אוי....

סיון b

New member
אוי.... ../images/Emo5.gif

מצטערת לעשות לכם את זה על הבוקר... אבל גם היום מגעילולי... סתם מתבאסת מזה שאין לי אף אחד. אני יושעת שיהיה מישהו מתישהו, אבל זה לא עוזר הרבה...אני רוצה עכשיו. במשך 4 חודשים היה מי שעשה אותי מאושרת, ועכשיו אין... (זו הסיבה שאני עדיין נפגשת איתו... לכל מי שלא הבין עד עכשיו את מטרת הפגישות
)... אבל זו אשליה... אשליה מתוקה! אבל... זה לא מספיק לי! אני רוצה יותר! זאת גם הסיבה שסיימתי את הקשר. אני רוצה יותר !!! וחברות אומרות שמגיע לי יותר! למה אני לא מרגישה את זה? אולי מישהו למעלה החליט שלא מגיע לי להיות מאושרת? טוב, אני לא יודעת! חבר´ה, אם לא לי, אז לפחות שלכם יהיה יום נהדר! מאחלת לכם מכל ה-
ואוהבת אתכם המון, סיון

סייונוש ../images/Emo24.gif

מה זה מצטערת לעשות לכם את זה על הבוקר
, מה את תוכנת מחשב שהדביקו עליה את החיוך הזה
או את זה
שתמיד צריך לאמר הכל נפלא. את עדיין נפגשת איתו, אבל אולי בכך את גם מכאיבה לעצמך? את ממשיכה את האשליה שהוא יחזור לעשות אותך מאושרת, וככה חוסמת מליבך את האפשרות להפתח למישהו אחר שיעשה אותך מאושרת. את רוצה יותר-ומגיע לך יותר את בחורה מקסימה
ומישהו למעלה החליט שמגיע לך יותר מהאושר שחברך הקודם העניק לך
סיוונוש אני מאחלת גם לך שיהיה יום נהדר
הנה קבלי פרחים שיעשו לך טוב על הבוקר
באהבה רחל-נשמה

זהרי

New member
סיון

את יודעת שלפעמים אני שואל את עצמי מה אני רוצה מה חסר לי את יודעת סיון? א כ פ ת י ו ת והכל כולל הכל אכפתיות שווה אהבה שווה כנות שווה תקשורת שווה הכל הלואי ויש מי שתהא מאושרת מהנתינה שלי ושאני אהיה שלם מהנתינה שלה זהרי

Mאיה

New member
סיוונוששששששששששששששששששש

מה זה יותר? הגדירי יותר? יותר זה אולי מישהי כמוני?...כי אם כן, אז רק תלחצי על הכפתור ואני מגיעה
אני הולכת לכתוב לך עתה נאום קצרצר שאמרתי אתמול לחברה שלי.(תסלחי לי על העינוי
) יש לי חברה שהיא בחורה מדהימה. היא חכמה, נראית טוב, מדליקה, בחורה שאי אפשר שלא להתאהב בה...אני משוגעת עליה!...ויש לה בעיה, בעיה גדולה מאוד! היא לחוצצצצצצה לחתונה. הרבה מאוד בעקבות לחץ מההורים. היא כל כך מדליקה שיש לה אפילו משפט קבוע ומצחיק:" מאיה, אני חייבת להתחתן, חייבת!, עשיתי כבר כמעט הכל בחיים, בגרויות, צבא, תואר ראשון, מגורים לבד, סימנתי V על כל כך הרבה דברים, אני חייבת לסמן את ה-V האחרון והחשוב הזה- חתונה"...היום היא כבר טוענת שלא משנה לה מה יהיה ואם הנישואים יצליחו(כנראה שהיא אומרת זאת בגלל שאני כל הזמן מזכירה לה כמה מערכת נישואים היא דבר לא פשוט, ואני ההוכחה!)...אבל הבחורה מרגישה שהיא חייבת להתחתן. בחורים לא חסר לה...ובכל זאת היא רוצה את האחד שיניח את הטבעת. אני עמלתי קשות להבין למה הבחורה לא מצליחה למצוא את "האחד". והבנתי! ואתמול פשוט אמרתי לה את הדברים כמו שהם!...היא מדהימה כבר אמרתי, אבל היא משדרת שהיא לחוצה, היא משדרת שהקשר שהיא רוצה זה חתונה, את הגברים שמסביבה זה מלחיץ, אז היא כבר מתחילה בנקודת פתיחה גרועה, מסוייגת מצד הבחורים. אמרתי לה בנוקשות שהיא פשוט חייבת להפסיק לחשוב על חתונה, היא לחוצצצה כמו טמפון ומבריחה את הגברים שאולי יכול היה הקשר עימם להתפתח לחתונה. ומי שנותר עימה אלו גברים שלא מתייחסים ללחץ שלה, כי הם מלכתחילה יודעים מה כוונתם, הם נהנים מהרגע וטו לא!...וכך החברה שלי ממשיכה עוד יותר להיות לחוצה ובנוסף מצטרף לזה רגש האכזבה. מה שאני בעצם רוצה לאמר לך זה שאל לך להילחץ, תהני מהרגעים שאת לבד, נצלי אותם לבילוי עם חברות/רים, העניקי לעצמך זמן שאין באפשרותך לתת לעצמך בתקופת חברות, השרי על עצמך אווירה נינוחה בכל דרך אפשרית, תהני מהחיים. הכל עניין של מה שאת משדרת!!, ברגע שתשדרי נעימות, רבים ירצו להיות לצידך, בחורים רבים ירצו להיות בני זוגך, להיות עימך והאופציה לבחירה תהיה בידייך מתוך מבחר רב. אם תהיי לחוצה, יגיעו ל"שיטחך" כל הבחורים הלא רציניים, שעלולים לפגוע בך. כי הם הולכים באותה מהירות שהם באים. קחי פסק זמן להינות מהרגעים לעצמך. וחייכי המון, עד בוא האביר שלך. אוהבת אותך המוןןן, Mאיה.

