אוי....

חוכמית

New member
במקור השיר שייך לאנגלברט

המפרדינג בקולו הסקסי וזה היה כשאני הייתי בת 16 לפני 35 וחמש שנים. יוווואוווו איך הזמן רץ לו. אבל תמיד נעים להזכר בשיר כל כך מתוק.

סיון b

New member
מיכלי,

תודה ששיתפת אותנו בשיר הזה! שיר מקסים, כפי שאמרת!!! סיון

היי מתוקה

סיונוש קודם כל יש לך המון מה לתת ואת נותנת כל הזמן לכולם אפילו אם את לא מודעת לזה אני יודעת את העובדה המדעית הזו מנסיון אישי איתך. אני חושבת שבתור אדם מדהים (מה שאת) יש המון דברים אותם את יכולה לעשות לבד כדי להכיר את עצמך וכדי להחליט מה טוב בשבילך לפני שאת נכנסת למערכת יחסים. את בהחלט מסוגלת להנות גם מעצמך ולאהוב את עצמך וכמובן שאף אחד מאיתנו לא רוצה להיות לבד אבל לדעתי כל אדם צריך להתגבש בתוך עצמו לפני שהוא קופץ קפיצת ראש למערכת יחסים מיותר לציין שאת כל האהבה שאת צריכה את יכולה למצוא גם אצלנו בפורום. בנתיים תזכרי שאני מאד אוהבת אותך ואני לא אוהבת לראות אותך ככה אז תאספי את כל האנרגיה המדהימה שלך ותאהבי (את מי שבא לך אבל אולי כדאי להפנות קצת אהבה פנימה מגיע לך)
נ.ב כשאני כותבת תגובות אני אף פעם לא בטוחה שלא פגעתי או הגזמתי אז תגידי לי בבקשה. נ.ב בקשר לחופשה שלי אם זה מעניין החלטתי לנסוע לאמירים בצפון (כבר הזמנתי מקום איזה כיף) באהבה טל

סיון b

New member
טלווווש! אני כל כך שמחה לראות אותך

שוב.... אז קודם כל אני מקווה שהכל בסדר אצלך.... זה נכון מה שכתבת שאני קודם כל צריכה להכיר את עצמי, ולאהוב את עצמי לפני שאני נכנסת למערכת יחסים... קצת קשה לי עם זה, למען האמת... זה משהו שאני מנסה לעבוד עליו עכשיו, כשאני מודעת לזה! מנסה להגיע לזה איכשהו... וזו הבעיה, שהאקס שלי העריך אותי יותר ממה שאני מעריכה את עצמי! הוא חושב שאני נפלאה ומקסימה.... איך זה שהוא חושב ככה מכל הלב, ולי כרגע קשה לראות את זה??? טוב, כמו שאמרתי, זה משהו שאני צריכה לעבוד עליו... טלוש, אני מרגישה את האהבה שלך... זו שאת מעניקה לי בטונות! אז תודה!!! ו... בקשר לנסיעה שלך! סבבא! שמעתי שנחמד שם! עם מי את נוסעת? שיהיה לך יום נפלא, מתוקה! סיון

איזה כיף.........

אין לך מושג כמה התגובות שלך משפרות לי את המצב רוח התחלתי את היום ברמה די נמוכה של מצב רוח אבל אין כמו סיוונוש שתיתן לי להרגיש טוב יותר עם עצמי כמו שאני. רק שתדעי מתוקה (ואין לי מושג איך לא נודע לך עד היום) לא רק האקס שלך חושב את כל הדברים עלייך גם אני ואני בטוחה שעוד אלפי אם לא מליוני אנשים חושבים כך. אני באמת אוהבת אותך ואמשיך לתת לך בטונות ובאונקיות ובקילוגרמים ובליברות וב.......... טוב נסחפתי קצת אבל אני מקווה שהבנת את הכוונה כל כך הייתי מקווה שתוכלי לראות את עצמך דרך עניים של אחרים כי לא מספיק כמה פעמים נגיד לך את זה את צריכה להרגיש את זה בעצמך: את צריכה לראות מבחוץ קצת את כל האיכויות שלך (ויש המון) האור שלך האופטימיות שלך......... יש לי רעיון אולי תעשי רשימה קטנה וסודית לעצמך של כל הדברים שאת גאה בהם אצלך ושל כל הדברים החיוביים שאנשים אחרים אומרים לך עלייך (ובצדק) תמיד אוהבת ותמיד שלך טל

סיון b

New member
וואי טלוש!

