אז זהו, שאני ממש לא הולכת להפסיק
עם ההנקות האלה... כך שאין מה לקטר...
מוצץ הוא לא רוצה, והאמת היא, שלי יש יחס אמביוולנטי למוצצים, כך שיתכן מאד שגם אני לא ממש מנסה "לדחוף" לו את זה. מכל מקום, מדי פעם, ברגע של חולשה, אני מציעה לא מוצץ, ועד כה הוא תמיד סרב. האמת היא, שעניין הלילות מפריע לי, אבל יותר מזה מפריע לבן זוגי. כנראה בגלל שהאלטרנטיבה שלי היא שינה מופרעת בצורה אחרת, והאלטרנטיבה שלו היא שינה לא מופרעת. אני אמרתי לו, שאם הוא רוצה לעבור עם אורי עכשיו תהליך של שינוי הרגלי שינה, אני מוכנה לתמוך בו, אבל אני לא מוכנה להוביל את התהליך הזה עכשיו. הבעיה אצל בן זוגי היא, שכשמעירים אותו מהשינה, הוא יעשה הכל כדי להמשיך לישון, כך שאין שום סיכוי שהוא ינהל תהליך כזה עכשיו עם אורי. לכן ככל הנראה זה לא יקרה. אני בונה על זה, שבעוד חצי שנה - שמונה חודשים, אורי יעדיף להרדם בחדר הילדים, משום שיש שם אווירה נחמדה כשהולכים לישון (יש להם מיטת קומותיים והם עושים "אוהל" משמיכות במיטה התחתונה, ומדברים, ומספרים סיפורים) - נראה לי שכשהוא יהיה יותר מוכן להשתתף בחוויה הזו, זה יהיה עבורו יותר אטרקטיבי מאשר ללכת לישון לבד במיטה שלנו... בינתיים הייתי שמחה אם הוא היה ישן יותר רצוף (הגם שבמיטה שלנו). יתכן שאם לא ננסה להעביר אותו, זה יסתדר, משום שנראה לי, שכשהוא חושש שמא יעבירו אותו, הוא מתעורר לעתים תכופות יותר כדי לבדוק איפה הוא נמצא... הבעיה הנותרת היא, שזה לא בטוח עבורו לישון במיטה שלנו כאשר אנחנו לא שם (מחשש פן הוא יפול), והוא הולך לישון הרבה לפנינו. כך שגם אם הוא נשאר אצלנו, עדיין הייתי שמחה אם הוא היה ישן במיטה שלו בערב (ואין אצלנו מקום בחדר למזרנים על הרצפה). לגבי ההצעות למזונות תחליפיים - המון תודה, אני אנסה חלק. הבנתי שהרבה ילדים שרגישים לחלב רגישים גם לסויה. אני לא יודעת האם מומלץ להציע מוצרי סויה לפני גיל שנה. מישהי יודעת אם יש איזו מגבלה? חלווה נשמע לי מצויין, ופסטה משום מה תמיד מתקשר לי עם גבינות, אבל נכון, אפשר גם אחרת. אז תודה רבה.