אוכל יפני

Kula1

New member
סושי להיום בערב - מחפשת המלצה

אז ככה, בגלל שבקיוטו יש מקום רק במרפסת ועל הבר אי אפשר לעשות הזמנה. מה עושים? מישהו כבר ישב שם במרפסת בלילה? ואם לא שם, אז לאיפה כדאי ללכת בסביבות 22? בקיצור מחכה להמלצה לסושי שהכי עשה לכם את זה והכי חשוב שיש בו אוירה טובה וכיף לשבת בו על הבר

zimik

New member
קאי ברמת החייל

הרבה יותר טוב מקיוטו... תעשו חיים ובתאבון!

roli

New member
אוכל יפני

שלום אנשים, אני צריך המלצה למסעדה יפנית באיזור תל אביב רמת גן. יש לכם רעיונות?

Lear22

New member
באופן כללי

הכל תלוי בכמה כסף אתה רוצה להוציא, והאם אתה מדבר בעיקר על סושי או גם על אוכל יפני בכלל אני לא דגמתי הרבה כאלה, אבל אני יודע שבהסתכלות של מחיר מול תועלת הטובה ביותר היא מיאקו ברח' בצלאל בר"ג, ממש ליד הסיטי טאוור, וגם סאקורה שנמצאת בקינג ג'ורג' בת"א מומלצת ולא יקרה במיוחד אבל מספר אחד, וזה כולם יגידו זו אונמי בארבעה בת"א, אבל צפה פגיעה של בערך 250 שקל לבנאדם, אם אוכלים כמו שצריך. בהצלחה!

meravbr

New member
../images/Emo12.gif

גם בשיא הרעב לא הגענו לכזה סכום באונמי... בד"כ אנו מסתדרים מצוין בכ- 350 לזוג כשממש רעבים, ופחות כשלא. כמובן יש לשים לב שהקוקטיילים המצוינים שם תמיד מזניקים את המחיר השמימה...

neta2

New member
יש הרבה רעיונות

אם אתה רוצה ללכת להכי טובה אז אין ספק - "אונאמי" ברחוב הארבעה. היא פשוט הכי הכי שיש. אם לא זאת אז ברחוב רוטשילד יש את ,סושידור" יש לה אחלה קומבינציות, ודברים מקוריים. "סאקורה" גם נהדרת רחוב קינג ג'ורג'. עסקיות נחמדות לא יקרות יש ב"מאקי" ברחוב מרמורק. תהנה

cv

New member
סיכום רשמים ממסעדות יפניות:

קיוטו - התדדרה דרסטית מאז שינוי הבעלים. השרות שם על הפנים. במסעדה עצמה יש ריח עומד של סושי. הסושי עצמו עדיין טעים. אונמי - מצוינת ויקרה סאקורה בקינג ג'ורג - סושי טוב מאד, אבל המקום קצת קטן... סאלי - הצטרפה לאחרונה לרשימה של מסעדות סושי טוב. הייתי שם שלשום והופתעתי לטובה.

Kula1

New member
הבעיה עם סאלי היתה השעות...

רצינו ללכת לשם במקום לקיוטו, אבל כשאמרנו שנגיע קצת אחרי 22 המארחת אמרה לנו שבסביבות 23:00, 23:30, המטבח כולל הכנת הסושי נסגר... די התבאסנו ולא רצינו להגביל את עצמנו אז בסוף הלכנו לקיוטו. האמת היא שלא היינו במצב רוח רעב במיוחד. אז הזמנו את הדברים הרגילים שלנו. קליפורניה מאקי, קטרפילר רול עם צלופח שהיו טעימים מאוד וקיוטו מאקי שזה שרימפס טמפורה, סלמון וסלמון סקין. האמת היא שהשארתי אותו לסוף (אתם יודעים, הביס האחרון...) והיה סביר, קצת יבשושי (בסושי בזל הרול הזה יותר טעים) בקיצור, המרפסת הסגורה שלהם חביבה, אבל אין כמו לשבת שם על הבר...

meravbr

New member
2 ברים אהובים ../images/Emo9.gif

הכי הכי - אונמי. בר ענק, נוח לשבת לידו, טעים ואיכותי. מיאקו (איזור הבורסה בר"ג, באותו בלוק בניינים שם נמצא קפה ג'ו) - בר קטן ואינטימי, מסעדה כללית נחמדה בעיצוב (גם של השירותים), גינות זן מפוזרות, צלחות הגשה מרהיבות לטעמי, אוכל טוב. ממליצה מאד. כמדומני שאחרי23:00 משלמים 75% מהמחיר הרגיל. תבררו אם עדין בתוקף.

anatc

New member
../images/Emo45.gifגם עלי אהובים(יאמי) רק שנדמה לי

שהתכוונת לקפה אילנ'ס, לא ג'ו, נכון? (או שאולי אני טועה?
)

למעלה