואומרים שזה לא מפריע להם. לא יודע איך זה בשיטות אחרות, אני מניח שהמורה שלך יודע איך זה אצלכם. עקרונית, שאלות לגבי האימון שלך הן שאלות שכדאי תמיד להפנות קודם-כל למורה שלך. נכון שהוא לא תמיד פנוי, אבל הקשר איתו הוא דבר שצריך להיבנות - לאט-לאט, לאורך זמן, אבל להיבנות! שאלות על האימון, על כושר, גמישות, אוכל וכו', הן חלק מבניית הקשר שלך עם המורה. השאלות מראות לו כמה אתה רציני, מה מענין אותך, מה הוא לא מעביר בשיעורים, והכי חשוב: הן מראות לו שלמישהו חשוב מהחומר שהוא מעביר, שלא באים סתם להעביר את הזמן. זה חשוב גם לו וגם לך. (הוא אמור לא רק לענות, אלא גם לבדוק מה עשית עם התשובה; כבר ראיתי את מאסטר וונג פו-לאי, בגשקואים שלנו, עונה לשאלה של תלמיד: "תיזכר מה אמרתי לך בשנה שעברה". התלמיד בד"כ בשוק, כי לא רק שהוא לא זוכר את התשובה, הוא אפילו לא זוכר ששאל... וזה קרה כמה פעמים, ומדובר באדם שרואה אותנו פעם בשנה לשבוע; הוא זוכר מי שאל מה, כי זה חשוב לו.)

זה לא אומר שאין טעם לשאול בפורום,

רק שהמקור הראשון למידע צריך להיות המורה, ואם יש סתירה בין התשובה של המורה למה שאתה קורא כאן, אתה אמור לעשות מה שהמורה אומר - או להחליף מורה.

SideKick

New member
אני לא אוכלת שלוש שעות לפני אימון..

ומקפידה לא לאכול בשר כל היום, ביום של אימון. בשר שהוא מסיבי יותר מעוף, כמו בקר או כבש, לא אוכל יומיים לפני אימון. אבל זאת אני, מתוך ההכרות עם הגוף שלי. כל אחד צריך ללמוד את הגוף של עצמו. זהו חלק מהאימון האישי בלהיות לוחם.

הרופש שלי אמר לי שאני חייב

לפחות מנה אחת ביום של בשר ולא משנה איזה. חסר לי בגוף איזה משהו שיש בבשר. לא זוכר בדיוק.

למעלה