זהרי

New member
מאיה

רציתי לכתוב כאן משהו שבאמת מעיק עליי אבל תמיד יש אבל כשאני רואה אותך כאן כאילו הילצ" מ שלי מתגמדים כאן אז רק רציתי לומר לך כמו תמיד שאני נדהם מהכמות של האהבה שאת מעניקה לכולם הלואי היתה לי היכולת והאומץ לעשות בשבילך זהרי

Mאיה

New member
זהרי היקר,

אנחנו כאן לשתף, לכתוב על הכאב, על האושר ובכלל...על כל מה שאנו מרגישים. כבר אמרתי לך ברוך הבא...אני לא מרשה לך לחמוק!
אתה חלק מהפורום, חלק מאיתנו, ואתה יכול לכתוב ולשתף בכל נושא. אנחנו נשמח להיות כאן בשבילך, אל תתרחק..
Mאיה.

זהרי

New member
מאיה

מאיה במקור המכתב התפרסם בפורום אחר אבל הוא משקף מה שאני מרגיש כעת הקרבתי את עצמי למען ידידות למרות שרציתי יותר התאפקתי ועשיתי צעד לחסום את עצמי... בכדי שהיא לא תרגיש שלא בנוח.. וכך כתבתי היום רציתי לומר לך שאני מבין כן כעת הכל בהיר לי לאבד מישהי כמוך יקרה ...כואב לי וזאת אני אומר בעולם של זאבים בעולם שכולם צמאי אינטרס וזדון ואת מתוך החושך צצת הבאת לי אור בכל יום ואני השבתי לך ואני יודע שהיתי צריך את הזמן ואוליי גם את אבל כעת חסרונך מורגש למרות ששכחת אותי ודלגת מעליי רציתי לומר לך שעשיתי הכל בשבילך ידיד אמר לי לפני כמה ימים שמדובר בכביש חד סתרי ואני...לא רק שומע אלא גם מאזין.. עשיתי רגע חושבים לא יכלתי לספר לך אבל ביצעתי בכאב רב לא ספרתי לך היכן היתי באותו היום אחרי שכאב לי... אבל את הרגשת ושאלת...ולא עזבת..ואני שקרתי לך .. לא רציתי להדאיג אותך זה שבר אותי אבל חרקתי שיניים ושתקתי כמו שאני עושה תמיד לא רציתי לפגוע במה שהיה לך הערכתי את רצונך וברגעים כאלה אני קצת מבטל את הרצונות שלי מול האושר של האחר וכאב לי נורא אבל רציתי באושרך אבל כאב לי עוד יותר כשרציתי לדבר על מה שהיה אמרת שאת כבר קדימה...ושכחת אותי אחורה אותי..אותי ... וחשבתי שאני יקר בעינייך בתור אדם כך אמרת לי ולמרות המילים ולמרות החיוכים...כאב לי בפנים שיקפתי זאת בפני כולם אבל מאתמול אני חצי בן אדם בעקבות דברייך וכן... כאב לי שכך את מרגישה ועוד יותר שאמרת את זה בצורה קרה אז רציתי לומר לך או בעצם כבר לא אומר... מי כמוך שמרגישה אותי יותר מכל אדם..אחר... זהרי