איזה מתוקה את! אני מתה עליך המון המון המון!!! ואני חושבת ששיפור מצב הרוח שאני גורמת לך, הוא כאין וכאפס לעומת זה שאת נותנת לי!!! כל כך הרבה מחמאות בכמה שורות! מדהים! אז... איך אני יכולה שלא לחייך עכשיו, אחרי כל מה שכתבת? אז... טלטול, מה שנשאר לי להגיד זה: אני אוהבת אותך! ממש אבל! איזה כיף לי שיצא לי להכיר מישהי כמוך!
סיון

לא, זה לא יכול להיות, אני מאוד

מצטער, אבל זה פשוט לא יכול להיות. את?!?! מקסימה שכמוך, מדהימה שכמוך, יצור מופלא שכמוך, לא מוצאת אהבה?!?! לך?!?! אין עם מי ללכת לטיול?!?! מצטער, אני לא קונה את זה. תנסי לעבוד על מישהו אחר...
טוב, סיונוש, אני באמת רוצה להגיד לך שאת מה שאנחנו מקבלים מהמציאות אנחנו מקבלים בגלל שאנחנו מסכימים לקבל. אני רוצה לשאול אותך שאלה ואני רוצה שתעני (לעצמך ולי) תשובה כנה, אבל אל תעני מיד, תחשבי לפני כן: האם את _ב_א_מ_ת_ מסכימה לקבל מהמציאות את מה שאת מבקשת? את מה שאת מייחלת אליו? כי אם כן, את רק צריכה ללמוד ל... טוב, אני אמשיך את זה בהודעה הבאה, אחרי התשובה שלך... שלך באהבה רבה, חברתך הטובה,
בן

מוזר מאוד...

בן, תגיד, שמת לב שכל הודעה שסיוון מתחילה הולכת וגדלה ומגיעה למימדים שאף אדם לא הגיעה אליהם בעבר? אולי זה בגלל סיוון? מה אתה אומר?

אני לא אענה לך לשאלה, אבל

אני אגיד לך משהו אחר, מהלב: אני נורא שמח שאתה כאן, בפורום הזה. הנוכחות שלך מרגיעה אותי. אני רואה הודעה שלך - ואני נרגע. כאילו, שמח כזה. מרגיש בבית. מרגיש טוב. עוד לפני שאני קורא את ההודעה, רק אני רואה את הכותרת - והופ, הנשימה שלי נהיית עמוקה יותר, נעימה יותר. מה דעתך?? אתה מביא לכאן עליצות, והומור, וצחוק, ואושר, וחיוך, וכנות, ואהבה, ועומק, שלא היו כאן אילולא אתה היית כאן. שלך באהבה, בן

בן, לא תאמין מה קרה לי

בזמן שאני קורא את ההודעות של האנשים הנפלאים, חשבתי לעצמי, שאתה, בן, נותן לי את הבטחון להיות פה. רק בזכותך אני כל-כך פתוח ומוכן להכיר בכך שגם אני נפלא, ושמקומי הוא כאן. ואז אחרי שחשבתי את זה (בערך שתי שניות אחרי), ראיתי את ההודעה שלך. מה אתה יודע?

סיון b

New member
טוב ת´שמעו חברה...

במפגש כל הזמן ירדתם על ההודעות שלי, עכשיו אני חייבת להצדיק איכשהו את נוכחותי... (מה לא???) ודויד, נשמתי, מה זאת אומרת בגלל סיון? נעלבתי....... (סתאם אני לא... סתאם אני כן...). יאללה חברה בואו נודה באמת - יש לי פיצול אישיות... אחת צוחקת ואחת בוכה... אחת נעלבת, ואחת שלא... מצאתי 4... לאן נעלמה החמישית??? ת ע ז ר ו ל י !!! (נערה במצוקה)... סתם!!!!! ...love u all סיון (עם ו´ אחד)

סיון (עם ו´ אחת)

זאת הייתה מחמאה - ההודעות שאת מתחילה מגיעות למימדים עצומים, ואת יודעת למה? אני חושב שזה בגללך! את נותנת דחיפה עצומה של אנרגיה, וכולם עולים על הגל הזה. הבנת? ומדוע את נעלבת? ומי ירד על ההודעות שלך? הכל רק מחמאות... אינך רואה? האם קיבלת את המחמאה שלי הפעם?

סיון b

New member
אוי דויד.....

אתה מקסים! איזה כיף! כמה מחמאות! אז... לא באמת נעלבתי, רק לא ממש הבנתי מה בגללי כאן... אבל שמחתי לקרוא מה שאתה חושב... אז... תודה!!! המון ממנה! והמון נשיקות, כי אני באמת חושבת שאתה נפלא! סיון

סיון b

New member
בנצ´וק,

סליחה, אבל לא ממש הבנתי מה רצית להגיד... מה זאת אומרת אם אני מוכנה לקבל מהמציאות מה שאני מבקשת??? באמת לא הבנתי! אם אני מייחלת למשהו, אז ברור שאני רוצה שהוא יתגשם לי, ואם זה אמיתי, אז ברור שאני אהיה מוכנה לקבל מהמציאות את זה... תסביר לי שוב, כי נראה לי שקצת פיקששתי כאן... ובן - חברה טובה שלי... - התחלת להגיד שאני צריכה ללמוד ל... ולא סיימת. עכשיו אפשר??? מחכה לתשובה, כי נראה לי שאתה הולך להגיד משהו חכם... (אומנם לטיפשים מביננו קשה לקלוט, אבל אני אנסה...) - סתאאאם! מהחבר שלך, סיון

סיון, מה שבן מנסה לומר...

האם את ב א מ ת מוכנה לקבל חבר? אם עכשיו הוא ידפוק בדלת, באופן פלאי, האם תסכימי שיהיה חבר אמיתי שלך? אם תשובתך היא כן, אז הוא יגיע. אם תשובתך היא לא, אז מדוע לא? אם תשובתך הייתה כן, ועדיין אינך מבינה מדוע הוא לא הגיע, אז יש שני אפשרויות: 1. הוא בדרך, סבלנות. 2. אינך ב א מ ת, אבל ב א מ ת מוכנה. כלומר התשובה שלך היא "לא עדיין אינני מוכנה". בקיצור, לא אסבך אותך: את מחליטה אם הוא יבוא או לא. לא אף אחד אחר. אם את מוכנה ורוצה הוא יגיע. אם אינך מוכנה או לא רוצה, אז הוא לא יגיע. זהו, להתראות חמודה... דויד, ידידך.

סיון b

New member
דויד, O.K

הבנתי את כוונת המשורר... אז ככה - ב ר ו ר שאני רוצה חבר, וברור שאם היתה אפשרות שהוא ידפוק לי בדלת אז אני אסכים! אין בזה ספק (כמובן, אם אני ארצה את הבן אדם ואת מה שהוא מציע), אבל כן... דבר קטן הוא שעדיין יש לי רגשות מסוימים לאקס, ועליהם אני לאט לאט עובדת כדי להתגבר, אבל בהחלט אני רוצה ומוכנה לחבר! מה שבעצם אני מבינה מהדברים, ותקן אותי אם אני טועה, שהכל מתחיל ונגמר באמונה שלי בעצמי וברצונות שלי. שהכל תלוי, איכשהו, בתת המודע (וגם במודע) ובמה שאני משדרת מבפנים... כי אם אני צודקת, אז אני כבר מיישמת חלק מהדברים! החיוך שלי לדוגמא... אני כל הזמן מזכירה אותו, אבל כל בן אדם שפגשתי בחיים שלי, תמיד, אבל תמיד אמר משהו על החיוך, או תיאר אותי על פיו... אז... חיוך זה התחלה, לא??? אמרו לי שכן... מה אתה חושב? תודה, סיון

סיון, חמודה, איזה כיף לי לשוחח איתך

אז מה שאני חושב זה שאת רוצה מאוד מאוד חבר, אבל... כשאנו רוצים משהו מאוד מאוד, אז איזה תשדורת אנו שולחים? אני משדרים: "אין לי את זה". ולכן אין לך את זה. אז מה את יכולה לעשות בנידון? תרשי לי לגלות לך, סיונוש, את אחת האפשרויות שלך: לא לרצות חבר, כלומר לא לשדר "חסר לי" כי אז יהיה חסר לך. מה שכן, עליך להיות מאושרת ללא חבר. כאשר את רוצה חבר, והנה הוא דופק בדלת (את שומעת, נו, אז למה את לא פותחת?), ואתם חברים עכשיו, אז מה קורה? את הופכת להיות תלויה בו. ומפחדת לאבד אותו. וזה לא קשר טוב ובריא, אלא קשר תלותי. וקשרים תלותים אינם טובים ולעולם לא יהיו מספקים כמו קשר בריא. זה מכיון שקים הפחד לאבד את בן/בת הזוג מכיוון שאנחנו בעצמינו איננו שלמים, ובן הזוג משלים עבורנו איזה חסר. לכן, סיונוש יקירתי, אני מקווה שהבנת מדוע עליך להיות מאושרת ללא חבר, עליך להיות שלמה עם עצמך, ולעולם, לעולם לא להיות תלויה באף אדם בעולם. האושר שלך איננו תלוי בדבר! באהבה, דויד

סיון

מה שלומך? (אני מאמין שתקראי את ההודעה הזאת מחר בבוקר) יש לי הרגשה שאת מתחמקת ממני. האם אני מפריע לך באיזה שהוא אופן? אל תפחדי לפגוע בי, אני חסין. אני אמנם נפגע, אבל מתאושש די מהר. (וכן! אני אבוא למפגש השני!) נסי להתחבר לרגשותיך העמוקים ואמרי לי: האם אני מייצג חלק שאינך אוהבת בעצמך? אולי את חושבת שאני חלש? ונכון, כך אני נראה: "חלשלוש", פגיע ורגיש, אבל בפנים יש לי עוצמה רבה. להיפתח בפני אנשים ולהפגין "חולשה", זאת היא עוצמה אדירה. עצם הבעת הרגישות שלי היא כח עצום. אז אל תפחדי ממני, ואל תתחמקי ממני... אינך יכולה לפגוע בי. באחריות. תרשי לי גם להיות חלק ממך. תרשי לי לשוחח איתך לפעמים. אף אחד לא יכול לפגוע בנו. רק האגו שלנו הוא שנפגע. אנחנו האמיתיים לעולם לא נפגעים. אז... מה שלומך, סיוון?

למעלה