Mאיה

New member
וואוו

מדהים לקרוא את כתיבתך. ואתה יודע מה?..הרגשתי את הכאב שלך. משום מה, הצלחתי להתחבר אליו. בעיניי, היא מפסידה. בהחלט היום אנו חיים בעולם מלא זאבים צמאי זדון ואינטרסים וכל כך חשוב לשמור על החברים המיוחדים, שנותנים לשם הנתינה, שנותנים מתוך אהבה כנה. אנשים כאלו בעיניי הם ציפורים נדירות. הם זן נדיר! ידידות בין גבר לאישה. כמה נדיר למצוא ידידות שכזאת. ללא אינטרס. כשאני שומעת על ידידויות שכאלו, אני סקפטית לגביהן. אבל כבר ראיתי קשרים כאלו, ולמדתי שהם אכן קיימים, אבל זכו להם רק בודדים בתוכינו. ולקרוא את אשר כתבת... אני חשה כלפיה חמלה על שהיא אטומה לראות אותך כמו שאתה- ידיד אמת שלה! היא כל כך מפסידה. אולי בינתיים היא כבר יודעת?!... התרגשתי לקרוא אותך, Mאיה.

זהרי

New member
הבעיה שהיא בחורה טובה

מישהי שפשוט כעת אני מבין שאני יכול לשמש כידיד לה ולא כמאהב שלה אבל ניסיתי להסביר לה לפני כמה ימים לפני שהחלטתי לעשות את הקט אמרתי לה איך את אוהבת אותי ושניה אחרי את צוחקת עם כולם היכן הכאב? אמרה שהיא מפרידה בין תחושה למילה אמרתי לה ..אבל את אישה של הרגשה ..משהו לא מסתדר לי אבל טוב נו ..עדיף לא לדבר על זה... כבר הרבה מים שפכתי בנהר הזה.. הרבה כתבתי.. ואת מאיה..יש לך את הכח להקשיב..אומרים את זה עליי..תתפלאי אבל עבודתי היא ההפך מהדמות שהנני כאן... אבל בתוך תוכי אני מפנים ולא מוציא.. עד שהכל מתפוצץ כפי שקרה לי.. ושבוע שעבר... התמוטטתי.. זהרי

סיון b

New member
זהרי,

כתבת מקסים. ממש התרגשתי לקרוא את מה שכתבת! באמת! ושוב, אני כל כך מקווה שלהבא תהיה רק מאושר! בכל אופן, אני פה! סיון

Mאיה

New member
אל תשמור דברים בבטן,

בטא את עצמך, בכל רגע נתון. שמירת דברים זה כמו ניפוח בלון שאחר כך מתפוצץ. אז למה לך?? אנחנו כאן להקשיב, להיות חברים שלך. קבל-
ו-
Mאיה.

זהרי

New member
מאיה מיכל וסיון

תודה לכן אני מסיים כעת את העבודה בלילה אשתדל להכנס אוליי גם באי סיק יו מקוה שארצה תודה לכן באמת תודה..אתן ידידות עם לב רחב..הלואי ויכלתי להכיר את כולכן.... זהרי

זהרי ../images/Emo24.gif

זהרי ידידי הטוב מאחלת לך רק טוב, בקשתי בעבר ואבקש ממך שוב... אנא שמור נא לי על זהרי, אל תפנים, אל תעמיס בנשמה שכולה רוך. מוקירה בכל מאודה. ידידתך, נשמת אשה

סיון b

New member
מאיוש,

וואו, תודה על התגובה! את ממש צודקת, אבל... וכאן מגיע האבל.... אני לא מחפשת חתונה בשלב הזה. אני רק מחפשת מישהו להיות איתו, מישהו שיאהב אותי ויעשה אותי מאושרת. יש לי כל כך הרבה מה לתת ולהציע (אני חושבת... זה מה שהאקס אמר לי), אבל אין לי למי... כשכתבתי יותר - הכוונה לא היתה לחתונה, אלא פשוט למישהו שירצה להיות איתי כל הזמן, ולא פעמיים בשבוע... בהתחלה זה הספיק לי והייתי כל כך מאושרת! פשוט פרחתי! היתה לי הזכול להיות עם בן אדם מ ק ס י ם, פשוט ככה! באיזשהו שלב זה כבר לא הספיק, הבנתי שאני רוצה יותר מזה, שאני רוצה להיות למעלה בסדר העדיפויות שלו, ולא איפושהו אחרי הילדים, ההורים והחופש שהוא כ"כ צריך עכשיו... וזאת הכוונה שלי ליותר! אני לא משדרת לחץ... אני תמיד מחייכת (תתפלאי, גם היום! למרות המצב רוח המזופת), לא יודעת אולי נולדתי עם חיוך על הפנים... בכל אופן, רוצה שיהיה כבר טוב! ומהר! אז...מאיוש, תודה גדולה גדולה על הכל! love u סיון

זהרי

New member
סיון

את יודעת מה הבעיה אצלנו? שאנחנו צריכים את החיכוך של החמימות של האדם שקרוב לנו רוצים להיות נאהבים וגם לשם שינוי עם תשומת לב שנובעת מאהבה מלה לנו ולא בגלל משהו שקשור בנו סיון קורא ומזדהא זהרי

סיון b

New member
זהרי,

אני חושבת שאתה כל כך צודק.... וכמו שכתבתי בהודעת ה"אוי, שלי: אני נאחזת באשליה המתוקה של להיות איתו עוד קצת... כל כך צריכה להרגיש את ההרגשה הזו שוב... את החיבוקים, הליטופים, המבטים, היחס... הדברים הקטנים שעושים אותך מאושר! ואני כל כך צריכה את זה... ונכון, אנחנו צריכים תשומת לב הנובעת מאהבה לנו... כל כך נכון, וכל כך עצוב... זהרי, הלוואי ונהיה מאושרים בקרוב! תודה, סיון

זהרי

New member
סיוון

אני כותב בדרך כלל ( לא משנה היכן) כותב ומנסה להרגיש כל אדם ואדם יש שמרגישים אותי יש מחזקים את כתיבתי כאשר אני מקבל אכפתיות מאדם ולא בגלל משהו מסביב אלא בגללי... אני חשדן בהתחלה...( לא כאן) ולא מאמין שזה בגללי ....וכאשר נוכח לדעת שזה כך טהור.. זה גורם לי אושר בלתי יתואר.. אני מביט על דברים מהצד...כל הזמן..בוחן..מפרש... מבקר את עצמי.. סיון... מכירה את המושג נפשות תאומות? פעם מישהי כך אמרה לי... אולי יש דבר כזה..איני יודע... זהרי

סיון b

New member
זהרי...

אוי, כמה שאני מבינה! זה מדהים! אז... כן, אני חושבת שיש דבר כזה נפשות תאומות! מישהו שהיה ידיד שלי פעם היה כ"כ דומה לי באופי בהרגשות שזה מדהים! אז לך תדע, אולי הוא היה הנפש התאומה שלי? זהרי, גם אני כמוך -מחפשת מישהו שיאהב אותי בגללי, ולא בגלל משהו אחר שקשור בי... וואוו, אתה פשוט לא יודע עד כמה אנחנו נמצאים באותו לב כרגע.... או שאתה יודע, ובגלל זה כל כך קל לך להזדהות ולהרגיש! זוהר, בוא נחק אחד את השני... למען ההרגשה הטובה יותר ל שנינו.... מרשה לעצמי לשלוח לך חיבוק (תרה לי?)
סיון

זהרי

New member
סיון

אני קורא ואני קצת מתרגש לא יודע למה משהו לא מוסבר הלואי והכל היה יותר קל..ללא מחסומים..ללא הרבה מילים שהינו יודעים מחשבות של האחרים תודה לך סיון מקבל ומחזיר לך חיבוק.. זהרי

למעלה